susarsın çok sinirlendiğin halde mantıklı konuşursun sakin sakin sorarsın karşılığında bilmiyorum der susar umursamaz konu kapansında susalım diye bakar başından savmaya çalışır ee sen nasıl dayanacaksın ki eminim bende olsam bende yapardım sen o kadar derdini kahrını tavrını tribini çek elin kızı onu başkasıyla aldattığı halde kıymetli olsun değerli olsun zaten bu devirde öyleleri kıymetli oluyo. son damlasına kadar suçlu olduğu halde bide darp etsin ee bu adam tokatı haketmedide naptı ?madem sevmıyosun niye bır ınsanın o kadar ayını çalıyosun daha fazlasını da hakediyo bence
Ya şuan duygularımı okudunuz inanın..Evet aynen öyle yaptım sakin olmaya çalıştım delirdiğim halde mantıklı cvplar vermeye çalıştım sabrettim ve bir yere kadar edebildim...Evet susda kapansın der gibi bakıyodu suratıma...Bide utanmadan açıp müzik dinledi ben orda ağlarken yabancı müzik açtı gümbür gümbür bi tarafdan benim suratıma bakıyo falan.Ne şerefsiz bi insan bulmuşum ben allahımmm....Evet suçlu oldğu halde susacağına birde darp etti beni...Evet bende onu dedim madem sevmedin ne diye seviyorum diye yalan söyledin dedin.Bu sefer kalktı sevdim ama fazla sevemedim dedi...Bende o zaman çok seviyorum derken yalan mı söylüyodun dedim hayır hoşlanıyodum dedi bu sefer.Sonra dedim sen beni hiçmi sevmedin bu seferde kalktı dedi sevdim ama ilk başlarda sevemedim dedi!!! ve bu adam bana ilk başlarda ne sözler yazıyoduuu