- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
nedeni de benm küçük şeylerden kavga çıkarıp çok uzatmammış. ikide bir yoruldum dedi. insan sevdiğini aramak istemez mi ben artık istemiyorum kavga çıkar diye dedi. ve bir süre düşünmek istediğini söyledi. bu cümleleri düşündükçe içimde volkanlar patladı. benden soğuduğunu düşündükçe kahroldum ve ayrılık kararı aldım bir daha barışmamak üzere. büyük ihtimalle bir daha bir araya gelemeyeceğiz ama merak ettiğim bişey var. bir erkek çok sevdiği kız arkadaşından soğuyunca eski sevgisi sonradan geri gelir mi? acaba ben ilişkime tutunsaydım direnseydim eskisi gibi olur muyduk sizce???
Gerçekten soğuduğunu düşünmüyorum sevgilinizin, muhtemelen gözünüzü korkutmak için söylemiştir
'bak senden soğudum bu hareketlerinden sonra, kendine çeki düzen ver' tarzında söylemiştir
bazen bunu ben de yapıyorum, sırf acıtmak için diyorum eğer çok kızdıysam
çok kötü, çok yanlış birşey tabi ama bazen öfkeliyken olabiliyor
soğuduğundan önce emin olun derim, siz ayrılmışsınız eğer soğumadıysa zaten barışmaya çalışacaktır
Olurdu tabi ama cok yipranirdiniz.
Cok dirdir etmeyip sakin kalmayi basararak yeni halinizi ispat etmeye calisacaktiniz. Bu da uzun bir zaman demektir. Sonra arada azicik eski halinize donseniz sevgiliniz hemen atlayip bak degismemissin diyerek butuun emekleriniz heba edecekti.
Yasiniz cok genc muhtemelen. Bu size ders olsun, yeni iliskinizde asla bu hatalarinizi tekrar etmeyin.
Ne kadar zamandır birliktesiniz?
7 aylık ve uzak mesafelerden yürütmeye çalıştığımız bir ilişki
Ne kadar güzel günler yaşansa da o ayrılıp barışmalar ilişkiyi çok etkiliyor ve kalıcı hasarlar bırakıyor . Sonrasında ise muhakkak tekrar ayrılık oluyor . Eski sevgilin de hem uzak hem de ayrılıp barışmalı bir ilişkiden sıkılmış olmalı ki sizden soğumaya başlamış . Aksi taktirde seven bir insan olsaydı senden soğuduğunu dile getiremezdi , yüreği buna izin vermezdi . Bence geçmişe hiç dönme bırak kalsın o öyle ilerde seni çok seven bir insan bekliyor olacak zaten . Üzme kendini , sıkma canını canım her şeyde vardır bir hayır . Demek ki böylesi daha hayırlıymış sizin için ...
bende gerçekten sevseydi o cümlelri kullanmazdı diyorum kendime. aşıktı,çok seviyordu ama birdenbire ne oldu bilmiyorum sevgisinin azaldığını düşünüyorum
ha bir de benm onu anlamdığımdan, sürekli alttan alıp özür dilemekten bıktığını söyledi. çok üzgünüm,çok
pişman olacak adım gibi eminim. ama ben tekrardan dönmemeliyim ona. bu cesareti göstermeliyim. çok yoruldum yıprandım bende. karşıma doğru düzgün bi adam çıksın evleneyim diyorum ve her şeyi unutmak istiyorum.
ağlama krizleri yaşıyorum yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?