3 senelik bir ilişkim var. Evlilik kararı aldık. İkimiz de ailelerimizin olduğu şehirde yaşamıyoruz. Haftaya ikimiz de memleketimiz olan şehirde olacağız. Gitmişken Erkek arkadaşımı ailemle tanıştıracağım. 2 aya nişan, 6 aya da düğün planım var. etrafımda çok fazla bu süreci geçiren olmadığı için tecrübesizim. Bu nedenle size danışmak istedim.
1)tanıştırmaya Annem, abim, kuzenim ve eşini davet etmeyi düşünüyorum. (Babam yurtdışında gelemez.)Kuzenim ve eşine sevgim ve saygım bi yana, benden bi on yaş büyükler, sohbetleri keyifli, annem ve abim çok konuşkan değil açıkçası. sohbet aksın annem-abim-sevgilim arasında gerginlik, suskunluk olmasın diye çağırmayı planlıyorum. Sizce bu doğru bir düşünce mi? Sadece anne-abi mi olmalı?
2-sizce yemek mi çay-kahve mi mantıklı olur? Yemekse akşam mı öğle yemeği mi? Çay-kahve için ne vakti tercih etmeliyiz? (Bu arada evde olmasını istemiyorum, hem anneme zahmet boyutu var hem de erkek arkadaşım dışarda daha rahat olur sanırım.)
3-sizin tanıştırmanız nasıl olmuştu? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Deneyim ve düşüncelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
1)tanıştırmaya Annem, abim, kuzenim ve eşini davet etmeyi düşünüyorum. (Babam yurtdışında gelemez.)Kuzenim ve eşine sevgim ve saygım bi yana, benden bi on yaş büyükler, sohbetleri keyifli, annem ve abim çok konuşkan değil açıkçası. sohbet aksın annem-abim-sevgilim arasında gerginlik, suskunluk olmasın diye çağırmayı planlıyorum. Sizce bu doğru bir düşünce mi? Sadece anne-abi mi olmalı?
2-sizce yemek mi çay-kahve mi mantıklı olur? Yemekse akşam mı öğle yemeği mi? Çay-kahve için ne vakti tercih etmeliyiz? (Bu arada evde olmasını istemiyorum, hem anneme zahmet boyutu var hem de erkek arkadaşım dışarda daha rahat olur sanırım.)
3-sizin tanıştırmanız nasıl olmuştu? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Deneyim ve düşüncelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.