erkek arkadasım benden cok emin

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
tam olarak derdim bu kızlar
şimdi dert mi diceksiniz, cidden dert.
örnek verim, mesela onu asla bırakmıyacagımı düşündügü için kaybetme korkusu yok
ve bu yüzden çok rahat davranıyor.
onu çok sevdiğimden de emin ve bu yüzden yaptıgı olumsuz bazı şeylerin gözüme batmayacağını düşünüyo.
yani açık açık dile gelmedi bu ama davranışlarından belli.

ben bu durumdan çok rahatsızım.
ve nasıl tekrar o hissi vereceğimi bilmiyorum.
neler yapmalıyım? fikriniz var mı?
ve siz olsanız bunu sorun edermiydiniz?

Umursama..
Sevgilim hakkında bende böyle düşünüyordum asla bırakmaz diye 1 hafta filan pek umursamadı aman nasıl da kıymete bindi :KK69:

Bunu ben de çok istiyorum ama sanırım biraz uzak davranınca düzeliyorlar.

Önceden ben hep evde otururdum beni dışarı çıkarsın diye beklerdim. Ne biliyim iş çıkışında arasın davet etsin isterdim. O da rahat davranırdı. Ben son bir haftadır hep kendim plan yapıyorum arkadaşlarımla. Aradığında bugün olmaz diyorum ve şu an ciddi manada üstüme düşüyor. Sen beni sevmiyorsun demeler başladı. Korkuyormuş, bilmem ne...

Valla üstüne dusmezsen, bir sure sonra o aramata baslicaktir. O arayip çıkalım dediginde aa bugin olmaz arkadaslarla lbuluscam falab de bi iki bak nasil dolanmaya baslior etrafinda. Isin sirri biraz uzaklasmakta.

Umursama..
Sevgilim hakkında bende böyle düşünüyordum asla bırakmaz diye 1 hafta filan pek umursamadı aman nasıl da kıymete bindi :KK69:
Ederdim çünkü birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde vazgeçilen ilk kişi olursun. :KK14:
İste benim korktugumda tam olarak bu :(

Ve umursamaz olursamda kiziyo neden aramiyosun vs.vs.

Back
X