• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş

Yazarsanız böyle geçerler ne iş yapıyor çocuk hiç yanyana geldinizmi düğün yapacak durum varmı kalp atmak nedir tanımadan konuşmadan sinirlimi dayakcimi neyin nesi kimin fesi ne evliliği
Aile tanıştırdı bildiğim biri yüz yuze geldik konuştuk

İkimizinde yaşı olgun yada gelmiş iki defa görüştük konuştuk
Bizim bi arkadaş vardı böyle, okulda koridorda kimle göz göze gelse ona aşık olduklarını düşünüp hayaller kuruyordu. Yavrucum bu nasıl olgunluk? Bana kalp attı acaba direkt nişan mı istiyor diyorsun. Yok seni kardiyoloji uzmanı sanıyor yoksa niye kalp atsın dimi.

İki defa oturduk kahve içtim vakit gecirdik
Eee niyeti varsa benimle evlenir misin der ailemle gelicez ailenle konuş der yada annesi annenizi arar biz geleceğiz diye kahve yapar çıkarsınız ortaya bu nedir böyle düz sakin dümdüz oğlan önümü istiyor bunumu istiyor bilemedim bence sizde bilmiyorsunuz bırakın atsın dursun kalp ne diyeyim tuhaf birşey aileniz sormuyormu ne olacak bu iş siz sorun senin istediğin ne beni istemeye gelecekmisin diye versin cevabı

Bizim bi arkadaş vardı böyle, okulda koridorda kimle göz göze gelse ona aşık olduklarını düşünüp hayaller kuruyordu. Yavrucum bu nasıl olgunluk? Bana kalp attı acaba direkt nişan mı istiyor diyorsun. Yok seni kardiyoloji uzmanı sanıyor yoksa niye kalp atsın dimi.
Siz beni anlamadınız anlatamadım ben yani sevgili gibi kalp atiyo

Eee niyeti varsa benimle evlenir misin der ailemle gelicez ailenle konuş der yada annesi annenizi arar biz geleceğiz diye kahve yapar çıkarsınız ortaya bu nedir böyle düz sakin dümdüz oğlan önümü istiyor bunumu istiyor bilemedim bence sizde bilmiyorsunuz bırakın atsın dursun kalp ne diyeyim tuhaf birşey aileniz sormuyormu ne olacak bu iş siz sorun senin istediğin ne beni istemeye gelecekmisin diye versin cevabı
Kahve içmeye gelicez diye aradılar ztn niyetleri ciddi çabalıyorlar

Yine biri bizmle eğleniyor bence 🤣 Instagramdaki eceden görüp gelmiş olmasın🤣❤️ al bak ben de kalp attım ama evliyim ona göre 🤣

Back
X