Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum
Ben de aynı durumdan muzdarip gibiydim. Ama bizimki sizin kadar uzun bir ilişki değildi. Bitiremem sanıyordum, uzattıkça uzattım. Sonuç olarak yaklaşık 2 3 haftadır konuşmuyoruz. Yaşamın devam ettiğini gördüm. Bence siz de size saygıyla yaklaşmayan birine fazla ayrıcalık göstermeyin. Kendi benliğinize saygısızlık etmiş olursunuz.
Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Ayrilin tabiiki.
Eskiden tuşlu telefon, sayılı sms hakkimiz varken bile bir yolunu bulur cevap verirdik. Simdi mesaj atmak 5 saniye sürüyor. 3-4günde mektup yollasan evine ulaşır yahu. Adam sizi yedekte tutuyor, asıl kadroda baskasi var, aldatiliyorsunuz
Mesaj hakkımız olmadığı zaman ödemeli atardık karşı taraf anlardı zaten... O zamanlar bile yol varken şimdi 3-4 gün yazmamak ve bu cocuktan ayrılmamakta ne bileyim...
Profil resminizdeki ki sizsiniz sanırım. Gayet hoş ve herkesi elde edecek bir genç kadınsınız. Takıntı evet olabilir. Ama bununla savaşma yolları deneyin. Başka uğraş bulsanız
Adam seni aldatmıyor ki eğer aldatsaydı senin bundan haberin olmazdı. Eğer haberin varsa bu karşılıklı rıza dahilinde gelişen bir durumdur.
Şöyle düşün padişahların da hareminde bir sürü kadın olurmuş bazen biriyle ilgilenirmiş bazen diğeriyle. Kadınların da bundan haberi var hepsi birbiriyle yarışıyor gözde olabilmek için. Sen de kendi kafanda böyle bir evren yarat ben cariyeyim karşımdaki de padişahım o öyle uygun görmüştür diye düşünüp seni huzuruna çağırmadığı günlerde süslenip püslenerek huzura kabul edilmeyi bekle.
Hayatında çok kadın varsa 3-4 gün yazmaması gayet normal, bu konuda anlayışsızsın. Aylar sürmüyor sonuçta. Herkes haddini bilmeli diye düşünüyorum. Senin hayatında bir sürü erkek olsa sen de her gün birine ilgi gösteremezdin bu diğerlerine haksızlık olur. Nizam için kaidelere uymalısın.
İşte kendi ağzınızla söylüyorsunuz, sizin sorununuz bu, takıntı yapmışsınız ve saygısız davranmasını kendinize yediremediğiniz için kafaya takmışsınız. 3-4 gün sonra mesaja cevap vermek nedir ya? Bu onun kendi saygısızlığı. Zaten adam yok gibi bir şey, siz kafanızda bitirin gitsin. Sizin değerinizi belirleyecek olan o değil, sizsiniz.
Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum