• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni dövdü

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam :47:

Yaptığı hoş değil ama adamı kışkırtan üstüne tokat atan sensin. Sevgilinin yaptığını asla onaylamıyorum ama sen de az değilsin bu olayda ve şiddeti başlatan da sensin. Neyse olan olmuş. Bu saatten sonra bir araya gelmeniz pek mümkün gözükmüyor.

Yaptığı hoş değil ama adamı kışkırtan üstüne tokat atan sensin. Sevgilinin yaptığını asla onaylamıyorum ama sen de az değilsin bu olayda ve şiddeti başlatan da sensin. Neyse olan olmuş. Bu saatten sonra bir araya gelmeniz pek mümkün gözükmüyor.

ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?

ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?

Evet seni kandırmış ama tokat atman gerekmiyordu. Gerçekte dizilerdeki gibi değil işte, kız erkeğe tokadı basar erkek sadece kızın gözlerine bakar fasa fiso onlar. Sonuç böyle yıkım olur işte. Sen şiddet kullanırsan o da sana böyle karşılık verir. Geçmiş olsun velhasıl kelam ortada saygı kalmamış birbirinize karşı madem seni kandırıyor bas tekmeyi böylesine.

benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam :47:

Kac yasindasin sen yahu bu nasil cirkin bir davranis herseyden once bir kadinsin kendini nasil bu konuma sokarsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam iyi bişey değildi yaptığım ama dayanamadım
Ben hüngür hüngür ağlarken o son ses yabancı müzik açıp dinledi
Hiçbir şekilde benimle konuşmadı

ay!! dedim görünce ay!! :52:
korkunç birşey bu yahu.
sen kesinlikle haklısın fakat tokat atmaman gerekiyordu.
o hayvanı da defet biran önce eski sevgilisini unutamamış işte.
bu arada karakola gidip şikayetçi ol derim ben

canım ayrıl falan demeyi ben göze alamam ama bu yaptığı kesinlikle kabul edilemez bişey bugün bunu yapan yarın öbür gün neler yapar bence affetmemelisin :50:

ay!! dedim görünce ay!! :52:
korkunç birşey bu yahu.
sen kesinlikle haklısın fakat tokat atmaman gerekiyordu.
o hayvanı da defet biran önce eski sevgilisini unutamamış işte.
bu arada karakola gidip şikayetçi ol derim ben

Krdeşimde aynısını söyledi karakola gidelim dedi ama ben delil olmadığı için bişey yapamıyorum
Ama çok içime oturdu onunla konuşması gerçekten.Hemde benimle çıkarken.
Nasıl yapar bana bunu ya beni aldattı

canım ayrıl falan demeyi ben göze alamam ama bu yaptığı kesinlikle kabul edilemez bişey bugün bunu yapan yarın öbür gün neler yapar bence affetmemelisin :50:

Ayrıldık zaten.
Ben faceden eve gelince baya bişiler yazdım defol git başımdan dedi ve beni dükkandan fırlattı attı kapının önüne

Nasıl yani anlamadım?
Ben mi haksızım onu mu demek istediniz

Canım tabiiki haklısın..ben onun pişkinliğine kızıyorum..

Yani sana yazışırım yine diyor nerdeyse..tokat etmışsın çok öfkelenmişsin..ona bile değmezmişki...
pişman olsa bile sakın affetme.

Canım tabiiki haklısın..ben onun pişkinliğine kızıyorum..

Yani sana yazışırım yine diyor nerdeyse..tokat etmışsın çok öfkelenmişsin..ona bile değmezmişki...
pişman olsa bile sakın affetme.

Evet aynen yazışırım demek istedi nerdeyse bana...Evet aslında tokata bile değmeyen birisi
Ki ben normalde şiddeti asla tasvip etmem ama inanınkiii çıldırdım çıldırdım delirdim ne bulursam atmak istedim sağa sola
Onda pişman olacak karakterde yokki zaten bende affetmem

Krdeşimde aynısını söyledi karakola gidelim dedi ama ben delil olmadığı için bişey yapamıyorum
Ama çok içime oturdu onunla konuşması gerçekten.Hemde benimle çıkarken.
Nasıl yapar bana bunu ya beni aldattı

delil dediğin nedir kollarımı ellerimi kanattı diyorsun.delilin olmasa bile şikayetin dinlenir illa bunu gören birisi vardır kardeşin de konuşur yani..
bu kadar fazla.
erkekler işte diyeceğim ama sana terbiyesizi denk gelmiş.
sakın konuşma,bak orda yazmışsın konusucak mısın diye tekrardan.sanki hayır aşkım bi daha olmaz dese affedeckk gibisin.
yapma!resmen sevilmemiş ve aldatılmşsın bir sakinleş önce

delil dediğin nedir kollarımı ellerimi kanattı diyorsun.delilin olmasa bile şikayetin dinlenir illa bunu gören birisi vardır kardeşin de konuşur yani..
bu kadar fazla.
erkekler işte diyeceğim ama sana terbiyesizi denk gelmiş.
sakın konuşma,bak orda yazmışsın konusucak mısın diye tekrardan.sanki hayır aşkım bi daha olmaz dese affedeckk gibisin.
yapma!resmen sevilmemiş ve aldatılmşsın bir sakinleş önce

Ya insan en azından utanırda derki ne yazışması ne diyosun sen en azından tokat atmazdım öyle deseydi yinede affetmezdim ama tokatda atmazdım en azından...
Evet bana hep böyleleri denk geliyo zaten

Keşke tokat atmasaydın evet çok haketmiş ama çocuk seni istemediğini direk belli etmiş zaten. Kendin diyorsun ben konuşuyorum o dinlemiyor müzik açmış diye. Ayrıca pişkin pişkin cevaplar falan. Yüzüne tükürsem tükürüğüme acırım deyip çekip gitseydin keşke. Bence bir daha ne ara ne sor o adam değil belliki canım.

Kaç kurtar kendini özür falan dilerse ki sanmıyorum hiç acıma ona vereceğin cevapta ayıracağın vakti daha güzel şekillerde değerlendir mesela ondan kurtulduğun için şükrederek bunu yapabilirsin.

Hemen git darp raporu al şikayetçi ol görsün anyayı konyayı :51:

Ya insan en azından utanırda derki ne yazışması ne diyosun sen en azından tokat atmazdım öyle deseydi yinede affetmezdim ama tokatda atmazdım en azından...
Evet bana hep böyleleri denk geliyo zaten

güzelim adam pişkin,adam relax..
totomdan aşağı kasımpaşa havasında bir insan gördüğün gibi.ayrıca barışacak gibiler melisle.
sakın affetme

Back
X