erkek arkadaşım bana vuruyor

Bunu kabul etmen tedavini yarisidir zaten. Oncelikle ayril sevgilinden. Artik yiranilmis ve siddet gorulmus bir iliski saglikla ilerlemez.

Sonra tedavi ol ve hayatinia guze bir duzen ver... sende rahatliyacaksin.
ayrılmak yerine ilk tedavi olsam düzeltmeye çalışsam bazı şeyleri? çünkü çok duygusal ve bana bağlı bir insandı ve beni her zaman çok beğenirdi hayran gibi davranırdı ama son 6 aydır ona bişeyler odu vurmaya küfür etmeye eleştirmeye balşladı ve her defasında dahada arttı acaba onuda mı bir psikoloğa götürmeliyim ayrılmak benim için çok zor olur çünkü birlikte yaşıyoruz hep her şeyi beraber yapıyoruz

onu hemen sevgilisinden uzaklaştırırdım heralde ama söylemesi kolay oluyor çok bağlandım onsuzluğu düşünemiyorum 1.5 yıldır onunnla yaşıyorum ve hayatımdak her şeyi onunla yapıyorum çok alıştım bunu çözmenin başka bir yolu olamaz mı ayrılmak çok zor geliyor acaba kendime daha çok baksam kilo versem düzelir mi yoksa biraz uzak mı durmalıyım onun hayatında ne ifade ettiğimi görmek için
Psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü?

neden sorunun sen olduğunu düşünüyorsun? Sana domuz gibisin diye, seni döven, seni aşağılayan bir adam var var karşında ve tedavi olan sensin. Ya gerçekten anlamıyorum, hiç mi sevilmediniz bu kadara nasıl razı oluyorsunuz? Kendinize saygınız hiç mi yok? Gece yatarken kendinizden utanmıyor musunuz? Anneniz babanız sizi bu adam evire çevire dövsün diye mi yetiştirdi. Kusura bakmayın ama siz ve sizin gibilere çok kızıyorum. Silkelenin ve kendinize gelin.

ayrılmak yerine ilk tedavi olsam düzeltmeye çalışsam bazı şeyleri? çünkü çok duygusal ve bana bağlı bir insandı ve beni her zaman çok beğenirdi hayran gibi davranırdı ama son 6 aydır ona bişeyler odu vurmaya küfür etmeye eleştirmeye balşladı ve her defasında dahada arttı acaba onuda mı bir psikoloğa götürmeliyim ayrılmak benim için çok zor olur çünkü birlikte yaşıyoruz hep her şeyi beraber yapıyoruz

neden sorunun sen olduğunu düşünüyorsun? Sana domuz gibisin diye, seni döven, seni aşağılayan bir adam var var karşında ve tedavi olan sensin. Ya gerçekten anlamıyorum, hiç mi sevilmediniz bu kadara nasıl razı oluyorsunuz? Kendinize saygınız hiç mi yok? Gece yatarken kendinizden utanmıyor musunuz? Anneniz babanız sizi bu adam evire çevire dövsün diye mi yetiştirdi. Kusura bakmayın ama siz ve sizin gibilere çok kızıyorum. Silkelenin ve kendinize gelin.
aslında o bana vurduğunda bende ona karşılık veriyorum yediremiyorum kendime ve dediğiniz gibi her gün utanıyorum kendimden böyle şeyler nasıl yaşayabiliyorum diye. artık bir gün daha kırılmak incinmek istemiyorum. bir kadın bunu yaşamamalı. ama çok seviyorum ayrılmayı deneyip uzak durmayı başaramadığım için yazdım buraya ama heralde yapıcak çok bir şey kalmamış..

Lütfen kendi kendinizi 'ben de ona vuruyorum' diyerek suçlamayı bırakın. Karşınızda size saygısı olmayan, sizi evden kovan, hakaret eden biri var. İnanın sevgi ve aşk böyle bir şey değil. Bu düpedüz hastalık. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz, konfor alanınız yıkılacak diye panikliyorsunuz. Evet 1 ay bilemediniz 2 ay çok üzüleceksiniz ama sonra 'iyi ki' diyeceksiniz. Huzur yaşamanız gerekli. sevgilim kızlara bakacak korkusuyla ilişki yaşanmaz. Güven yok, saygı yok, sevgi var zannediyorsunuz ama inanın o da yok. Ben size olacak olanı söyleyeyim. Siz bugün ayrılmıyorsunuz ama o daha iyi bir yol bulduğu zaman arkasına bile bakmayacak. Şu an sizi katlanması gereken bela olarak görüyor. Siz de bunun farkındasınız zaten. Kendinize artık bu kötülüğü yapmayın. Bir kere dünyaya geliyorsunuz.

aslında o bana vurduğunda bende ona karşılık veriyorum yediremiyorum kendime ve dediğiniz gibi her gün utanıyorum kendimden böyle şeyler nasıl yaşayabiliyorum diye. artık bir gün daha kırılmak incinmek istemiyorum. bir kadın bunu yaşamamalı. ama çok seviyorum ayrılmayı deneyip uzak durmayı başaramadığım için yazdım buraya ama heralde yapıcak çok bir şey kalmamış..

Lütfen kendi kendinizi 'ben de ona vuruyorum' diyerek suçlamayı bırakın. Karşınızda size saygısı olmayan, sizi evden kovan, hakaret eden biri var. İnanın sevgi ve aşk böyle bir şey değil. Bu düpedüz hastalık. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz, konfor alanınız yıkılacak diye panikliyorsunuz. Evet 1 ay bilemediniz 2 ay çok üzüleceksiniz ama sonra 'iyi ki' diyeceksiniz. Huzur yaşamanız gerekli. sevgilim kızlara bakacak korkusuyla ilişki yaşanmaz. Güven yok, saygı yok, sevgi var zannediyorsunuz ama inanın o da yok. Ben size olacak olanı söyleyeyim. Siz bugün ayrılmıyorsunuz ama o daha iyi bir yol bulduğu zaman arkasına bile bakmayacak. Şu an sizi katlanması gereken bela olarak görüyor. Siz de bunun farkındasınız zaten. Kendinize artık bu kötülüğü yapmayın. Bir kere dünyaya geliyorsunuz.
evet doğru söylüyorsunuz sevgi böyle bir şey değil saçmalık yaşıyorum resmen ben. kendi hatalarıma dönüp bakıp hata bulmaya çalışıyorum ama o yaptıklarının yanlış olduğunu bile farkında değil beni suçluyor benim yaptıklarım yüzünden bunların olduğunu söylüyor ve ben konuşmaya çalıştıkça ben seni isteyerek kıskanmıyorum elimde değil kendimi kötü hissediyorum senin yüzünden ve bu yüzden benden iyilerini görmeni istemiyorum ve senin tepkilerine bak diye anlatıyorum o dinlemiyor sen hastasın diyor psikoloğa 10 bin tl verirrsin iyileşmek için yazık diyor kendi vurmalarını da doğru değil ama seniin yüzünden sen kıskırtıyosun diyor. böyle gören birinden bir şey beklemek aptallık bence. çok teşekkür ederim ilginiz ve tavsiyeleriniz için

Güven problemin var ve güvenini kaybettirecek ne yaptı ayrıca sana vuran biriyle birlikte olmaya devam etmen senin aptalligin

2.5 yıldır bir erkek arkadaşım var. ben onu çok seviyorum ve aşırı derecede kıskancım bu yüzden sık sık kavga ediyoruz ve ben mesela birine neden baktın dediğimde çoğunlukla bakmadığını görmediğini söylüyor ve ben inanmıyorum nasıl görmedin filan diyorum bana iftira atma diye bağırmaya başlıyor artık çıldırıyor küfür ediyor bağırıyor evinden kovuyor bazende vuruyor her hafta muhakkak vurmalı kırmalı bir kavga ediyoruz muhakkak. ve kendimi çok değersiz hissetmeye başladım çok iğrenç hissediyorum bana vurması beni çok incitiyor elimde değil çok kıskanıyorum kötü bir şey yapmıyorum takıntılıyım. ayrılmak istemiyorum ama uzaklaştırdı beni kendinden ve ayrılmam gerek ama iki gün ayrı kalamıyorum onsuz hiçbir şey yapamıyorum. kızlar lütfen yardım edin ne yapacağım bilmiyorum

Baban bir fiske vursa dünyayı dar edersin.
Darling yapınca ayrı kalamıyorum dersin.
Hadi evlat silkelen kendine gel bir an önce..

Back
X