Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en geç 1-2 ay sonra kafanı taşlara vurarak ağlamak istemiyorsan, derhal bitir ve uzaklaş.1-2 ay bişey oldu daha
Benim bir ilişki bu yakın zamanlarda başlamadan bitti yaş yüzünden ben 23 o 37 idi Bana nedense ilerde anlaşamayız gibime geliyor yanlış mı düşünmüşümbenm eşim bende 13 yaş büyük hiç sorun olmadı yaşla alakalı :) ben 24 o 37 :)
Canım benim yukarıda dedim benim ilişki yaş yüzünden başlamadan bitti ben fazla yaş farkına takıntılıyım biraz ki sen 19 daha...merhaba kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük ileride sorun olurmu bizim için sizce yorumlarınızı bekliyorum
12 yas var esimle aramizdamerhaba kızlar erkek arkadaşım benden 10 yaş büyük ileride sorun olurmu bizim için sizce yorumlarınızı bekliyorum
Evlendigimizde Ben 18 dim esim 3029 yasinda biri kendine 19 yasinda bir es aramaz yoldas aramaz bunun adi benim icin bambaskadir 25 yasindan sonra fark ortadan kalkar ama 29 yasinda birinin sana boyle yaklasmasi buyuk bir soru