Erkek arkadaşım aşırı sorumsuz

terk et diyecektim,terk edemem demişsin o halde rica et o seni terketsin..sorumsuz bir insan ancak ömrünün törpüsü olur!.belliki sevgili yönü kuvvetli evlenmeyeceksen böyle layy laylom sürer ama evlilik düşünüyorsan (çok yaklaşmış biri olarak,diyebilirimki) hiçte sorumluluktan kaçılabilecek yada bir tarafa yüklenecek bir kurum değil...

yav nie terketsin çocuk daha o çocukkk.
canım benim üni 1. sınıf diosun. bu adam taş çatlasın 21 yaşında. hadi olsun 22. deişir ve deişecek de. erkekler böle, çocukluk zamanları bu yaşlar oluyo. kuzenlerimden biliyorum. bi tanesi inanılmaz tembeldi ayyy şunu al şuraya koy desen imkansızz kılını kıpırdatmazdı ve hiç istemediği bi bölümü okudu. zar zor onu bitirdi daha sonra yaş oldu 25 -tatlicadiarzu- kendi çabalarıyla bikaç kursa gitti etti şimdi ohoo adam hepimizi solladı. zengin çocuğu illaki rahat olacak. elbet aklı başına gelir bence. sana değer veren seni seven birisiyse, daha gencecik yaşında bu nedenle terketmen saçma bence. bırak büyüsün. ha sen dersen ben dayanamam sen bilirsin, ama bu çocuk daha "çocuk." sen de sanırım 88lisin, e sen de evlenme çağında sayılmazsın ki canım, bunu bırak yoluna bak diyeyim?

seni seven değer veren birisini bulmak bu kadar kolay mı da böle bişeyde, daha sonucu belli olmayan bi hatasında hemen ayrılma düşüncesine gelesin? ayrıca bir musibet bin nasihattan yeğdir, se onun başının etini yedikçe o sana kızcak. uğraşma bırak kendi haline. tabi bu benim naçiz düşüncem.

Haklı olabilirsin december. Şimdi üstüne gidip de onu boğmak da istemem yani. Zaten pek çok öğrenci salar kendisini bir dönem. ınşallah düzeltir kendini. Ben de biraz dürterim çaktırmadan. Umarım yani...

Evlendikten sonra nasil olur acaba...

Oyunun basina gecip, sigara ve alkol ictigini hayal edebiliyorum ben.

Para nin cokluguda iyi degil vallaha, parasizlik bir dert, ama parali olmakta bir dert!

Bence iyice bir dusun ta$in bu beraberligi derim ben, kendisiyle bir konus...

Sorumsuz erkek en uzak durulması gereken erkeklerdendir.. Böylelerinden ne adam olur ne koca olur.. Düzelmiyorsa, bırakın derim ben..

Katılıyorum... bu adamdan ne köy olur ne kasaba

Sorumsuzsa geri dur derim.... ömrünü heba edersin...:delphin:

kendisine yarari yok sevglisine ve cevresine sira gelmeyecegi gibi gorunuyor yol yakinken terket ! hem sen bunlarin kotu oldugunun kanitina varmisin ne guzel , peki sana bir soru ? Sen boyle sorumsuz bir insandan ne bekliyorsun ?askmi sevgimi ilgimi ailemi ve kotu oldugunu bile bile bize bu soruyu sorman bile yersiz diye dusunuyorum !cunku bunlarin farkina varabilen biri hayhay ne yapmasi gerektiginide bilmeli ( son vermek )

ınsan ılk once calıskan olmalı sonrada dürüst ve sorumluluık sahıbı bunlar bır erkekde yoksa ondan hıc bır hayır gelmez,her seyden once ınsanın kendıne karsı sorumlulukları olması lazım yasayabılmesı ıcın ama bunları onemsemeyen bır ınsanı sahsen kımse onemsemez...Onunla da hıc bır yola bas koyulmaz.

yavrum sen onun annesi değilsin sakın bu hataya düşme , rahat bırak ,kendisi bilir..eğer sıkarsan sen ayrılamam diyosun ama o sana yol verir yavruum..sen keyfine bak üstüne fazla düşme hatta azıcık kendini çek bakalım senin için neler yapacak , belkide bölece kendine gelir..canını da çok sıkma geçer inşaallah..

böyle yapacaksan ben yokum bu şekilde seninle hayatımı birleştiremem,sana güvenemem de..biraz düşündür ayrılmadan..

Back
X