- Emoji Skoru
- 102
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi kaktusdunyam
Kizlar sadece dertlesmek varsa benim gibi olan onlarla sohbet etmek istiyorum. 1 yil hamile kalmak icin ugrastim bu surecte farkli sorunlarla karsilastim esimin sperm sayisi cok dusuk olmasi sebebiyle asilamaya yonlendirildim asilama olucagi ay dogal yolla hamile kaldim. Kizim dogdu meme reddi yapti ilk gunden itibaren emzirmekle ugrastim emzirememenin verdigi psikolojik uzuntuyu yasayan anlar sadece basarili olamadim bi sekilde sağımla bi sure besledim 1 yasina kadarda sagarak verdim ama tabi mama destekli olarak sutum artik damla damla geliyordu ilac niyetine veriyordum.Suanda kizim 14 aylik ve ben dun tekrardan 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hic hazir degildim buna. Esimin sperm sayisi azligi sebebiyle kizim biraz buyuyunce hemen korunmayi birakmayi dusunuyordum ama suanda benim icin cok erkendi. Dunden beri elim kolum kalkmiyor biraz şoktayim.Tabi Allahin verdigi basim gozum ustune vardir bundada bi hikmet diyorumm. Saglikli olsunlarda bi sekilde halledilir bakilir. Aranizdan kim hamile kalmak istiyorsa Rabbim tez zamanda nasip etsin. Ben 1 yil beklemistim yillarca bekleyen insanlar var ama o bekleyisi sonuna kadar hissettim o bosluk hissinin belirsizlik hissinin ne kadar zor oldugunu. Size şunu soylemek istiyorum Allahtan umut kesmeyin Rabbim olmazlari olduruyor diledigine boyle pes pese veriyor kafaniza takmayin nasipse o cocuk ana rahmine düşüyor zaten