- 22 Eylül 2022
- 6.762
- 21.209
- 298
Sizle evlenmek istemiyodurNe alak
Adım atmiyo neden diye sordum sizce evlenmek istediği kıza neden adım atmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizle evlenmek istemiyodurNe alak
Bu kadar kötü kalpli insanlar var olduğuna bı kez daha inandımAnnenize söyleyin oğlanın annesiyle konuşsun sizin eve çağırsin istesinler sizi bize değil annenize sorun ne zaman gelecekler tamammi anneniz konuşsun aramışlar zaten demekki niyetleri ciddi onuda bizmi soralım adım atmış annesi gelmek istiyor daha ne adımı atacak biz anlatamiyormuyuz ben anlamadım
İstiyo aslında biseyler için çaba gosteriyo ama istediğim adını atmiyoSizle evlenmek istemiyodur
kaç yaşındasınız?İstiyo aslında biseyler için çaba gosteriyo ama istediğim adını atmiyo
Haydaaaa hakkaten cidden ben sizi diğer üyelere bırakıyorum size iyi forumlar ve hakkaten kötü kalp sözlük açın manasına bakın aynen iade ediyorum size hadi iyi forumlar sizeBu kadar kötü kalpli insanlar var olduğuna bı kez daha inandım
kaç yaşındasınız
23 yaşındayım yaşla alakalı bişe yok ama burdakaç yaşındasınız?
Ama ben burda gelmiş dertlesiyorum soru soruyorum insanları anlamıyorum güzel tatlı dille konuş neden dalga geçersinkiHaydaaaa hakkaten cidden ben sizi diğer üyelere bırakıyorum size iyi forumlar ve hakkaten kötü kalp sözlük açın manasına bakın aynen iade ediyorum size hadi iyi forumlar size
Yavrum, evladım.23 yaşındayım yaşla alakalı bişe yok ama burda
Ben nerede dalga geçtim yazdığınızdan beri hiçbir yerde bı tane dalga gectigim yeri gösterin siz dediniz annesi kahve içmeye gelmek istiyor diye bende demekki istemeye gelecekler dedim neresi dalga ben değil siz benimle dalga geçiyorsunuz yeter buraya kadar hadi uğurlar olaAma ben burda gelmiş dertlesiyorum soru soruyorum insanları anlamıyorum güzel tatlı dille konuş neden dalga geçersinki
İstemediği için erkek denilen varlıklar hele o en sessiz sakin kendi halinde dedikleriniz canı istedi mi neler yapıyo görseniz şok olursunuz almış mesleğini eline aile evlen diye tutturmuş seni de gözü açılmamış bulmuşlar evlencek işte zaten öyle aşk maşk büyük sevgi yok sende farkındasın seni makul bulmuş evlencek işte insan görücü usulü tanıştığı birinden ne bekleyebilir kiNe alak
Görücü usulü olsada konuşup tanışıyosun görüntü olarakta hoşuna gittiyse sevebilirİstemediği için erkek denilen varlıklar hele o en sessiz sakin kendi halinde dedikleriniz canı istedi mi neler yapıyo görseniz şok olursunuz almış mesleğini eline aile evlen diye tutturmuş seni de gözü açılmamış bulmuşlar evlencek işte zaten öyle aşk maşk büyük sevgi yok sende farkındasın seni makul bulmuş evlencek işte insan görücü usulü tanıştığı birinden ne bekleyebilir ki
Sevemez demiyorum ama o tutku adamın kabuğunu kıracak o istek çok binde birdir görücü usulü evlenmek istiyorsanız bunları kabulleninGörücü usulü olsada konuşup tanışıyosun görüntü olarakta hoşuna gittiyse sevebilir
Ne alak
çekinen adam görücü usulu topuna hiç girmez bence senden emın değil henuz yoksa çat dıye evlenırdıNormal sakin sessiz biri cekiniyo olabilir mi görücü usulü böyle hızlı oluyo herkes dalga geçiyo benimle ama hayalinde olan bir kıza neden adım atmaz ve herkese söylemiş beni göstermiş
Ne anlatıyosun sen ya?Erkek arkadaşım var nişan arefesindeyiz ama düz bir arkadaşım aile biliyo konuştuğumuzu oğlan sessiz kendi halinde biri 1 aydir konuşuyoruz bana kalp atiyo ama sevgili olamadık direk nişanlanmak mı istiyordur sizce
Daha ne yazdığın belli değil, 23 yaşında önce kendini ifade etmeyi öğren23 yaşındayım yaşla alakalı bişe yok ama burda