- Konu Sahibi cikolatakizzz
kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
dedı ve onu terkettim. benı kıyaslıyor..
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........
ıhtıyacı oldugunda ilk borc ısteyecegı kısı sen olmamalsın en sn kısı sen olmalısn bu cocuk fena cnm ya bence yol yakınken ayrılın bırde kalkıp eski kız arkadasıyla kıyaslıyor.Benım ılk ılıskımde benden 6 yas buyuk bırısıydı 17 yasındaydım varlgımı fln goruodu yol parası kalmamıs dıodu ıstıyordu ya elektrk faturamın gunu gecıo maası alınca verrm verrmsn derdı vermstm ustune yattı en son kırasını ıstedı ondan sonrada ayrıldım once bişi solerdı baslarda sonra saka saka derdı sonrada ciddilesti işler salla gitsin bende kucuktm ozamnlar ıste neysekı yol ve elektrk faturasıyla kurtardm pacayı