Arkadaşımla konuşmam -ben sorunlu muyum acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne desek sizin kimsenin haberi olmayan 2 saat ayırdım muhabbetiniz devam edecek belli ki.
Siz haklısınız aynen.

Ben hakliyim diye diretmek icin konu acmadim. Yorumlar uzerine diger planimi iptal ettim zaten 2-3 saat ayiracagim bu arkadasima.

Ama ben sabah 10da yazip 12de bulusalim 1.45te baska isim var diyorsam karsimdaki de ben daha yataktayim diyorsa ben 2 saat ayirmamis olmuyorum. Gayet de yataktan kalkip dedigim saatte planladigimiz yerde hazir olabilir. Son dk bulusmalarinda biraz uyumlu olmak gerekiyor diye dusunuyorum.

Neyse.

Hesap sormamış sadece planından dün bahsetmediğin için müsaitsin sandım demiş
Ama iki saat de birine vakit ayırmak için iyi bir süre. İki saat görüşür sonra yolları ayırırdınız

Ne alaka ya haftaici cok yogun calisiyorum eve gidip yemek yemek dinlenmek ve kafa dinlemek istiyorum.
Haftasonu da kendime vakit ayiriyorum dil kursum var yogaya gidiyorum. Oturup 4-5 saat geyik yapmak zorunda miyim ayni insanla. Asil ben size gicik oldum.
Ben öyle seviyorum, ben böyle seviyorum, ben yoğunum vs vs. "Geyik yapmak zorunda mıyım aynı insanla" cümlesi de itici mesela. Bu kişiyi arkadaş olarak bile görmüyorsunuz kadını da uğraştırmayın bari.

Ben öyle seviyorum, ben böyle seviyorum, ben yoğunum vs vs. "Geyik yapmak zorunda mıyım aynı insanla" cümlesi de itici mesela. Bu kişiyi arkadaş olarak bile görmüyorsunuz kadını da uğraştırmayın bari.

Bence siz bana normalden fazla gicik oldunuz
Uzgunum ama artik 18 yasinda degilim isim gucum var ve evet sevmiyorum oturup bi cafede saatlerce ondan bundan konusmayi. Sosyal bir insan hicbir zaman olmadim bunda da bir beis gormuyorum.
Kimseyi ugrastirdigim da yok, isterse arkadasligini kesebilir zaten o kadar da hukukumuz yok daha yeni tanistik. Yine de buradaki yorumlari dikkate aldim ve diger planimi iptal ettim kabalik olmasin diye. Daha ne yapabilirim?

Yanlis anladiniz bence yedek plan olmak pek umrumda degil kompleks yapacagim en son sey bu olur
onun yazdigi gun bana uymadi, benim istedigim gun de onun plani vardi iptal olup olmayacagi belli olmayan, sonucta ne olursa olsun son dk yapilmis ayak ustu bir yuruyus plani
Mesela bir hafta onceden soz verilmis ustune dusunulmus bi plan degil
2’deki planimi Soylememekte hatali olabilirim ama neden yorum yapan herkes 1 saate sikistirdin yaziyo anlayabilmis degilim. 1 degil 2 saat ayirdim. 2 saatin neresi yetersiz :KK70:
13.45'de başka işiniz varsa nasıl 2 saat ayırmış oluyorsunuz ki? Başka yere ışınlanamayacağınıza göre en az 15 dk erken kalkmanız gerek. Max 1.30 saat ayırmış oluyorsunuz.

13.45'de başka işiniz varsa nasıl 2 saat ayırmış oluyorsunuz ki? Başka yere ışınlanamayacağınıza göre en az 15 dk erken kalkmanız gerek. Max 1.30 saat ayırmış oluyorsunuz.
1.45’te yanindan ayrilacagimi yazdim isim 2’deydi.
Aman neyse size kendimi yeterinden fazla acikladigimi dusunuyorum. Sadece bana sinir oldugunuz icin yorum yapiyorsunuz bir yardim etme gayeniz yok

Yakisik olan sizin plan yaparken 12'de bulusuruz ama benim 2'de planim var, kisa zamana sigdirmayalim dersen baska bir gun goruselim demenizdi. Kiz sasirmis ben de olsam dun beraber plan yaptik ya, ne ara 2'de plan ayarladin diyebilirdim. Bi de bence olagan hayatta yasanabilecek cok basit bir diyalog/olay, ben arkadasimin bu olay ustunden forum sitesine konusmamizin SS'ini attigini bilsem kosarak uzaklasirdim 🙈

Muhabbeti sarmiyorsa,kafanız uyuşmuyor ise bunu kibarca belirtip hayatınızdan çıkarabilirsiniz.Zaten sinir oluyormuşsunuz kıza.
Hem mesajlasip, planlaşıp "Öff ben çok yoğunum yeaa,mecbur muyum" triplerine girmeniz çok itici duruyor.
Herkesin vakti ve yaptığı iş kendine kıymetli,kimsenin umrunda değil.Hiç kimse de vazgeçilmez değil.O yüzden görüşmemeyi tercih edersiniz olur biter.

Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım?
buraya koyduğunuz ssleri gördüm. onlara göre hesap soruyor iletişim dili garip diyorsanız bence yanılıyorsunuz. kız hesap sormamış. iletişiminde bir sorun yok. ama size bu diyalog garip geliyorsa bence siz baya baya mesafilisiniz ve sorun bende mi diye sorduğunuz için söylüyorum evet sorun sizde. mesele 1 saat 2 saat ayırmak değil. mesela ben de en fazla 2 saat ayırıyorum genelde. ama böyle olacaksa söylüyorum 1-2 saat buluşalım diye. benim de sizin gibi bir tanıdığım var bu diyalogu o da hadsiz bulabilir böyle şeylere takılır. açıkçası arkadaşlık ilişkilerinde iyi de değildir. genelde sonunda yalnız kalır. çünkü genele göre çok normal olan samimi konuşmalar kendisine normal gelmez. ben onun tavırlarını garip bulurum. buluttan nem kapıyor gibi oluyor. bence sizdeki durum da bu.

buraya koyduğunuz ssleri gördüm. onlara göre hesap soruyor iletişim dili garip diyorsanız bence yanılıyorsunuz. kız hesap sormamış. iletişiminde bir sorun yok. ama size bu diyalog garip geliyorsa bence siz baya baya mesafilisiniz ve sorun bende mi diye sorduğunuz için söylüyorum evet sorun sizde. mesele 1 saat 2 saat ayırmak değil. mesela ben de en fazla 2 saat ayırıyorum genelde. ama böyle olacaksa söylüyorum 1-2 saat buluşalım diye. benim de sizin gibi bir tanıdığım var bu diyalogu o da hadsiz bulabilir böyle şeylere takılır. açıkçası arkadaşlık ilişkilerinde iyi de değildir. genelde sonunda yalnız kalır. çünkü genele göre çok normal olan samimi konuşmalar kendisine normal gelmez. ben onun tavırlarını garip bulurum. buluttan nem kapıyor gibi oluyor. bence sizdeki durum da bu.

Evet aslinda sikinti tam da bu.
Ignelemeden cevap verdiginiz icin oncelikle cok tesekkur ederim
Kizin iletisim dili bana garip geliyor ama kesin benim de ona garip geliyordur. Ben mesafeli bi insanim cok yakin olmadigim hic kimseye ne plan yaptin ne zaman yaptin kimle bulusuyorsun vs diye sormam mesela, bana sorulunca da ne munasebet olurum. En yakin arkadasim bile bana sen domuz gibisin der. Mizacim boyle.

Bu kisiyle de uyusamiyoruz acikca, bugunku konuda haksiz bulundum ve haksizim tamam kabul ediyorum, ama normalde de hoslanmadigim sorulari ve sinir asmalari oluyor. Kendisi cok iyi bir insan oldugu icin iletisimimi tamamen kesmiyorum.

Sosyal iliskilerde pek iyi degilim ve dediginiz gibi yalniz kaliyorum ama yalnizlikla ilgili bir problemim yok

Bizim yazşıkta da buna benzer biri vardı. Arkadsşım bile değil koskaca kadın. Böyle hesap sorar gibi konuşuyodu. Bir iki bişey demedim sonra tersledim. O da anladı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X