• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım benden utanıyor mu?

Herkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?
Olmaz kuzucum. Böyle adamlar için tek bir saniyeni harcama. Evrende milyarlarca adam varken böylelerine takılıp kalmayın.

Kusura bakmayın da bu mesajlaşma nedir ? Hem soru soruyor hem 4 saat sonra yanıt veriyor . Soğuk ve kopuk iletişim aynı anda birsürü kızla mesajlaştığına eminim. Sizin sadece keyfinizi kaçırır günü stresli ve beklentili geçirmenize sebep olur böyle tipler. Açıklama yapmadan sadece böyle bir ilişki istemiyorum beni çok yanlış anlamışsın yazıp yollayın ve birdaha cevap atmayın.
O kadar doğru yerden yakaladınız ki...Sinir hastası olucam yakında acaba ben hızlı cevap bekleyerek şımarıklık mı yapıyorum sandım fakat bir cevabı hakediyorum en azından diye düşünüyorum.Bunu bir kere dile getirdiğimde ben sana "napıyosun" mesajını bile içimden gelerek yazıyorum demişti.Her dakika konuşamayız dedi benden böyle bir şey bekleme maddi istekte bulunuyorsun dedi sırf biraz daha konuşalım dedim diye maddi istekci de oldum

Yargılayabilirsiniz çok haklısınız tam anlamıyla tanımadan gittim evine cinsellik yaşamadık benimle yaşamak istemiyor da zaten öperken bile bir garip öpüyor sanki.Beni elinde tut diyor ergen gibi bir de sürekli beni seviyor musun gerçekten diyor yani hep sınıyor beni.Bu kız beni seviyorsa ben de sevmeye çalışayım kafasında mı acaba durum böyle olsa bile beni sevmeue kendisini zorlamış oluyor yok yok sizlerden gelen yanıtlarla kafamda birçok şey oturdu beni sevmediğini anladım

Beni elinde tut yani benim istediğim gibi bir kız ol ilgini sevgini şehvetini esirgeme diyor.
Beni seviyor musun gerçekten diyor yani benim için ne yapabilirsin en fazla mesela cinsellikte ne kadar ileri gidebilirsin diyor.
Lütfen ona kanmayın..

Bu iş biraz daha ilerlerse ona hiç bi şey olmaz olan sana olur canım. İlişki daha çok yeni ama ona rağmen seni bu kadar yıpratıyo. Bi de işin içine yaşanmışlıklar, anılar vs girerse her şey çok daha zorlaşır. Daha yolun başındayken kes at bu ilişkiden hayır gelmez malesef.

Seninle boş vaktini değerlendiriyor ama bir yandan yeni adayların da önünü kesmek istemiyor. Ama seni de asla sevmiyor. Sadece kimseyi bulamazsam yedekte dursun modunda. Hiç yoktan iyidir mantığı. Kendini kullandırtma bırak en acilinden.

Bu saatte üşenmeden okuyup cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim etrafımda anlatacak kimse yoktu burda paylaşınca çok rahatladım.Yarın buluşacağımızı düşünüyordum ama buluşmayacağım memleketime dönmeme 4 gün kaldı gitmeden bırakayım tamamen rahatlayayım sizce bir daha konuşmayacağımı bitirmek istediğimi bu kişiye kısa ve net olarak nasıl söyleyebilirim bu kişiye bir fikriniz var mı?

O kadar doğru yerden yakaladınız ki...Sinir hastası olucam yakında acaba ben hızlı cevap bekleyerek şımarıklık mı yapıyorum sandım fakat bir cevabı hakediyorum en azından diye düşünüyorum.Bunu bir kere dile getirdiğimde ben sana "napıyosun" mesajını bile içimden gelerek yazıyorum demişti.Her dakika konuşamayız dedi benden böyle bir şey bekleme maddi istekte bulunuyorsun dedi sırf biraz daha konuşalım dedim diye maddi istekci de oldum
insan sevgilisi olunca hele ki yeniyse bıcır bıcır konuşmak ister tatlı sevgi sözcükleri duymak ister mesaj gelince heyecanlanır vs bunlar tatlı heyecanlardır. Sizinki içinden gelerek napiyosun ? diyor eee sonra ? Çok sıkıcı bir ilişki. İlişki de değil sizi sevgilisi olarak görmüyor

Bu saatte üşenmeden okuyup cevap verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim etrafımda anlatacak kimse yoktu burda paylaşınca çok rahatladım.Yarın buluşacağımızı düşünüyordum ama buluşmayacağım memleketime dönmeme 4 gün kaldı gitmeden bırakayım tamamen rahatlayayım sizce bir daha konuşmayacağımı bitirmek istediğimi bu kişiye kısa ve net olarak nasıl söyleyebilirim bu kişiye bir fikriniz var mı?
"Ben böyle bir ilişki istemiyorum. Birdaha görüşmeyelim hoşçakal"

insan sevgilisi olunca hele ki yeniyse bıcır bıcır konuşmak ister tatlı sevgi sözcükleri duymak ister mesaj gelince heyecanlanır vs bunlar tatlı heyecanlardır. Sizinki içinden gelerek napiyosun ? diyor eee sonra ? Çok sıkıcı bir ilişki. İlişki de değil sizi sevgilisi olarak görmüyor
Dışarıdan farklı gözlerin yorumlamasına ihtiyacım varmış cidden öyle ya hiçbir heyecanı yok konuşmak için hani yazmak için yazmış gibi hep kendime kızmıştım şımarıklık yapıyorum çocuğu bu kadar sıkma özel alan bırak diye.Ama bu kadarı da beni üzüyor sizce ne şekilde tavrımı belli edeyip ayrılayım ortada olmayan bir ilişkiden ayrılıcam diye bahsetmem de çok ironik duruyor ama sizce mesajla mı yüz yüze mi bitirmeliyim?

4 ay aramamış gelmiş hemen kabul etmişsin nasıl hemen güvenip evine gidiyorsun. Yoksa sevgili olduğunuzuu sadece evine gittiğinde hissettrdiği için mi ? Yapmayın ya bi hiç uğruna sınırsız fedakarlıklar yapmayı kesin dünyada bi o varmış gibi davranmayı bırakın. Sen ilk önce kendine değer ver ki canım karşındaki de senin değerini bilsin. Kendine değer vermeye başlarsan bu adamın seni haketmediğini anlayıp bırakıcaksın.

Herkese iyi geceler diliyorum.Burayı takip ediyordum zaten fakat derdimi sizlerle paylaşmak için üyelik açtım.Hemen konuya geçeyim ben 20 erkek arkadaşım 23 yaşında (lütfen yaşları okuyunca ergen deyip fikirlerinizi esirgemeyin ) kendisini 6 aydır tanıyorum ilk 1 ay konuştuktan sonra bırakmıştım konuşmayı çok ilgisiz ve umursamazdı aramasam aramaz yazmasam yazmazdı sanırım beni elinin altında gördü 4 ay boyunca tek kelime bile konuşmamıştık geçen ay aradı ve bu sefer bir şeyler düzelebilir umuduyla tekrar başladık ilk 1 hafta arayıp soruyordu son 3 haftadır yine normale döndü arayıp sormaz sevgilim gibi hissedemiyorum çünkü dışarıda hiç buluşmadık birkaç kez yurdumun önüne gelmişti 3 sefer de evine gittim dışarıda bir aktivite yapmıyoruz kimseye benden bahsetmiyor sır gibi saklıyor hani dışarı çıksak bile sevgilisi gibi davranmaz bana yanındayken ben konuştuğumda beni dinlemiyor mesela ben şu şarkıyı biliyorum dinledim derim inanmaz ciddiye almıyor olabilir mi beni yaşımdan dolayı? Sevgili ablalarım daha önce hiç sevgilim olmamıştı tecrübeli kişilerden fikir istiyorum kesinlikle sevgililiğin bu olduğunu düşünmüyorum beni sevdiğini söylüyor ama inandırıcı gelmiyor böyle sevgi olur mu sizce?
Olmaz ne ciddiye almaması sevgilin de çocuk daha başka ilişkilere kapalı olmamak için seni saklıyor kapılar kapanmasın diye işte insan gerçekten severse haykırmak ister ne saklaması içi içine sığmaz

Yalnız kalmaktan korkmayın. Sizi sevmediği aşikar. Tatlı canını böylesi için sıkmaya gururunu incitmeye değmez. Böyle dengesizlerle ugrasmaktansa yalnız kalmak evladır. Ayrıca sanki bana yaşı çok büyümüş gibi beni ciddiye almıyor mu demeyin. Bariz konuştuğu birçok kız var. Yüz bulamadikca sana geliyor.

sana acik acik ayrilalim diyemiyor ve bunu tavirlariyla belli etmeye calisiyor.Sende lutfen anla ,bu cocuk seni istemiyor.

Huylu huyundan vazgeçmez... bu çocuk seni sevmiyor ve değer vermiyor bu ilişkiyi sürdürerek sadede kendine zarar verirsin... aklını başına topla yoluna bak... elbet düzgün birileri karşına çıkacaktır...

Ben de 20 yaşındayken böyle birini tanıyordum sonra bi gün tesadüfen bi kızla sarmaş dolaş gördüm,adam beni sallamıyormuş ki,görmezden geldim yanımda arkadaşlarım vardı normal bi gün geçirdim,sonra o farketmediği için iletişime geçmeye çalıştı yanıtsız bıraktım açıklama bile yapmadım,ilk günler seyrek arıyordu sonra ulaşamayınca gururu mu kırıldı nedir çılgınlar gibi peşime takıldı,bi insan 7 ay okul çıkışına gelir mi,her gün fakülte kapısındaydı,istemiyorum dedim sadece,aldatıldığımı gördüm demeyi gururuma yediremedim,en son bi gün okulda olay olduğu için çevikçiler lalelideydi,onlara söyledim,bu adam beni taciz ediyor hergün burda diye,onlar bana süreci anlatırken bu kazanova kardes ondan bahsettiğimi anladı bi daha da gelmedi,ben 20 yaşında bunu yaptım sen de yaparsın,güven kendine.

Back
X