- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
İşin garip tarafi da bu, ayda yılda bir içen biriydi hani önceden gelen bir alışkanlık olsa anlayacagimNe çakırkeyfi ya ayyaşın teki bu adam. Sarhoş adamdan oturup mantıklı konuşmalar yapmasını mı bekliyorsunuz . Adam resmen alkoliğe bağlamış.
Seninki alkolik olma yolunda ilerliyor.Merhaba hanımlar. Benim uzun zamandır bir ilişkim var ama son zamanlarda erkek arkadaşıma anlam veremiyorum. Son zamanlar dediğim çok da kısa bir süre değil aslında yaklaşık 1 yıldır diyebilirim. Kendisine sorduğumda kabul etmiyor. Ben de sizlerin fikirlerini almak istedim işin içinden çıkamıyorum. Erkek arkadaşım bir sorun bir sıkıntı olduğunda ya da sadece sorun değil, uzun uzun konuşulması gereken herhangi bir durum olduğunda ayıkken konuşmuyor, konuşmak istemiyor. Sonra konuşalım diyor. Kısa kesiyor ya da konuyu değiştiriyor. Alkol aldığında ise uzun uzun konuşuyor her şeyi anlatıyor eksiksiz. Sarhoş olmadan içini dökemiyor. Artık yanımda hep içmek istiyor, birlikte içiyoruz. Tamam arada iyi hoş da artık oturup çay icmeyi unutur hale geldik. Böyle kendimi çok rahat hissediyorum dedi. Tamam alkol insanı olduğundan daha rahat hissettirir evet ama neden ayikken rahat hissetmiyor sonuçta yeni tanismadik yani buna neden ihtiyaç duyuyor anlam veremiyorum. Kendisine sorduğumda da tatmin edici cevaplar alamıyorum. Elinden gelse sürekli alkolün verdiği çakır hissi ile yaşayacak. Yaklaşık 1 yıldır sadece çakır olduğunda iletişim kurabildigimizi fark ettim..
Ya hiç işi yoktu alkolle falan ben anlamiyorum ki. Yılda iki üç kere ancaSeninki alkolik olma yolunda ilerliyor.
Tamam ama alkolik oluyor adam, ne diyelim biz simdiYa hiç işi yoktu alkolle falan ben anlamiyorum ki. Yılda iki üç kere anca
ÜzgünümTamam ama alkolik oluyor adam, ne diyelim biz simdi
Ben yokken çay kahve içiyorsiz yokken icme durumu nasil ? bence bir uzmana danisin gerekli gorulurse de tedaviye
'ruh hali' kismina takiliyorum ben deBende de hiç içmem Ama bir dadanırım dadandığım zaman temizlik yaparkende içiyorum sonra 3 ay içki görmek istemem ruh halim ile alakalı. Ama sizinkinin yolu yol değil gibi
Valla bir tanıdık vardı, çocuk bi saat alkolsüz kalınca gözü hemen ya tekel yada oturup içecek yer arıyordu.Merhaba hanımlar. Benim uzun zamandır bir ilişkim var ama son zamanlarda erkek arkadaşıma anlam veremiyorum. Son zamanlar dediğim çok da kısa bir süre değil aslında yaklaşık 1 yıldır diyebilirim. Kendisine sorduğumda kabul etmiyor. Ben de sizlerin fikirlerini almak istedim işin içinden çıkamıyorum. Erkek arkadaşım bir sorun bir sıkıntı olduğunda ya da sadece sorun değil, uzun uzun konuşulması gereken herhangi bir durum olduğunda ayıkken konuşmuyor, konuşmak istemiyor. Sonra konuşalım diyor. Kısa kesiyor ya da konuyu değiştiriyor. Alkol aldığında ise uzun uzun konuşuyor her şeyi anlatıyor eksiksiz. Sarhoş olmadan içini dökemiyor. Artık yanımda hep içmek istiyor, birlikte içiyoruz. Tamam arada iyi hoş da artık oturup çay icmeyi unutur hale geldik. Böyle kendimi çok rahat hissediyorum dedi. Tamam alkol insanı olduğundan daha rahat hissettirir evet ama neden ayikken rahat hissetmiyor sonuçta yeni tanismadik yani buna neden ihtiyaç duyuyor anlam veremiyorum. Kendisine sorduğumda da tatmin edici cevaplar alamıyorum. Elinden gelse sürekli alkolün verdiği çakır hissi ile yaşayacak. Yaklaşık 1 yıldır sadece çakır olduğunda iletişim kurabildigimizi fark ettim..
Sadece icince sizden hoslaniyor olabilirmi? Ayikken cekemiyor artik sizi demekki belli. Bir arkadasimin sevgiliside boyleydi ayik kafayla arayip sormazdi icince aklina gelirdi sizinkide o tip belliki.Merhaba hanımlar. Benim uzun zamandır bir ilişkim var ama son zamanlarda erkek arkadaşıma anlam veremiyorum. Son zamanlar dediğim çok da kısa bir süre değil aslında yaklaşık 1 yıldır diyebilirim. Kendisine sorduğumda kabul etmiyor. Ben de sizlerin fikirlerini almak istedim işin içinden çıkamıyorum. Erkek arkadaşım bir sorun bir sıkıntı olduğunda ya da sadece sorun değil, uzun uzun konuşulması gereken herhangi bir durum olduğunda ayıkken konuşmuyor, konuşmak istemiyor. Sonra konuşalım diyor. Kısa kesiyor ya da konuyu değiştiriyor. Alkol aldığında ise uzun uzun konuşuyor her şeyi anlatıyor eksiksiz. Sarhoş olmadan içini dökemiyor. Artık yanımda hep içmek istiyor, birlikte içiyoruz. Tamam arada iyi hoş da artık oturup çay icmeyi unutur hale geldik. Böyle kendimi çok rahat hissediyorum dedi. Tamam alkol insanı olduğundan daha rahat hissettirir evet ama neden ayikken rahat hissetmiyor sonuçta yeni tanismadik yani buna neden ihtiyaç duyuyor anlam veremiyorum. Kendisine sorduğumda da tatmin edici cevaplar alamıyorum. Elinden gelse sürekli alkolün verdiği çakır hissi ile yaşayacak. Yaklaşık 1 yıldır sadece çakır olduğunda iletişim kurabildigimizi fark ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?