• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım-annesi- gizli numaradan aranma!

İyi geceler hanımlar;
Problemli ilişkimi konularımdan hatırlarsınız belki, kimseyle tanıştırmıyordu mesela; haftasonu kuzeniyle tanıştık gayet güzeldi bir gün sonra ise -güya- olanları anlatıyorum şimdi; annesi erkek arkadasıma birinin onu aradıgını gizli numaradan,bunun kurban bayramından 2 hafta once olduğunu ve kadın olduğunu söylemiş arayanın; güya arayan kişi benım onunla birşeyler yaşadığımızı, otele gittiğimizi hatta dahası bizim evimize geldiğimizi söylemiş, benım ailemin bulasılmayacak insanlar olduğunu ve anneside kim oldugunu sormus ama söylenmemiş bana anlatılan bu , ve ondan onceki hafta ise (bunları bildiği halde zamana göre söylüyorum ) durduk yere puttoyu sen istiyorsan gidip isteyelim demiş . Burada durum ne olabilir? Erkek arkadasım ne kadar doğru dıyor, yada annesi ne yapmaya calısıyor ? Beynim durdu sadece akıl almak istiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum..
Sevgiliniz şizofren olabilir. Yada paranoyak. Psikolojik rahatsızlığı var.

kadin size camur atmak yada aranizda yasananlari merak ettigi icin uyduruyor.Gülün gecin.Bu sevgiliyide fazla kaale almayin.Zira hic guven vermiyor

Savcılıkta gizli numara çıkmıyor.
Savcılıkta gizli numaranın çıkmama şansı olduğunu düşünmüyorum. (hukuk bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir). O numara bir şekilde mutlaka bulunacaktır. Operatörde mutlaka vardır bilgisi. Biz de o zaman numaraları gizleyip millete soy sop küfür edelim. Saçmalık olur bu!

Tabii ki böyle bir telefon gerçekten geldi ise!

Savcılıkta gizli numaranın çıkmama şansı olduğunu düşünmüyorum. (hukuk bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir). O numara bir şekilde mutlaka bulunacaktır. Operatörde mutlaka vardır bilgisi. Biz de o zaman numaraları gizleyip millete soy sop küfür edelim. Saçmalık olur bu!

Tabii ki böyle bir telefon gerçekten geldi ise!
Ben hukukcuyum zaten. Ama bu konu sürekli degısıyor. Gizli numara olayları. Öyle arayıp aranmadıgı dahi ne oldugu belli değil.

Ben hukukcuyum zaten. Ama bu konu sürekli degısıyor. Gizli numara olayları. Öyle arayıp aranmadıgı dahi ne oldugu belli değil.
Bu gerçekten çok saçma. Operatörde olan bilgiye nasıl olur da savcılık erişemez? Beni birisi arasa gizli numaradan ve tehdit etse, yanına mı kalacak yaptığı yani?

Konunuz ile ilgili olarak da ben böyle bir telefon geldiğine inanmıyorum.

Back
X