• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım beni evlenicez diye oyalıyor mu? arkadaşımın sorunu?

esra_m

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
279
2
318
36
arkadaşımla erkek arkadaşı 1 yıldır beraberler, bi dargın bi barışık ilişkileri sürüyor arkadaşımn erkek arkadaşı ailesiyle de tanıştırdı ama arkadaşımın hissettiği sanki annesi istemiyor gibi. telefon ettiğinde halini hatırını sormak istediğinde kısa kesip kapatıyor teli. oğlu evlilik konusunu açtığında da sürekli maddi olumsuzlukları dile getirip aklı sıra belki de vazgeçirmeye çalışıyor ama kendi lükslerinden de geri kalmıyor şimdiye kadar da hiçbir birikimi olmamış ailesi çocukları için, oğlunun kazandığını yeyip harcıyor diyebiliriz. arkadaşımın ailesi de artık bu durumu bildiklerdinden resmiyete dökmek istiyorlar, ama arkadaşım bu durumu erkek arkadaşına her açtığında bu konudan hiç bahsetmeyip kaile almayıp direk konu değiştiriyor, mesela ben bi duş alayım şimdi ben yemek yiyeyim gibi... en son borcu vardı arabayı satıp kredi borcumu kapatıcam böylece bu sene içinde bile evlenebiliriz demişti ama arabayı satma adına hiç bi girişimi çabası da yok. anlayacağınız sürekli birşeylere heveslendiriyor ama iş ciddiye bindiğinde konu direk kapanıyor. sizce arkadaşımı erkek arkadaşı oyalıyor mu? bu konuda gerçekten sıkıntı içinde çünkü ailesi de bir yandan birşeyler olsun diye bekliyor. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :50:

evlilik konusu açıldığını konuyu değiştirip kapatması garip.birbirini seven insanlar birlikte geleceği hayal eder konu açıldığında kapatmaz bence.maddi sorunları varsa durumu anlatması lazımdı maddi sıkıntım var şu zaman ciddi bişey yapabiliriz gibi.oyalıyor diyemem günah almıyım ama konuyu kapatmasıda hiç doğru bişey değil

evlilik konusu açıldığını konuyu değiştirip kapatması garip.birbirini seven insanlar birlikte geleceği hayal eder konu açıldığında kapatmaz bence.maddi sorunları varsa durumu anlatması lazımdı maddi sıkıntım var şu zaman ciddi bişey yapabiliriz gibi.oyalıyor diyemem günah almıyım ama konuyu kapatmasıda hiç doğru bişey değil

annesi mi caydırıyor nedir bilemiyoruz. bi arabayı satmak o kadar zor değil. sadece bi söz istiyor arkadaşım adı konulsun diye. ona bile yanaşmıyor.

bence ya çocuğu ailesi kızı istemiyor pek, ya da maddi sıkıntı çok var ve bunu paylaşamıyor anlatamıyor çocuk.

arkadaşın konuyu değiştirmesine izin vermeden karşısına alıp konuşsun ama suçlayarak değil, tatlı dille

Son düzenleme:
annesi mi caydırıyor nedir bilemiyoruz. bi arabayı satmak o kadar zor değil. sadece bi söz istiyor arkadaşım adı konulsun diye. ona bile yanaşmıyor.

oda olabilir.bide neden arkadaşın sevgilisinin annesini arıyorki hal hatır sormak için.ben çok karşıyım bu duruma.bilmiyorlar mı oğlumun peşinden koşuyor bu kız pozisyonuna düştüklerini.daha ortada söz yok nişan yok bence mesafeli olunmalı.

bence ya çocuğu ailesi kızı istemiyor pek, ya da maddi sıkıntı çok var ve bunu paylaşamıyor anlatamıyor çocuk.

arkadaşın konuyu değiştirmesine izin vermeden karşısına alıp konuşsun ama suçlayarak değil, tatlı dille

tatlı dille konuştuğunda konu açıldığı an kapanıyor direk. aşkım aramızda ne zaman söz nişan vs.. olcak diye sorduğu an şu tarz cvplar alıyor. daha sonra konuşalım işim var bugün de işlerim çok yoğun yani alakasız cvplar anlayacağınız. bu konuyu ciddi ciddi nasıl dile getirebilir peki. seviyor da ayrılmak da istemiyor. ama çok da mükemmel ilişki içerisinde de değiller çocuk sürekli ayrılıyor arkadaşım sevdiği için dayanamıyor ve arıyor soruyor tekrar barışıyorlar. seven insan sürekli ayrılalım der mi ciddi olduğu birisiyle?

arkadaşlar arkadaşım konuşmuş erkek arkadaşıyla arabayı satmak için niye bi çaban yok demiş çok zor değil filan diye o da benim öyle bi niyetim yok ki demiş. yani niyetini açık açık söylemiş. güyya arabayı satıp borcunu kapatıp kalan paranın üstüne de kredi çekip düğün yapacaktı. şimdiyse öyle bi niyetim yok demiş. arkadaşım şok olmuş tabi. hiçbişey söleyememiş. galiba bu çocuk arkadaşımı oyalıyor. bi dediği diğerini tutmuyor resmen kandırıyor ya.:19: sizce arkadaşım ne yapmalı şimdiden sonra:26:

Zorla güzellik olmaz madem istemiyor inceldiği yerden kopsun şimdiden böyle sözünde durmayan umursamaz
biriyse evlendikten sonra nasıl olur bilinmez .

arkadaşımla erkek arkadaşı 1 yıldır beraberler, bi dargın bi barışık ilişkileri sürüyor arkadaşımn erkek arkadaşı ailesiyle de tanıştırdı ama arkadaşımın hissettiği sanki annesi istemiyor gibi. telefon ettiğinde halini hatırını sormak istediğinde kısa kesip kapatıyor teli. oğlu evlilik konusunu açtığında da sürekli maddi olumsuzlukları dile getirip aklı sıra belki de vazgeçirmeye çalışıyor ama kendi lükslerinden de geri kalmıyor şimdiye kadar da hiçbir birikimi olmamış ailesi çocukları için, oğlunun kazandığını yeyip harcıyor diyebiliriz. arkadaşımın ailesi de artık bu durumu bildiklerdinden resmiyete dökmek istiyorlar, ama arkadaşım bu durumu erkek arkadaşına her açtığında bu konudan hiç bahsetmeyip kaile almayıp direk konu değiştiriyor, mesela ben bi duş alayım şimdi ben yemek yiyeyim gibi... en son borcu vardı arabayı satıp kredi borcumu kapatıcam böylece bu sene içinde bile evlenebiliriz demişti ama arabayı satma adına hiç bi girişimi çabası da yok. anlayacağınız sürekli birşeylere heveslendiriyor ama iş ciddiye bindiğinde konu direk kapanıyor. sizce arkadaşımı erkek arkadaşı oyalıyor mu? bu konuda gerçekten sıkıntı içinde çünkü ailesi de bir yandan birşeyler olsun diye bekliyor. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :50:

bir yerden duymuştum birinin sevgiliside hiç yanaşmıyoruş evliliğe oda beni istemeye geliyorlar babam beni isteyene verebilirmiş birşeyler yap diye 2hafta olmadan sözleri kesilmiş 1yıl içinde evlenmişler herhalde çocuk resmiyete binmesinden korkyordu sorumluluklarından ama baktı güzel iş gerisi geldi inşallah arkadaşınızız nistediği olur olmazsada hayırlı değilmiş allahım herkese hayırlısını versin

Back
X