- 7 Temmuz 2014
- 53
- 74
- 88
Merhaba kızlar.Benim 2 senelik bir ilişkim var.Son 3 aydır da erkek arkadaşım bir cafenin işletmesini aldı ve adeta gece gündüz orda çalışmaya başladı.Hemen hemen hiç yüzünü göremez oldum.Bundan sıkıntım yok geleceğimizi kurmak için çalışıyor neticede ben bazen hiç görüşemiyoruz diye küsünce de bana bu şekilde söylüyor.Esas konuya geliyorum, bu cafeye yeni elemanlar aldı.Ve içlerinden biri(kız) sürekli sevgilimi etiketliyor facebookta bende daha yeni hayatımıza giren birinin böyle devamlı sevgilimin adını reklam etmesinden rahatsz oldum ve bunu sevgilime söyledim.O da çok abarttıgımı küçük şeylere takıldığımı söyledi.Bende üsteledim ve hala üsteliyorum.Bu konu yüzünden aramız bozuldu ve konuşmuyoruz şuan.Kızın bana karşı davranışında bi gariplik yok gayet normal samimiyette davranıyor.Ama neticede sevgilimle 12 saat aynı ortamda ve benden çok görüyor onu.Ne yalan söyleyeyim içten içe kıskanıyorum.Ama sosyal medyada devamlı o kızla aynı ortamda olduğunun reklam edilmesinden şiddetle rahatsızlık duyuyorum.Ve sevgili erkek arkadaşım da hep onun tarafında oluyor ve beni kıskançlıkla fesatlıkla suçluyor.Sizce ben mi araya 3.kişileri sokup gereksiz yere huzursuz oluyorum yoksa o mu daha üç beş günlük bi insan için benim isteklerimi görmezden geliyor?Ben işin içinden çıkamadım yardım edin