ilişkinizi ciddileştirmeyi istemek tek taraflı olmuyor canım. aranızdaki ilişkinin ayrıntılarını bilmioruz. kaç yaşındasınız, okuyormusunuz, işiniz var mı? ayrıca aileyle tanışmak için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben. zaten bi tanıştın mı hep problem. çok heveslenme bence. evlilik konusunu konuşmaya başladığınız zaman zaten tanışacaksınız.
Aklın varsa tanışma derim.
Yakın gelecekte bir evlilik planı yoksa bu kadar önceden tanışmak sıkıntı yaratıyor.
Sorumluluk yüklüyor insana.
Tecrübelerim bunu söyler.
Ayrıca aileyle tanışmış olmak ilişkinin ciddi olduğu yada evlilikle noktalanacağı anlamına gelmiyor.
Öyle olsa evlilikler bitmezdi.
Şuan öğrenciyiz ikimizde aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Bir yıllık bir ilişkimiz var. Okulumuzun bitmesine bir yıl var.
Şuan öğrenciyiz ikimizde aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Bir yıllık bir ilişkimiz var. Okulumuzun bitmesine bir yıl var.
Haklısınız ama ben aileme ondan bahsettim. Tanışmasak bile onlara benden bahsetmesini isterdim. Bu bana değer verdiğini gösterirdi. Ailesini benden, beni onlardan saklıyor anlamadım sebebini. Konuyu açmaya çalışsam hemen lafı değiştiriyor.
Evet haklısınız acele etmemek gerekir. Ben de buna katılıyorum. Ama ailesini benden gizliyor beni de onlardan. Acaba altında başka sebepler var mı diye düşünüyorum.
Ayrıca ben de bilmek istiyorum nasıl insanlar diye. Tanımak istiyorum. Belki de hiç uyuşamayacağız. İşler çok ciddileşmeden insanların birbirlerini tanımaları daha doğru olmaz mı?
Evet haklısınız acele etmemek gerekir. Ben de buna katılıyorum. Ama ailesini benden gizliyor beni de onlardan. Acaba altında başka sebepler var mı diye düşünüyorum.
Ayrıca ben de bilmek istiyorum nasıl insanlar diye. Tanımak istiyorum. Belki de hiç uyuşamayacağız. İşler çok ciddileşmeden insanların birbirlerini tanımaları daha doğru olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?