Erkek arkadaşım beni delirtiyor!

bide mesela, ben evlenmeden önce sürekli haberleşirdik eşimle.Tabi benim huyumdur, sürekli haberdar etme-haberleşme olayı. Ben yemek hazırlasam akşam kaçta geleceksin, nerdesin, naptın diye sürekli yazardım. Böyle saatlerce konuşmadan mı duruyorsunuz ? iletişim olmadan olmaz ki.
Aslında iletişim kuruyoruz ama dediğim gibi ailesi uzaktan geldi onlarla vakit geçiriyor diye çok fazla arayıp sormadım. Söz verdiyse gelir diye düsündüm.. Çokta düşünceli davranmamak gerekiyor galiba

Merhaba. 9 aylık bir ilişkim var ama erkek arkadaşım tam bir umursamaz. Beni seviyor mu sevmiyor mu ondanda emin değilim. Ama bu tavırları artık beni çıldırtıyor. Biz yaklaşık 2-3 aydır görüşemiyorduk benim okulum tatil olmuştu o sebeple. Döndüm biraz karışık bir zamana denk geldi ve bir kaç hafta daha görüşemedik. Kardeşi askere gidecekti ve ayın 8inde teslim olacaktı. O zamana kadar kardeşiyle kalmasını ben söyledim. Ama o beni dinlemedi çok özlediğini söyledi ve geçen gün bir kaç saatliğine beni görmeye geldi. Buraya kadar her şey çok tatlı. Bana geldiğinde balkonda ona neden yemek hazırlamadıgımı birlikte güzel vakit geçirebileceğimizi falan söyledi ve dönmek zorunda kaldı. Ertesi gün geleceğini söyledi. Bende ertesi gün (ayın 8i)dersten koşa koşa eve geldim yemek hazırladım, evi toparladım. Balkonu hazırladım kendisinden haber bekliyordum. Saat 4te kardeşini yolcu edip bana geçecekti normalde. Ama hiç bir ses seda yok. Akşam 7ye kadar bekledim. En sonunda dayanamadım sordum. Ve bana gelemeyeceğini afedersiniz ama pişik olduğuni söyledi. Yahu böyle bir bahane olabilir mi?! Hadi pişik oldun canın yanıyor. Bari haber verseydi de o saate kadar oturup onu beklemeseydim ya da o kadar hazırlık yapmasaydım. Gerçekten çok üzüldüm ve çok sinirlendim. Kendisiyle kavga ettim ama beni pek kaile almadı. Saçmaladığımı söyleyip birde ustüne trip attı şaka gibi. Bunu her zaman yapıyor sessiz kalıp karşısındakini çileden çıkarıyor ve sonrasında suçlamaya başlıyor. Bende çıldırıp sayfalarca mesaj yazdım resmen kin kustum. Ancak kızmamın sebebi gelmemesi değil. Kendisi bu sebepten kızdığımı düşünüyor ancak. Ben o kadar heveslendim e zaten sevdiğim adam özlemişimde hiç böyle hayal etmemiştim gerçekten çok üzüldüm ve tüm hevesim kırıldı. Akşamda tek başıma oturup ağlaya ağlaya bir gece geçirdim. Kırıldığımı üzüldüğümü anlayip gönül almak bu kadar zor mu gerçekten? Yani ben mi çok fazla tepki gösteriyorum..
Pişik konusunda tecrübeliyim:KK53:erkek kardeşim sık sık olur ama sıcak zamanlarda. Bide kendisi kilolu ondan oluyo. Bi kere işe gitmemişti o yüzden:deli:

Ahahah bende yay burcuyum öyle deme :KK70:

yok yok erkek yaylardan uzak durulmalı :KK53:

Aslında iletişim kuruyoruz ama dediğim gibi ailesi uzaktan geldi onlarla vakit geçiriyor diye çok fazla arayıp sormadım. Söz verdiyse gelir diye düsündüm.. Çokta düşünceli davranmamak gerekiyor galiba

Yani tabiki düşünmemek gerekir, hatta çok düşünülmeye alıştırmamak gerekir. Aklında olsun yani yapacağın çok uğraşma, karşılık göremiyorsan boşuna uğraşma yani. Erkek milleti değmez, herşeylerini düşünürsen başına çıkarlar, yaptım ordan biliyorum. feminist kişiliğim ortaya çıktı bak şimdi:KK59:

yok yok erkek yaylardan uzak durulmalı :KK53:

Yani tabiki düşünmemek gerekir, hatta çok düşünülmeye alıştırmamak gerekir. Aklında olsun yani yapacağın çok uğraşma, karşılık göremiyorsan boşuna uğraşma yani. Erkek milleti değmez, herşeylerini düşünürsen başına çıkarlar, yaptım ordan biliyorum. feminist kişiliğim ortaya çıktı bak şimdi:KK59:
Ahahaha :D Ya aslında hiiç bişey yapmıyorum ben ona. Kaç kez sinirlenip ayrıldım, kocaman kavgalar çikardım hepsinde o alttan aldı. Aynı ev içinde olsa hep ben istedim o yaptı. Gecenin bi vakti uykusundan uyanıp bana yemekte yaptı. Korktum diye başımda da bekledi. Ama bir yandan da bu huyu var işte. Hani bu pişik olayına benzer olaylar da başımıza geliyor. Benimde aklım karısıyor napmaya calışıyor cidden anlamıyorum

Ahahaha :KK70: Ya aslında hiiç bişey yapmıyorum ben ona. Kaç kez sinirlenip ayrıldım, kocaman kavgalar çikardım hepsinde o alttan aldı. Aynı ev içinde olsa hep ben istedim o yaptı. Gecenin bi vakti uykusundan uyanıp bana yemekte yaptı. Korktum diye başımda da bekledi. Ama bir yandan da bu huyu var işte. Hani bu pişik olayına benzer olaylar da başımıza geliyor. Benimde aklım karısıyor napmaya calışıyor cidden anlamıyorum

ailesi seni biliyor mu ?

Haklisınız o konuda yanlış yaptım.. Ama sildim zaten numarasını falan. Yapım böyle sinirlenince susmayanlardanım maalesef. İcimde kalacağına söyleyip kurtulayım düşüncesine giriyorum konuşup duruyorum. Bu konuda irade sahibi değilim maalesef. Günlerimi doldurmaua çalışıyorum ki aklıma gelmesin bende delirmeyeyim

Kocaman adam nasıl pişik olmuş ya. Çok mu kilolu?
Hadi pişik olmuş, sürseydi bi krem, eşofman giyinip geleydi.
Senin tepkin abartılı değil; haklısın. En azından bir haber verebilirdi ya da özür dileyebilirdi.
Benim kocam da pisik oluyor ara sira )))

Hemen ayrıl demek saçma.

Bir davranışına bakarak böyle şeyler söylenmez,genel olarak size davranışları nasıl ona bakmak gerek. Ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuz konuları çocuk gibi trip atmasın hemen.

Hemen ayrıl demek saçma.

Bir davranışına bakarak böyle şeyler söylenmez,genel olarak size davranışları nasıl ona bakmak gerek. Ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuz konuları çocuk gibi trip atmasın hemen.
Genel olarak davranışları iyi bana karşı.. Dün gece konuştuk zaten sonunda. Sinirlenip ona agzıma geleni sayacağımı bildiği için çikmıyormuş telefonlarıma. Özür diledi hazırlık yapacağımı düşünmemiş her zaman yaptığım gibi tamam diyip yapmam sanmış :D Ertesi gün gelecekmiş aslında ancak ben mesajlarda o kadar kin kusunca o da sinirlenip kırılmış ve gelmekten vazgeçmiş..

Back
X