Erkek arkadasım bana ne amacla yaklasıyor..

kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
dedı ve onu terkettim. benı kıyaslıyor..
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........

ıhtıyacı oldugunda ilk borc ısteyecegı kısı sen olmamalsın en sn kısı sen olmalısn bu cocuk fena cnm ya bence yol yakınken ayrılın bırde kalkıp eski kız arkadasıyla kıyaslıyor.Benım ılk ılıskımde benden 6 yas buyuk bırısıydı 17 yasındaydım varlgımı fln goruodu yol parası kalmamıs dıodu ıstıyordu ya elektrk faturamın gunu gecıo maası alınca verrm verrmsn derdı vermstm ustune yattı en son kırasını ıstedı ondan sonrada ayrıldım once bişi solerdı baslarda sonra saka saka derdı sonrada ciddilesti işler salla gitsin bende kucuktm ozamnlar ıste neysekı yol ve elektrk faturasıyla kurtardm pacayı:24::24:

canımmm bak seni o kadar iyi anlıyorum ki... çünkü biz kızlar yanımızda her yönden güçlü, gururlu, kimseye muhtaç olmayacak, sahiplenici erkekler seviyoruz... açıkçası bende aynen senin gibiyim...erkek para pul muhabbeti yapınca, hele bi de isteyince tık diye soğuyorum... eğer çok seviyorsan ve biraz daha denemek istiyorsan devam et ilişkinize ve onu test et bazı konularda... mesela bir yere gittiğinizde sana hesap ödetir mi? yada senin ödemen konusunda ima yapar mı? cimri bir adam mı? sana süprizler yapıyor mu yada ileride yapacak mı? ileride ciddi konulardan konuşurken senin maaşının üstünde hayalleri var mı? yani bunlara dikkat et... para konularında ağzını yoklayabilirsin arada...

canım normalde bana hıc hesap ödetmezdi.. ya 1 ya ıkı kere fln . ama bende mesela ona hedıye fln almıştım (hanı madem hesap ödetmıyor, baktım evınde çaycı yok, bende o tarz bısey almıstım... )
neyse canım aslında ona karşı içimde bıseyler vardı ama bu olaydan sonra bılmıyorum. bunu tamamen saf ve ıyı nıyetle soyledıgıne ınanmayı okadar ısterdım kı...
bana sürpriz pek yapmaz canım, bıraz kabadır, düşünemez o tur şeyleri.
benım maaşımla ılgılı evet hayallerı var, ev alacakmışız.......

canım normalde bana hıc hesap ödetmezdi.. ya 1 ya ıkı kere fln . ama bende mesela ona hedıye fln almıştım (hanı madem hesap ödetmıyor, baktım evınde çaycı yok, bende o tarz bısey almıstım... )
neyse canım aslında ona karşı içimde bıseyler vardı ama bu olaydan sonra bılmıyorum. bunu tamamen saf ve ıyı nıyetle soyledıgıne ınanmayı okadar ısterdım kı...
bana sürpriz pek yapmaz canım, bıraz kabadır, düşünemez o tur şeyleri.
benım maaşımla ılgılı evet hayallerı var, ev alacakmışız.......[/B]

allah allah senın maasınla ev alacakmıs aşmıs bu haddını yeterınce sankı 40 yıllık evlısınız valla sınırlendm:ssz::ssz:

tatlım sana eski ilişkimi yazmıştım zaten 2-3 ay sürmüştü çok gereksizdi zaten :)) şuanki sevgilim o kadar farklı ki para konularında şimdi diyorum kendime o görgüsüzle değil 3 ay 3 gün bile sevgili kalmamalıymışım... çok gururlu maddi konularda...sen benim kadınımsın der ben erkek olarak sana bakamıcaksam senin ihtiyaçlarını karşılayamıcaksam ne anlamı kaldı ilişkimizin der... kesinlikle benden hediye dışında birşey kabul etmez... parası oldukça sürekli küçük şeylerle de olsa beni mutlu etmeye çalışır... bir kere bile benim maaşımla hayal kurduğunu görmedim... daha o der sen paranı biriktir sen kızsın kenarda birikimin olsun ben gerekirse sana ek destek olurum falan diye... şimdi sevdiğin için belki yüzde yüz gözüne batmıyordur bazı şeyler ama emin ol Allah ileride erkek arkadaşının tam tersi birini çıkarınca farkı anlayacaksın.......

Kusura bakma ama bulmuş yağlı kapıyı sömürüyor sanki.. Bu ne böyle, çok ayıp.. Bence yol ver gitsin arkadaşım.. Kendine uygun birini bul, onuru olsun, haysiyeti olsun...

Normalde bi erkek ihtiyacı olsada sevgilisinden para isteyemez.
nişanlı olsanız yıllardır bi ilişkiniz olsa tamam olur derim de,4 ay çok kısa bir süre
hadi diyelim kötü bir niyeti yoktu para isterken
ama senin paranla ev alalım filan demiş..
eski sevgilisinden bahsetmesi zaten kabul edilir gibi değil
bu insan geçimini sevgililerinden sağlamak isteyen biri mi yoksa
üzülme cnm hakkında hayırlısı..

bence arada nişan ve evlenmeye yaklaşılmış bir durum yoksa sadece flört döneminde bir erkeğin para istemesi doğru bir davranış değil... yani zaman zaman insan annesinden bile para istemeye çekinebiliyor... aklın yolu bazen birdir arkadaşım... davranışlarını daha dikkatli gözlemle derim... ve lütfen maddi anlamda taviz verme şu dönemde... tabi nişanlı sözlü iseniz duruma biraz daha hoşgörüyle yaklaşılabilir belki.....

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Bu derdımı kımseye acamıyorum sıze anlatmak ıstedım. Erkek arkadasımda calsıyor, bende. Once, bu mesele, arabayla benı alırsın demesıyle basladı. O zaman ben abartıyorum dedım gectım., ta kı dune kadar. Dun de, benı aradı, konusurken dedım kı ısyerınde arkadaslarla gune gırdık dedım. Ne kadar dedı bın bes yuz dedım. Benı de alsanıza dedı. Sonra bu fıkrınden vazgectı, para sana geldıgınde bana borc olarak ver, kredı borcumu kapatayım, bosuna faıız odemeyeyım, ben sana vereyım her ay dedı... Once sasırdım ve , bı erkegın kızdan para ıstemesı hos mu dedım. Ben denemek ıstedım senı dedı, anladım dedı, bıdaha para lafı gecmeyecek dedı..... Ne yapmalıyım..... Not, konu sahıbı arkadasım onun uyelıgınden yazdım

bana biraz sırtından geçinmeye calısan tip gibi geldi

evet denemis ama seni degil sansini denemis,bahanede hazir zaten denemek icin neyi deniyor...

eski kiz arkadasinida maasi duzensiz diye birakmistir o zaman :D

Son düzenleme:
kızlar, erkekarkadasımdan ayrıldım.....
bır gun aradı acmadım, mesaj attı ayagına cagırdı...
en son ıstenmedıgım yerde durmam yazmıs
ne mesaj ne cagrı
sanırım ayrıldık gercekten, ama cok canım yanıyor, ya yanıldıysam.........

ne mesaj ne cagrı

bence kesinlikle yanilmadin cünkü bende eski erkek arkadasimdan hic böyle seyler alisik degilim
asla ödetmezdi bana, ben zorla ödedigimde bile cok kizardi
okadar sIkistigi halde bazen yiyecek seyi zor aldigi halde, benden asla para istemedi, hatta belli bile etmedi..
erkeklik gururu diye bisey var
hatta sürekli cebime harcligimi bile vermeye calisirdi, hicbisekilde parasini sakinmazdi benden.

seninki gercekten cok tuhafmis, yemek istiyor gibi geldi bana..

ayrica hem sen ayriliyorsun, hemde msj atip ayagina cagiriyor öylemi ???

cok komikmis yaaaaaaa :) bide düsünüyomusun yanlis yaptim diye ?? bence kurtulduguna sevin, nekadar egosu yükselerdeymis adama bakkk

ne mesaj ne cagrı

ayagina cagiracagina bi zahmet kendi geleydi...
bosver gecer merak etme..

ayagina cagiracagina bi zahmet kendi geleydi...
bosver gecer merak etme..

kızlar o aslında ben para ıstemedım , benım borcum var güne bende dahil olayım demişti.
ben ona hayır dedım ama kendımde ben sana yardım ederım demedım.
o da bana ''hatta sen bana demelısın hayatım senın borcun var, gel kapatalım '' diye dedi. bızım aramızda para, kagıttan baska bısey olmamalıymış
ıstersen benım kartımı al herseyımı al dedi.
ama şimdi düşünüyorum da, diyelım kı onun kotu bı nıyetı yoktu ve ben onu terkettim.
insan yanlıs anladı ya bu kız, deyıp gelmez mı?
hala dun mesajda benı ayagına cagrııyor.. kendısı zahmet edıp gelmıyor bıle...
çok içim acıyor kızlar bılemıyorum ya.
eger bırkac gun daha bır ses cıkmazsa onu tamamen sileceğim..

kızlar o aslında ben para ıstemedım , benım borcum var güne bende dahil olayım demişti.
ben ona hayır dedım ama kendımde ben sana yardım ederım demedım.
o da bana ''hatta sen bana demelısın hayatım senın borcun var, gel kapatalım '' diye dedi. bızım aramızda para, kagıttan baska bısey olmamalıymış
ıstersen benım kartımı al herseyımı al dedi.
ama şimdi düşünüyorum da, diyelım kı onun kotu bı nıyetı yoktu ve ben onu terkettim.
insan yanlıs anladı ya bu kız, deyıp gelmez mı?
hala dun mesajda benı ayagına cagrııyor.. kendısı zahmet edıp gelmıyor bıle...
çok içim acıyor kızlar bılemıyorum ya.
eger bırkac gun daha bır ses cıkmazsa onu tamamen sileceğim..

aynen oyle yanlis anlasildiysa gelsin sana durumun dogrusunu anlatsin..

Back
X