Merhaba kızlar.Benim 2 senelik bir ilişkim var.Son 3 aydır da erkek arkadaşım bir cafenin işletmesini aldı ve adeta gece gündüz orda çalışmaya başladı.Hemen hemen hiç yüzünü göremez oldum.Bundan sıkıntım yok geleceğimizi kurmak için çalışıyor neticede ben bazen hiç görüşemiyoruz diye küsünce de bana bu şekilde söylüyor.Esas konuya geliyorum, bu cafeye yeni elemanlar aldı.Ve içlerinden biri(kız) sürekli sevgilimi etiketliyor facebookta bende daha yeni hayatımıza giren birinin böyle devamlı sevgilimin adını reklam etmesinden rahatsz oldum ve bunu sevgilime söyledim.O da çok abarttıgımı küçük şeylere takıldığımı söyledi.Bende üsteledim ve hala üsteliyorum.Bu konu yüzünden aramız bozuldu ve konuşmuyoruz şuan.Kızın bana karşı davranışında bi gariplik yok gayet normal samimiyette davranıyor.Ama neticede sevgilimle 12 saat aynı ortamda ve benden çok görüyor onu.Ne yalan söyleyeyim içten içe kıskanıyorum.Ama sosyal medyada devamlı o kızla aynı ortamda olduğunun reklam edilmesinden şiddetle rahatsızlık duyuyorum.Ve sevgili erkek arkadaşım da hep onun tarafında oluyor ve beni kıskançlıkla fesatlıkla suçluyor.Sizce ben mi araya 3.kişileri sokup gereksiz yere huzursuz oluyorum yoksa o mu daha üç beş günlük bi insan için benim isteklerimi görmezden geliyor?Ben işin içinden çıkamadım yardım edin
Bence haklısınız. Ben de sizin yerinizde olsam bu durumdan rahatsız olurdum. Hatta bence bi köşede kızı sıkıştırıp kısa ve net bir şekilde ''Aranızdaki ilişki patron-garson ilişkisi olarak çok lakayit, lütfen sevgilimi etiketleyip ismini afişe etme. Bu çok rahatsız edici bir durum.'' diyin. Erkek arkadaşınıza da bundan bahsetmeyin. Eğer kız bahsederse de erkek arkadaşınıza ''Bu benimle onun arasındaki bir konuşmaydı. Seninle ilgili bir durum yok, ben kendi rahatsızlığımı dile getirdim.'' dersin özgüvenli bi şekilde. Zira nedense bazı insanlar fazla Avrupai. Türkiye böyle geniş bi kültüre müsait bi ülke değil. Herkes mesafesini bilecek! Sevgilinize bu konuda çok baskı yapmayın çünkü gerçekten kıskançlık meselesi haline gelirse siz kendi kendinizi küük düşürmüş olursunuz. O kızı da sanki onun b.kunda boncuk varmış gibi yüceltmiş olursunuz. Kıskanmaya değer bişey var zannedip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın :) Sevgilinize rahatsızlıklarınızı dile getirirken ''Benim kültürüme ters, ben kaldıramam böyle sulu hareketleri.'' deyin. Kesinlikle kıskanmadığınızı, kıskanacak bir durum olmadığını ama çevrenizdeki insanlarda yanlış algı oluştuğunu ve sevgilinizin bu vesileyle sizi küçük düşürdüğünü özellikle vurgulayın. Valla bu geniş insanlar beni de çileden çıkarıyo!
sevgilinin aklında olmasa da aklına sokucaksın aman.
etiketleniyorsa ne var yani. yapmayın etmeyin. şuan sen kıskançlık yaptıkça senin o kızdan daha bi kötü karaktere sahip olduğunu düşünücek ki bunun olmasını istemezsin. bilemiyorum bana bu tür kıskançlıklar çok gereksiz geliyor ilişkideki huzuru gereksiz yere bozan şeyler bunlar. kız, sevgiline karşı somut bi yılışma gösterse neyse diycem. huzurunuz kaçmasın 3. şahıslar için.
demi yaBence haklısınız. Ben de sizin yerinizde olsam bu durumdan rahatsız olurdum. Hatta bence bi köşede kızı sıkıştırıp kısa ve net bir şekilde ''Aranızdaki ilişki patron-garson ilişkisi olarak çok lakayit, lütfen sevgilimi etiketleyip ismini afişe etme. Bu çok rahatsız edici bir durum.'' diyin. Erkek arkadaşınıza da bundan bahsetmeyin. Eğer kız bahsederse de erkek arkadaşınıza ''Bu benimle onun arasındaki bir konuşmaydı. Seninle ilgili bir durum yok, ben kendi rahatsızlığımı dile getirdim.'' dersin özgüvenli bi şekilde. Zira nedense bazı insanlar fazla Avrupai. Türkiye böyle geniş bi kültüre müsait bi ülke değil. Herkes mesafesini bilecek! Sevgilinize bu konuda çok baskı yapmayın çünkü gerçekten kıskançlık meselesi haline gelirse siz kendi kendinizi küük düşürmüş olursunuz. O kızı da sanki onun b.kunda boncuk varmış gibi yüceltmiş olursunuz. Kıskanmaya değer bişey var zannedip eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın :) Sevgilinize rahatsızlıklarınızı dile getirirken ''Benim kültürüme ters, ben kaldıramam böyle sulu hareketleri.'' deyin. Kesinlikle kıskanmadığınızı, kıskanacak bir durum olmadığını ama çevrenizdeki insanlarda yanlış algı oluştuğunu ve sevgilinizin bu vesileyle sizi küçük düşürdüğünü özellikle vurgulayın. Valla bu geniş insanlar beni de çileden çıkarıyo!
sevgilinin aklında olmasa da aklına sokucaksın aman.
etiketleniyorsa ne var yani. yapmayın etmeyin. şuan sen kıskançlık yaptıkça senin o kızdan daha bi kötü karaktere sahip olduğunu düşünücek ki bunun olmasını istemezsin. bilemiyorum bana bu tür kıskançlıklar çok gereksiz geliyor ilişkideki huzuru gereksiz yere bozan şeyler bunlar. kız, sevgiline karşı somut bi yılışma gösterse neyse diycem. huzurunuz kaçmasın 3. şahıslar için.
evetCok gicik bi durum erkek arkadsin da bu durumdan hosnut gibi hic ses cikarmiyor simdi sen ustelesen kendini hisey zannedip burnu kalkacak bence hic seslenme uzaktan izle faceden baska birileri de seni etiketlesin bakalim napacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?