yav nie terketsin çocuk daha o çocukkk.
canım benim üni 1. sınıf diosun. bu adam taş çatlasın 21 yaşında. hadi olsun 22. deişir ve deişecek de. erkekler böle, çocukluk zamanları bu yaşlar oluyo. kuzenlerimden biliyorum. bi tanesi inanılmaz tembeldi ayyy şunu al şuraya koy desen imkansızz kılını kıpırdatmazdı ve hiç istemediği bi bölümü okudu. zar zor onu bitirdi daha sonra yaş oldu 25 -tatlicadiarzu- kendi çabalarıyla bikaç kursa gitti etti şimdi ohoo adam hepimizi solladı. zengin çocuğu illaki rahat olacak. elbet aklı başına gelir bence. sana değer veren seni seven birisiyse, daha gencecik yaşında bu nedenle terketmen saçma bence. bırak büyüsün. ha sen dersen ben dayanamam sen bilirsin, ama bu çocuk daha "çocuk." sen de sanırım 88lisin, e sen de evlenme çağında sayılmazsın ki canım, bunu bırak yoluna bak diyeyim?
seni seven değer veren birisini bulmak bu kadar kolay mı da böle bişeyde, daha sonucu belli olmayan bi hatasında hemen ayrılma düşüncesine gelesin? ayrıca bir musibet bin nasihattan yeğdir, se onun başının etini yedikçe o sana kızcak. uğraşma bırak kendi haline. tabi bu benim naçiz düşüncem.