• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni dövdü

Ben son ana kadar asilliğimi korudum
Benim düşüncem aslında hiçbirşey yapmadan sessizce çıkıp gitmekti oradan..Kendiyle yüzleşsin istedim aslında utansın benim sessizliğimden istedim
Ama taaki ben ona bol bol msjlaşırsın artık dediğimde bilmiyorum demesi beni çığırından çıkarttı

işte asıl asilliğinizi o cevaptan sonra göstermeliydiniz bence..
yani istediğin kadar mesajlaş benim için hiçsin demek olurdu tepki vermeseydiniz..
ama bu şekilde kıskançlıktan saldırganlaşan biri imajı çizmişsiniz..
artık düşünmeyin bence karaktersizin tekiymiş anlaşılan..

Tamam iyi bişey değildi yaptığım ama dayanamadım
Ben hüngür hüngür ağlarken o son ses yabancı müzik açıp dinledi
Hiçbir şekilde benimle konuşmadı

ne erkek arkadaşı be bas tekmeyi kıçına ne uğraşıyorsun tokatla falan. Bilmiyormuşda bilmem ne yazıssin s.....z :47: değmez bugün bunu yapan evlilik düşünüyorsaniz üstüne kuma getirir. Ne bu erkeklerin aynı anda bir kaç kadınla görüşme merakı allah kökünün dibi kurusun tövbe yarabbim. Tokat içinde eline sağlık ilk sen başlatmasaydin iyiydide neyse olan olmuş . Bir daha olursa böyle birşey hareket edemeyecek yerlerine vurda görsün kol bükmeyi duvara yapıştırmayi. Bir tekmeye bakar

Sizce ortada hala ilişki diye bişey mi kaldı ?
Peşimden koşacağını bilsem o tokatı atmazdım
Artı koşsa bile ne farkederki bu onu temize çıkarır mı

Slm cay bu saatte beni guldurdun inan allahta sizi guldursun :))
Cok dizi izliyoruz sanirim bir kadin tokat atar erkk onn gozlerine bakar ...
Arkasindan gelip o tokati yemesine ragmen üzür diler ..
Kapisinda yatar ...
seni seviyorumlar yazar (tarik akan)yapmisti ....filmin adini da soylerim ....
Her neyse canim sen fevri davranip tokat atmissin haksizsin diyemm haklisinda diymm yzdiklarina bakarak o tokatini bir lafini bílé haketmemis
Neyse allah annen seni kadir gecesinde yemin etmis senn icin bir Laf vardir aynn boyle uzaklas nonu bílé degistr grdysen bílé yolunu degistir bence....

Neden yaptın, neden ettin diye sorgulamayacağım. O an çok sinirlenmiş olabilirsin. Ancak konu başlığı 'Erkek arkadaşım beni dövdü' değil, 'Beni aldattı' olmalıydı. Dövüş karşılıklı çünkü. Def etmekle iyi yapmışsın. Tez elden prostat, varikosel, hpv olur inşallah. :ssz:

Son düzenleme:
Ben burda haklısınız diyemicem cunku bi çok konuda hatalisiniz. Onlarin dukkaninda agzima geleni saydim demissiniz boyle biseyi uluorta yapmaya hakkiniz yok sonuçta iş yeri orasi ve sizin şiddet kullanmaniz karsidaki kişiye de o hakki tanımış oldu . Evet gerçekten aldatilmak berbat bi duygu fakat sizi takmadigini belli eden birinin üstüne bu kadar düşmeniz çok anlamsız geldi yaslariniz da küçük değilmiş

Aslında ben asilliğimi korumak istedim hiçbişey yapmadım ilk başta ama takiiii mesajlaşırsın artık bol bol dediğimde bilmiyorum dediyaaaa yemin ediyorummm cinlerim tepeme geldi!!!

anlıyorum senı cnm .cok kotu bır durum.erkekler bole.bır anda bırkac kısıyı sevebılırler.bız kadınlarda bır kısıyle omur gecırebılırız.aradakı fark.

Erkek adama tutup orta yerde tokat atarsan onunda bir gururu var dimi..çocuk silerim demiş tamam demiş daha ne ha istemiyorsanız ayrılırsınız neden uzattınız. Sizi ailesiyle bile tanıştırmış 5 ay oyaladı diyorsunu ne istiyordunuz 5 ayda evlenmesini mi insanlar önce birbirini tanımalı hayır aşk meşk sözleri görseniz neyse ne kadar muhabbet ediyorlar nereden biliyorsunuz öyle eklidir belki zaten face da ilişkisi var yazmıyor mu saklamış mı nedir yani. Çok fevri davranmışsınız sonra da dövdü diyorsunuz durup dururken sanki. Bitmiş zaten bu ilişki geçmiş olsun evlenseniz napardınız bilmem.

Başlığı görünce şoka girdim ya. Tamam sen diyelim ki tokat attın tepkin kıskanman normal bence. Ama onun sana yaptığı tam öküzlük. Annen baban gözünden sakınsın elin oğlu vursun canını acıtsın yok öyle... pislik herif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eski kız arkadaşıyla konuşması çok yanlış bu yönden haklısın
ancak tokat atmayacaktın bu yönden haksızsın
tabiki bunlar onun yaptıklarını meşrulaştırmayacak,
ileride evlenince kim bilir neler yapacak.
perşembenin gelişi çarşambadan belli canım
ayrıca ilişkiniz çok da saygılı değilmiş ayrılırsan 1 ay aglarsın pek de bişey kaybetmezsin :44:

o size şiddet uygulayınca siz dayak yiyen mağdur kız, o dayak atan hayvan erkek arkadaş oluyor ama siz ona şiddet uygulayınca sorun yok?erkekler fiziksel olarak bizden daha güçlü olabilirler ama çelikten yapılmış da değiller sonuçta onların da canı yanar ve gururları zedelenir.BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN, KESİNLİKLE ERKEK ARKADAŞI SAVUNMUYORUM; SADECE İLK VURAN KİŞİ KONU SAHİBİ OLDUĞU İÇİN ONUN DA TAMAMEN SUÇSUZ OLMADIĞINI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM.tabi sizin tokat atmanızla onun kollarınızı morartması aynı şey değil, bir erkek olarak sizden daha güçlü olduğu için onunkisi daha da yanlış.bunun dışında da o kişi eski sevgilisiyle yazıştığı için özür dileyeceğine böyle saçma sapan tavırlar sergiliyorsa ayrılmak en iyisidir zaten.

benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam :47:

Sevgilinin sana uyguladığı şiddeti nasıl kınıyorsam, senin ona tokat atmanı da aynı şekilde kınıyorum, erkek arkadaşının yaptığını asla onaylamamakla birlikte, olayları senin tetiklediğini düşünüyorum. O karaktersizlik yapmışsa yapmış, bırak, niye onun seviyesine iniyorsun, yol ver gitsin, değer mi bir karaktersiz uğruna seviyeni düşürmeye, üstüne bir de şiddete maruz kalmışsın..

ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?

konunun tamamen dışında gibi olacak ama bu bakış açısı midemi bulandırıyor. Aynısını o yapsa burada çileden çıkarız hayvan herif diye. Darp raporları savcılıklar havada uçuşur. Suç ne olursa olsun cevabı şiddet olmamalı. Ama ben bayanım diye vicdanınızı rahatlatmayın. Sokak ortasında kadın döven adamlardan bşr farkınız kalmamış. Sadece karşılığının daha sert olması sizi haklı yapmıyor.

Konunuza gelecek olursak! Haksızsınız! Geçmiş geçmişte kalmıştır. Adam sizi ailesiyle tanıştırmış, sevmiş.. İlk zamanlarda belki bu kadar değer vermemişti ya da vb. Şu an o adam size ait ve konuşmalar o dönemlerde kaldıysa, olmuş bitmiş birşeyi temcit pilavı gibi ısıtıp öne sürmeniz, kavga çıkarmanız ve hatta şiddet uygulamanız sizi sonuna kadar haksız yapıyor.

benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam :47:

Oo canimin ici pekte iyi yapmissin o tokat ona az bile. Siddet yanlisi biri degilim ama boyle erkeklerin kadınları ezmesine, kucuk gorucu hareketlerine dayanamiyorum. Senin tokadindan sonra sana verdiği karşılıkla da o tokadı hakettiğini göstermiş zaten daha ne düşünüyorsun... için rahat etmeli kesinlikle. Üzme kendini. Kendi gibi birini bulsun o. Senin gibisi ona fazla

Oo canimin ici pekte iyi yapmissin o tokat ona az bile. Siddet yanlisi biri degilim ama boyle erkeklerin kadınları ezmesine, kucuk gorucu hareketlerine dayanamiyorum. Senin tokadindan sonra sana verdiği karşılıkla da o tokadı hakettiğini göstermiş zaten daha ne düşünüyorsun... için rahat etmeli kesinlikle. Üzme kendini. Kendi gibi birini bulsun o. Senin gibisi ona fazla

Napayım yemin ederim delirdim yahu.Evet o tokatı haketti çünkü dediğiniz gibi tokattan sonraki tavrı zaten o tokatı hakettiğini gösteriyo
İçim çok rahat ağlıyodu resmen karşımda gözleri kanlandı nefes alamadı

konunun tamamen dışında gibi olacak ama bu bakış açısı midemi bulandırıyor. Aynısını o yapsa burada çileden çıkarız hayvan herif diye. Darp raporları savcılıklar havada uçuşur. Suç ne olursa olsun cevabı şiddet olmamalı. Ama ben bayanım diye vicdanınızı rahatlatmayın. Sokak ortasında kadın döven adamlardan bşr farkınız kalmamış. Sadece karşılığının daha sert olması sizi haklı yapmıyor.

Konunuza gelecek olursak! Haksızsınız! Geçmiş geçmişte kalmıştır. Adam sizi ailesiyle tanıştırmış, sevmiş.. İlk zamanlarda belki bu kadar değer vermemişti ya da vb. Şu an o adam size ait ve konuşmalar o dönemlerde kaldıysa, olmuş bitmiş birşeyi temcit pilavı gibi ısıtıp öne sürmeniz, kavga çıkarmanız ve hatta şiddet uygulamanız sizi sonuna kadar haksız yapıyor.

Siz herşeyi tam olarak okumadınız sanırım! Geçmiş geçmişte kalır evet ama adam bana kalktı o daha ağır bastı evet dedi...Ben tekrar yazışırsın dedim bilmiyorum dedi.Ben kalkıp eskiden şunla bunla çıkmışsın demiyorum ki...Benleyken başkasına msj atmasına deli oluyorum..Siz hala temcit pilavı diyosunuz..Aldatıldım diyorum bilmem anlatabildim mi

o size şiddet uygulayınca siz dayak yiyen mağdur kız, o dayak atan hayvan erkek arkadaş oluyor ama siz ona şiddet uygulayınca sorun yok?erkekler fiziksel olarak bizden daha güçlü olabilirler ama çelikten yapılmış da değiller sonuçta onların da canı yanar ve gururları zedelenir.BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN, KESİNLİKLE ERKEK ARKADAŞI SAVUNMUYORUM; SADECE İLK VURAN KİŞİ KONU SAHİBİ OLDUĞU İÇİN ONUN DA TAMAMEN SUÇSUZ OLMADIĞINI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM.tabi sizin tokat atmanızla onun kollarınızı morartması aynı şey değil, bir erkek olarak sizden daha güçlü olduğu için onunkisi daha da yanlış.bunun dışında da o kişi eski sevgilisiyle yazıştığı için özür dileyeceğine böyle saçma sapan tavırlar sergiliyorsa ayrılmak en iyisidir zaten.

Evet beni delirten şey bi özür bile dilememesi birde üstüne bilmiyorum demesi

işte asıl asilliğinizi o cevaptan sonra göstermeliydiniz bence..
yani istediğin kadar mesajlaş benim için hiçsin demek olurdu tepki vermeseydiniz..
ama bu şekilde kıskançlıktan saldırganlaşan biri imajı çizmişsiniz..
artık düşünmeyin bence karaktersizin tekiymiş anlaşılan..

Ben böyle basit bir insan değildim inanın o beni bu hale koydu

Back
X