Erkek arkadasım bana ne amacla yaklasıyor..

benim sevgilimde benden borç istedi 2 yılda 3 4 kez falan..çok büyük paralar değil babasından para gelene kadar 10tl yol parası falan..neyse ben veririm parası olunca hemen geri verir bir kez bile üstüne yatmadı ben utandım ya aşkım 10tlnin lafı mı olur verme dedim kaşlarını çattı almazsan bidaha borç istemem senden diye..bende sevgilimle maddi sorunumuz olduğunu falan düşünmedim
ama seninki çok abartmış be canm niyeti belli yani

Son düzenleme:
para konusu girmemeli bi ilişkinin içine.. bi erkek çok sıkışıksa önce erkek arkadaşlarından ve ailesinden destek istemeli.. bilemem, ben soğurdum.. itici gelir bana bu tür erkekler.. :ssz:

Para konusu benim için çok önemli yani bi erkek bi bayandan çok mecbur kalmadıkça para isterse çok rahatsız olurum.

ilşkiniz daha yeniymiş canım bu şekilde kızları kullananlar çok oluyo bence asla ödemiycek ben sana ayrıl demiyorum ama sakın paranı verme

benim bildiğim erkekler bu konuda çok gururludur. sevgilisinden çok rahat bir şekilde borç isteyemez.
yalnız kuzenimin başına böyle bir şey gelmişti. ilk aylarda parayı aldı, sonra da pırrrrrrrrr uçtu gitti.
olan bizim kıza oldu, üç kuruş maaşıyla zor geçinirdi, bir de üstüne haybeden borç yüklendi.
dikkat etmek lazım, insanları iyi ölçüp biçmek lazım :71:

kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
dedı ve onu terkettim. benı kıyaslıyor..
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........

Son düzenleme:
erkek dediğin biraz gururlu olur nedir bu daha 4 aylık sevgilinden para istiyorsun.yetmezmiş gibi salak yerine koyup "seni denedim" diyorsun.. aranızdaki samimiyer ve baglılık boyutunu bılemıyorum ama ılerde sana sıkıntı yaratailecek bir karaktere benziyor. bence daha fazla kendini kullandırtma

bi de sana açıklamış ilk senden isterim aramızda lafı olmamalı diye...senin ona aramızda lafı olmaz sana borç veriyim dediğinde onun reddetmesi senden almaması düşündüğün için teşekkür etmesi lazım...erkek arkadaşın pek iyi niyetli gelmedi bana...hadi diyelim iyi niyetli bu konuda...o zaman da bu tarz şeyleri gurur yapmayan rahat bir adamla ne kadar mutlu olursun o ayrı birşey...insan maddi manevi güçlü gururlu bir sevgili eş istiyor yanında...parası olmasa da ekmeğini taştan çıkaran bir erkek istiyor insan...canım bu tarz parayı konuşan, benim de yıllar önce sürekli para konuşan çok cimri ve görgüsüz bir erkek arkadaşım vardı... o çalışıyordu kendi işi maaşı vardı ama a halde o kadar cimriydi ki o geldi aklıma şimdi :)) ablası avoncuydu bir kere bana parfüm almış avondan ( ki onun para verip aldığını düşünmüyorum ablasının elinde kalmıştır o demiştir kimberley e ver die ) sözde bana süpriz yapıcak ama yaptığı görgüsüzlüğe bakın... beni aradı " aşkım sana süprizim var avonda x parfümü sana 45 liraya aldım" fiyatıyla birlikte telefonda söylüyo aldığını süpriz anlayışı buydu... bir hafta yemek yediğimizde hesabı o ödese ertesi hafta daha yemek yenecek yere bile girmeden "bu haftada sen ısmarla bakalım kimberley" derdi............ ne kadar gurursuz bir erkekti yaaa... sanki o ısmarla demese ben hep onun parasını yicem sanki ben teklif etmicem bu hafta bendensin diye...

kızlar merhaba. bugun erkek arkadasımla bu para konusunu konustuk. bana açık açık dedı kı ''bızım aramızda paranın lafı mı olur yaa. olmamalı paranın lafı, ıstersen benım tum hersreyımı al. ama benım ıhtıyacım oldugunda ılk borç para ısteyecegım ınsan sen olmalısın.hatta sen bana demelisin, senın borçlarını kapatalım diye... eger eskı kız arkadaşımın duzenli maaşı olsaydı, boyle şeyleri hiç sorun etmezdi....''
kızlar napıcam, ne demelıyım.. şimdide mesaj atmıs, korktugum buydu ıste benı terkettın yazmıs...........

sana değil eski kız arkadaşına mesaj atsın o zaman, sende eski erkek arkadaşım benden para istemezdi desen hoşuna gidermiymiş peki
ilişkiniz 4 aylık 4 yıllık değil, zamanı algılama problemi var herhalde
aramızda paranın lafı olmaz ne demek sanki 40 yıllık evlisinizde lafı olmayacak

canım bu cok kurnaz bir cocuga benziyor soylediklerine bakılırsa..sana psıkolojık oyunlar oynuyor.. eski kız arkadasıyla kıyaslandıgında altta kalmayıp yapacagını dusundu sanırım..cumlelerınde hep kendı ıhtıyaclarından bahsedıyor."senden istemelıyım hatta sen vermelısın" falan bence oyuna gelme.herseyın bır adabı var

canım aynen öyle yaa, bu eskı kızarkadaşı hiç sorun etmezmiş boyle şeyleri, hatta cebınde para yokken, o ödermiş hesabı fln... çoğu zaman harclık vermeye çalışmış ama bızımkısı ben reddettım dıyor.... benım ıcın paranın mıktarı onemlı degıl ama nasıl desem benden para ıstemesı zoruma gıttı yaa... off anlatamıyorum ama umarım sız benı anlıyorsunuzdur.......

bi de sana açıklamış ilk senden isterim aramızda lafı olmamalı diye...senin ona aramızda lafı olmaz sana borç veriyim dediğinde onun reddetmesi senden almaması düşündüğün için teşekkür etmesi lazım...erkek arkadaşın pek iyi niyetli gelmedi bana...hadi diyelim iyi niyetli bu konuda...o zaman da bu tarz şeyleri gurur yapmayan rahat bir adamla ne kadar mutlu olursun o ayrı birşey...insan maddi manevi güçlü gururlu bir sevgili eş istiyor yanında...parası olmasa da ekmeğini taştan çıkaran bir erkek istiyor insan...canım bu tarz parayı konuşan, benim de yıllar önce sürekli para konuşan çok cimri ve görgüsüz bir erkek arkadaşım vardı... o çalışıyordu kendi işi maaşı vardı ama a halde o kadar cimriydi ki o geldi aklıma şimdi :)) ablası avoncuydu bir kere bana parfüm almış avondan ( ki onun para verip aldığını düşünmüyorum ablasının elinde kalmıştır o demiştir kimberley e ver die ) sözde bana süpriz yapıcak ama yaptığı görgüsüzlüğe bakın... beni aradı " aşkım sana süprizim var avonda x parfümü sana 45 liraya aldım" fiyatıyla birlikte telefonda söylüyo aldığını süpriz anlayışı buydu... bir hafta yemek yediğimizde hesabı o ödese ertesi hafta daha yemek yenecek yere bile girmeden "bu haftada sen ısmarla bakalım kimberley" derdi............ ne kadar gurursuz bir erkekti yaaa... sanki o ısmarla demese ben hep onun parasını yicem sanki ben teklif etmicem bu hafta bendensin diye...

çok güldümm canım yaa adama bak, parfümün fıyatına kadar soyluyor...
devır değişti herhalde, artık para yiyen erkekler var...
ya yıne de bana karsı okadar samımı ve sevecen dı kı ınanamıyorum aklım almıyor..

daha dorduncu aya gırdık , soz yok nısan yok

canım aynen öyle yaa, bu eskı kızarkadaşı hiç sorun etmezmiş boyle şeyleri, hatta cebınde para yokken, o ödermiş hesabı fln... çoğu zaman harclık vermeye çalışmış ama bızımkısı ben reddettım dıyor.... benım ıcın paranın mıktarı onemlı degıl ama nasıl desem benden para ıstemesı zoruma gıttı yaa... off anlatamıyorum ama umarım sız benı anlıyorsunuzdur.......

:53:

yol verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... gitsin eski kız arkadaşını yolsun yesin o zaman..

nasıl ayak yapmış yaa adama bak, sana gaz vermek için de eski kız arkadaşıyla kıyaslamış yüzsüz.. salla gitsin

canım, bana mesaj atmıs ben onun guvenını zedelemişim, bırakıp gıderek .......

kim kimin güvenini zedelemiş.. ağzı da iyi laf yapıyo haspam... sallama canım hiç.. duygusömürüsü başlamış bile bikaç güne de hakaretleri başlar gör bak.. demedi deme.. çok okuduk gördük bu tipleri. aman aman verilmiş sadakan varmış..

çok güldümm canım yaa adama bak, parfümün fıyatına kadar soyluyor...
devır değişti herhalde, artık para yiyen erkekler var...
ya yıne de bana karsı okadar samımı ve sevecen dı kı ınanamıyorum aklım almıyor..

canımmm bak seni o kadar iyi anlıyorum ki... çünkü biz kızlar yanımızda her yönden güçlü, gururlu, kimseye muhtaç olmayacak, sahiplenici erkekler seviyoruz... açıkçası bende aynen senin gibiyim...erkek para pul muhabbeti yapınca, hele bi de isteyince tık diye soğuyorum... eğer çok seviyorsan ve biraz daha denemek istiyorsan devam et ilişkinize ve onu test et bazı konularda... mesela bir yere gittiğinizde sana hesap ödetir mi? yada senin ödemen konusunda ima yapar mı? cimri bir adam mı? sana süprizler yapıyor mu yada ileride yapacak mı? ileride ciddi konulardan konuşurken senin maaşının üstünde hayalleri var mı? yani bunlara dikkat et... para konularında ağzını yoklayabilirsin arada...

daha onceki konunu hatırlıyorum cnm o zmn ben onemsememıstm ama bence bu onemli boyle seyler sorarak yokluyor senı anlasılan sen buna yol ver gitsin sakası bile itici ki bir değil yanı bu ve daha yeni bi ilşkıydı anladıgım kadaryla bnm ilişkm 4 senelk hıc boyle bısı soramaz teklf edemez yanı durumu anlatr mesela ben teklf ederm ona bile tamah etmez :20::20:

Back
X