Erkek arkadaşım aptal anlattigimi anlamiyor ve bu beni delirtiyor!

"IQ sizi işe aldırır ancak sizi terfi ettiren EQ'dur." Nancy Gibbs

EQ (Emotional Quotient), kişilerin duygusal zekasıdır. Bir insanın kendisine veya başkalarına ait duyguları anlama, sezinleme, yönetme ve yönlendirme becerisidir. Bu kişiler sayısal konularda değil, sözel konularda başarılı olurlar. Beynin sağ tarafını kullanan bu kişiler, daha sosyal olur. Kişilerin birbirleriyle olan ilişkilerinde EQ zekası ön plandadır.

aa tıpkı benim nişanlım :KK70::KK70:

ben de ona bi fotoğraf göstersem gösterdiğim şeyi anlatana kadar fotoğraftaki diğer tüm detayları konuşuruz :KK70: ben de eskiden siniroluyordum bu duruma, özellikle ciddi bişey konuşurken muhabbe değişiyor sulanıyor diye ama biraz ben alıştım, biraz o düzeltti kendini. şimdi en azından bu konudaki tartışmalarımız azaldı.
gerçi böyle yaptığı için de adamın aptal olduğunu hiç düşünmedim, IQ testi de yok üstelik elimde, yaptırsam mı acaba :KK64:

Bende buna benzer biseyim.
Banada arkdaslar " algilaman cok yavas" esprisi yapiyorlar.
Konusuyorlar kizlar. Ben varim ama yokum.
Sinavlarimada zaten odaklanamiyordum tatilden once simdlik tatil.
Bendeki sebep sadece aklimin baska yerlerde olmasi.
Vtam D eksikligimde var ama daha cok kafamin daginik olmasi.
Sinavlarimi alamadim cunku turkiyenin gidisatina cok cok uzuldum.
Ogretmenle konusma bile yaptik aciklamam gerekti puanlarimi neden kacirdim diye.
Anlattim dosdogru.
Agladim kadinin yaninda, oysaki baskasinin yaninda hic sevmem aglamayi.
Zaten kadinda anlamadi. Yabanci, turk olmayan birine neden turkiye durumlarindan dert yandim bende anlamadimki.

Konu neydi ya?
Ha. Kafasi daginiktir ondan bence bu seni algilayamama.

"IQ sizi işe aldırır ancak sizi terfi ettiren EQ'dur." Nancy Gibbs

EQ (Emotional Quotient), kişilerin duygusal zekasıdır. Bir insanın kendisine veya başkalarına ait duyguları anlama, sezinleme, yönetme ve yönlendirme becerisidir. Bu kişiler sayısal konularda değil, sözel konularda başarılı olurlar. Beynin sağ tarafını kullanan bu kişiler, daha sosyal olur. Kişilerin birbirleriyle olan ilişkilerinde EQ zekası ön plandadır.

anlattığı şeyin iq ile alakası olmadığını söyleyecektim konu sahibine ama siz resmen bilimsel yardırmışsınız, bana gerek kalmamış :))

dikkat dağınıklığı var ve panikleyip sizi tam dinlemeden olaya dalıyor
bence lafı bölmeden dinleyin sonunda ben sana onu sormadım diyin tekrar sorun

Back
X