• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım benden utanıyor mu?

Limonumsutat

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
14
3
1
Herkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?

Kendi yaşı kaç ki seni ciddiye almayacak? 23 :işsiz:
Kaç kurtul güzelim
Utancından ziyade “yalnız kovboy” gibi görünmek, yeni kısmetlerini(!) kapatmamak adına gizliyor seni. Belli ki duygusal anlamda kullanıyor
Ayrıl, güvenip evine falan da gitme daha 6 aydır tanıyorsun sadece 1-2 ayında görüşmüşsün
Aman ha!

Yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bana, aklında birkaç kız daha olduğu bu yüzden sizi gizlediği geldi.

Onlardan yeşil ışık görürse sizi saf dışı bırakacaktır. Siz daha önce davranın derim ben.

Kendi yaşı kaç ki seni ciddiye almayacak? 23 :işsiz:
Kaç kurtul güzelim
Utancından ziyade “yalnız kovboy” gibi görünmek, yeni kısmetlerini(!) kapatmamak adına gizliyor seni. Belli ki duygusal anlamda kullanıyor
Ayrıl, güvenip evine falan da gitme daha 6 aydır tanıyorsun sadece 1-2 ayında görüşmüşsün
Aman ha!
Boşlukta kalıp
Aynı söylediği gibi elinin altındakine ulaşmış
Sevgili bile değil

Utanma değil de bence başka ilişkisi var ve onunla ilişkileri yolunda gittiğinde seni aramıyor ve esas sevgilisi ile kötü olduklarında (üzülme ama) seni stepne olarak kullanıyor.
Dışarda mesafeli oluşunun da tek açıklaması bu.
Başbaşa ortamlarda mıç mıçç yapışıp ,dış alanda uzak ve mesafeli ise,ekindiği birilerine enselenmemek için böyle rol kesiyordur hırt.
Karakteri oturmamış erkek gördün mü ,görmezden gel canım.

Nasıl yani evine gitmek 3 keresenin olduğun yere geldi sonra eve mi çağırdı bu adamın amacı cinsellik

Size 1 günde konuştuğumuz konuşmayı göstermek istedim.Bu kişinin beni sevdiğini düşünmüyorum bunu her dile getirdiğimde kafanda kuruyorsun diyor.Bir de şakayla karışık da olsa seni kim napsın dedi alınmıştım ama çaktırmamıştım bu kişi bir de evlilikten bahsediyor...

Eklentiler

• 20180525_012803.webp
    20180525_012803.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 535
Cevaplarınız gözümü açıyor cidden çok teşekkür ederim çok mu safım neyim sevdiğimi zannediyordum gittikçe soğuyormuşum meğer haftada 1 kere görüşüyoruz sadece aynı şehirde okumamıza rağmen

Siz sevgili değilsiniz, böyle ilişki olmaz.
Utandığı için değil, olası taliplerini kaçırmamak için gizliyor sizi. Amacı da büyük ihtimalle cinsel ilişki ve zaman öldürmek. Başka bir şey değil.
Güvenip evine de gitmeyin bir daha. Böyle tiplere güven olmaz.

Aranızda cinsellik yaşanıyor mu ? yaşanmıyorsa yakında teklif ve baskı gelir .ardından "sen beni sevmiyorsun ,güvenmiyorsun, bitsin " tripleri .. bide başka sevgilisi olmadığından emin ol .. o yaşta biri sevgilisini niye saklar ,niye aramaz sormaz ?

Herkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?

Öncelikle daha çok küçüksün kaç kurtarmaya bak kendini. Sebeplerine gelince size ilgi göstermiyor ,dışarıda bir muhabbet yok. Aramıyor sormuyorum sizi ki 20li yanlarına başında (hâla devam eden huyum) sevgiliden çok kavak yelleri olmalı insanın içi kıpır kıpır bu hislerin yok belli. Bir de yanlış anlama sakın haddime değil ama sana ilgisiz bir kişinin evine neden gidiyorsun? Bu kadar mı seni ortama sokmaktan korkuyor bir şeyler saklıyor olabilir .

Size 1 günde konuştuğumuz konuşmayı göstermek istedim.Bu kişinin beni sevdiğini düşünmüyorum bunu her dile getirdiğimde kafanda kuruyorsun diyor.Bir de şakayla karışık da olsa seni kim napsın dedi alınmıştım ama çaktırmamıştım bu kişi bir de evlilikten bahsediyor...

Kusura bakmayın da bu mesajlaşma nedir ? Hem soru soruyor hem 4 saat sonra yanıt veriyor . Soğuk ve kopuk iletişim aynı anda birsürü kızla mesajlaştığına eminim. Sizin sadece keyfinizi kaçırır günü stresli ve beklentili geçirmenize sebep olur böyle tipler. Açıklama yapmadan sadece böyle bir ilişki istemiyorum beni çok yanlış anlamışsın yazıp yollayın ve birdaha cevap atmayın.

Yargılayabilirsiniz çok haklısınız tam anlamıyla tanımadan gittim evine cinsellik yaşamadık benimle yaşamak istemiyor da zaten öperken bile bir garip öpüyor sanki.Beni elinde tut diyor ergen gibi bir de sürekli beni seviyor musun gerçekten diyor yani hep sınıyor beni.Bu kız beni seviyorsa ben de sevmeye çalışayım kafasında mı acaba durum böyle olsa bile beni sevmeue kendisini zorlamış oluyor yok yok sizlerden gelen yanıtlarla kafamda birçok şey oturdu beni sevmediğini anladım

Back
X