erkek arkadaşım ayrılmış olmamıza rağmen aramakla ne yapmaya çalışıyor ?

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
slm kızlar birşey soracaktım size erkek arkadaşımla ayrılalı epey oldu ben ayrıldım o da en ufak bir tepki vermedi yani bitmiş bir ilişkiydi sadece ben son noktayı koymuş oldum hepsi bu face'deki durumunu da ilişkisi yok yazıp ''ilgilendikleri: kadınlar aradıkları: arkadaşlık'' yazmış ve bayanları eklemeye başlayınca bende bir daha ne sayfasına baktım ne de bir daha aklıma geldi kendi yoluma gittim kısaca...ama haftada 1 arıyor aylardırdır böyle anlamadım ne yapmaya çalışıyor? msj atıp soruncada cevap vermiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

senin aklını bulandırmaya çalışıyor olabilir hani beni unutamasın falan diye

bende anlamadım ki öyle bir erkeğin üstüne düşen eden bir kızda değilim bittiyse bitmiştir biterkende zaten öyle akışına bitti zaten o arayıp sormamaya başladı sonra ben de ilgilenmemeye başladım derken koptuk aradığındada istemiyorum bitti benim için dedim sonra böyle aramalar başladı çok akışında bitti yani ne sorun ne kavga hiç bir şey yoktu ikimizde sorgulamadık hiç neden bittiğini

Son düzenleme:
Anlamadım ki..:uhm:
Madem ayrıldınız neden hala görüşüyorsunuz?
Telefon,mesaj,facebook vs.?
O ararsa arasın,açmayıverin telefonu canım,çok mu zor?:bbo:

Son noktayıkoyduysanız
araması sizi neden bağlıyor ki
arasın dursun tepkisiz kalın
biten bitmişse ne gereği var kafa yormaya
sallayın gitsin,msj atıp sormana bile
gerek yok!Arar sen yanıtlamazsın olur biter
bunda yardım edecek bir durum yok
ya da anlaşılmayacak bir durum...
klasik erkek milleti işte
akılları sonradan yerine gelir.

demek kı gelgıtler yasıyor. dıger arkadaslarıma katılıyorum. bıten bır ılışkıden yarar gormedım. atacagın ılk mesaj "benı arama" olabılır. ırtıbatı kes.

gel gitler yaşıyor arkadaşların dediği gibi belkide şöylede olabilir yeni kişiler yeni bayanlar tanıdıkça senin onun için nekadar değerli nekadar farklı olduğunu farketmiş olabilir ama son pişmanlık fayda etmez belki bir umut vardır içinde kurtarrım umudu yeniden başlama umudu bunu yok etmek istiyorsan güzel bir dille aramamasını söyleye bilirsin tamamen ilişiğini kesmek istiyorsan tabi

Anlamadım ki..:uhm:
Madem ayrıldınız neden hala görüşüyorsunuz?
Telefon,mesaj,facebook vs.?
O ararsa arasın,açmayıverin telefonu canım,çok mu zor?:bbo:

görüşmüyoruz o bana ulaşmaya çalışıyor bende anlam veremiyorum hepsi bu..face'de ekli olmasa da görebilirsiniz profilinde açık olan yerleri... zaten öyle yapıyorum bende açmıyorum amacım yeniden başlamak değil yanlış anlamayın ben sadece erkeklerin bu şekilde arama sebebini bilirsem bundan sonraki ilişkimde daha bilinçli davranırım daha bilerek hareket ederim bunun içindi sorma sebebim...

Son noktayıkoyduysanız
araması sizi neden bağlıyor ki
arasın dursun tepkisiz kalın
biten bitmişse ne gereği var kafa yormaya
sallayın gitsin,msj atıp sormana bile
gerek yok!Arar sen yanıtlamazsın olur biter
bunda yardım edecek bir durum yok
ya da anlaşılmayacak bir durum...
klasik erkek milleti işte
akılları sonradan yerine gelir.

teşekkür ederim yorumunuz için...

görüşmüyoruz o bana ulaşmaya çalışıyor bende anlam veremiyorum hepsi bu..face'de ekli olmasa da görebilirsiniz profilinde açık olan yerleri... zaten öyle yapıyorum bende açmıyorum amacım yeniden başlamak değil yanlış anlamayın ben sadece erkeklerin bu şekilde arama sebebini bilirsem bundan sonraki ilişkimde daha bilinçli davranırım daha bilerek hareket ederim bunun içindi sorma sebebim...

Yedekte tutuluyorsunuz tabiri caizse..
Seven adam bunu yapmaz..
Adam sizle dalga geçiyor!

demek kı gelgıtler yasıyor. dıger arkadaslarıma katılıyorum. bıten bır ılışkıden yarar gormedım. atacagın ılk mesaj "benı arama" olabılır. ırtıbatı kes.

bende zaten yarar beklemiyorum biten bitmiştir benim içinde...beni arama'dan daha fazlasını söyledim ama nedense etkilenmiyor...sizede teşekkür ederim...

aramasanda hiçbir mana yok bencede yedek oyuncu gibi ne elden kaybetmek istiyor nede senle olmak istiyor olurda boşlukta kalırsa sendede bi bağlı olsun die böle yapaıyor kanumca:S
erkek mileeti işte mantıklı bi hareket yapmalarını beklememek lazım:bbo:

çok kibarsınız sizden gerçekleri öğrenmek çok güzeldi gerçekten...başka konu açtığımdada özellikle sizin yorumlarınızı okumak isterim...

Teşekkür ederim..
Vaktim olursa,dikkatimi çekerse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

gel gitler yaşıyor arkadaşların dediği gibi belkide şöylede olabilir yeni kişiler yeni bayanlar tanıdıkça senin onun için nekadar değerli nekadar farklı olduğunu farketmiş olabilir ama son pişmanlık fayda etmez belki bir umut vardır içinde kurtarrım umudu yeniden başlama umudu bunu yok etmek istiyorsan güzel bir dille aramamasını söyleye bilirsin tamamen ilişiğini kesmek istiyorsan tabi

teşekkür ederima.s.

erkekler böyle iste, yada insanlar böyle diyelim..
kaybetmeden önce kiymet bilmeyiz, kaybedince geri dönmek isteriz
bence tek aciklamasi bu:delphin:

bencede açma teli
ilgilenme ama yine gönlün var sanırım
o senin aklını bulandırmaya çalışıyor

Back
X