Erkek arkadasa hediye

ben şahsen çok beğendim kordonu çok şık renk biraz yaşlı işi gibi ama yine de genç biri de kullanabilir
eğer yüzük seviyorsa çok güzel gümüş yüzükler var onları da bi düşün derim

ben şahsen çok beğendim kordonu çok şık renk biraz yaşlı işi gibi ama yine de genç biri de kullanabilir
eğer yüzük seviyorsa çok güzel gümüş yüzükler var onları da bi düşün derim
Banada biraz yasli isi gibi geldi acikcasi. hic yuzuk takmiyor bi bakim onlarada tabi cok tesekkur ederim erkege hediye almak zor biraz

maddi durumun iyiyse problem değil ama sevgiliye bu para biraz fazla.
Ogrenciyim ben yani beni zorlayacak bir miktar bu ama erkek arkadasim bana dogum gunumde minik pirlantali bir kar tanesi kolye hediye etmisti fiyati sarim 800 900 lira kadar var. simdi daha uygun bisey hediye etsem ayip olur gibi daha pahaliyada zaten cikamam. en fazla bu kadar cikabilirim bu fiyatada baska ne alabilirim bilemiyorum.

Ogrenciyim ben yani beni zorlayacak bir miktar bu ama erkek arkadasim bana dogum gunumde minik pirlantali bir kar tanesi kolye hediye etmisti fiyati sarim 800 900 lira kadar var. simdi daha uygun bisey hediye etsem ayip olur gibi daha pahaliyada zaten cikamam. en fazla bu kadar cikabilirim bu fiyatada baska ne alabilirim bilemiyorum.
paran varsa erkeğe hediye almak kolay bence
ayrıca siz birbirinizi sevmiyor musunuz arada hediye yarışı, para yarışı vs. olmamalı ya da sen takılmamalısın böyle şeylere bütçene, cebine göre almalısın naçizane fikrim beni yanlış anlama

paran varsa erkeğe hediye almak kolay bence
ayrıca siz birbirinizi sevmiyor musunuz arada hediye yarışı, para yarışı vs. olmamalı ya da sen takılmamalısın böyle şeylere bütçene, cebine göre almalısın naçizane fikrim beni yanlış anlama
Yanlis anlamiyorumda buradaki insanlar, sizde dahil olmak uzere neden bu kadar kiricisiniz onu anlayamiyorum bir turlu. hani 1 tane iyi birsey soyluyosaniz ardindan 2 kotu sey soyluyosunuz. bence siz sevilmiyosunuzda sevmiyosunuzda ondan anlayamamissiniz asil meseleyi. karsinizdaki kisi size pirlantali bir kolye alip hediye ediyosa ve mektuplar sunlar bunlarla susluyosa benim de onun dogumgununde onu onemsedigimi gosteren birsey yapmam gerekmez mi maddi ve manevi acidan. onun dogum gunu benim icin bir yil boyunca en kutlamaya deger gun hakeza onun icinde boyle diye dusunuyorum.istiyorum ki bende elimden gelenin en iyisini yapayim. "siz birbirinizi sevmiyor musunuz arada hediye yarisi" bu sozunuze istinaden soyluyorum bunu. bu araya fesat karistirmak gibi birsey bana kalirsa. ben sevgilimi herseyden cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum.

Burada kırıcı olduğumu düşünmüyorum.Ama haddimi aştıysam affola.
Bence sen çok yanlış anlamışsın.
Ayrıca "siz sevilmiyorsunuz da sevmiyorsunuz da" bu nasıl bir cümle.Nerden biliceksin hayatlarımızı.Tabiki bende sizinkini bilemem.Benim bir lafıma çok alınmışsın o yüzden böyle konuştuğunuzu düşünüyorum ve ben ben bunu kesin kesin söylemedim seviyorsanız seviyorsunuzdur.
Ona onu önemli hissettirmek istemenizi anlıyorum bu çok doğal.Ama bunu manevi olarak da yapabilirsiniz yani illa işin içine para girmesi gerekmiyor.
Misal yemek yapın, bir güzel yazı,anlamlı iki çift laf,ona dürüst olun,bir şey örebilirsin,onun ilgi alanına giren bir hediye,bir sürpriz parti falan arkadaşlarla bir mekanda falan, daha önce deneyimlemedigi bir şey adrenalinli falan.
Son olarak burda kimseyle laf dalaşına girmek niyetim değil yanlış anlaşılmamak için cevap verdim.Sonunu da güzel bitirmek istedim.Sizden de cevabınızda tartışma gibi bir sözler okumak istemem.Konu sizin de cevabınızla kapansın.Esen kalın.

Back
X