erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük sorunmu

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
merhaba kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük ileride sorun olurmu bizim için sizce yorumlarınızı bekliyorum

Sorun.

19 yaşındaki bir kız 29 yaşındaki koca adamla nasıl tanışır ve sevgili olur anlamıyorum.

yaşın 19 yerıne 25 lerın ustu olaydı 10 yaşta sorun olmazdı :KK66:
ama küçüksün ve o sana büyük

benm eşim bende 13 yaş büyük hiç sorun olmadı yaşla alakalı :) ben 24 o 37 :)

benm eşim bende 13 yaş büyük hiç sorun olmadı yaşla alakalı :) ben 24 o 37 :)
Benim bir ilişki bu yakın zamanlarda başlamadan bitti yaş yüzünden ben 23 o 37 idi o_O Bana nedense ilerde anlaşamayız gibime geliyor yanlış mı düşünmüşüm :KK69:

merhaba kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük ileride sorun olurmu bizim için sizce yorumlarınızı bekliyorum
Canım benim yukarıda dedim benim ilişki yaş yüzünden başlamadan bitti ben fazla yaş farkına takıntılıyım biraz ki sen 19 daha...

Merhaba.
Çok yakından böyle bir ilişkiye şahit olmuşluğum var. Buna dayanarak diyorum ki, sorun!

Beklentiler aynı olmaz. Şahit olduğum ilişki (kız 18, adam 28) adamın kızı, kendi yaşlarında biriyle aldatmasıyla bitti. Ve kız aldatılmasına rağmen bittiğinde çok mutluydu. Ayağındaki prangadan kurtulmuş gibiydi. İlişkileri bir buçuk sene sürmüştü.

Kendi yaşlarınızda biriyle birlikte olduğunuz zaman aradaki farkı anlarsınız. Kişiliğinizi bilmiyorum ama yaşça büyük erkeklerle ilişki kadına gereksiz bir yaşlılık, ağırlık verir.
Hayatınızın baharındasınız, gençsiniz. Kendinizi yaşlandırmayın.
Size yaşıtlarınız çocuk geliyor olabilir. Bekleyin, doğru insanı bulursunuz.

Evet, yaş farkına rağmen mutlu olan çiftler var. Ama sizin için, eğer doğru insan bu 10 yaş büyük adam olsaydı, yaşa takılıp buraya konu açmazdınız. Doğru adam olduğunu bilirdiniz.

Sizin 19 yaşında bir genç kız olduğunu bilmeden, sizi kırabilir incitebilir.
En iyi ihtimalle, "Benim yaşım geçiyor." deyip evlenme mevzularına başlayabilir. O anda siz evlenmeye hazır değilseniz, terkedileceksiniz muhtemelen.

Tabii ki her ilişkinin dinamiği farklıdır, bunlar sadece benim deneyimlerim.

29 yasinda biri kendine 19 yasinda bir es aramaz yoldas aramaz bunun adi benim icin bambaskadir 25 yasindan sonra fark ortadan kalkar ama 29 yasinda birinin sana boyle yaklasmasi buyuk bir soru

12 yas var esimle aramizda
Hic sorun yasamadik yastan yana

29 yasinda biri kendine 19 yasinda bir es aramaz yoldas aramaz bunun adi benim icin bambaskadir 25 yasindan sonra fark ortadan kalkar ama 29 yasinda birinin sana boyle yaklasmasi buyuk bir soru
Evlendigimizde Ben 18 dim esim 30
21 yildir sürdürüyoruz 3 cocugumuzla
Sanirim genelleme yapmamak lazim

X