• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

bacım sinemada deli gibi öpüşmüşsün adamla o da kudurmus artık napsın abartma sende. bir de şeyi anlamıyorum öpüşmek kendine saygını götürmüyor da poponun ellenmesi mi götürüyor? dinen bakıyorsan ikisi de zina? ya yap ya yapma yani. sinemada uzun uzun öpüşürken okey sorun yok popon ellenince sorun. ilginç bir düşünce yapısı acıkcası. ayrıca kendini elletmemiş olmakla kendini değerli görme boşver. insanın değerini bu belirlemez araba değiliz biz. adama da sapık muamelesi yapma kendin demişsin dayanamadım öpüşüp durdum diye adam da dayanamamış poponu ellemiş aynı şey abartma

Ben anlayamıyorum ya nasıl anlamıyorsunuz bir insanın sizi kullanıp kullanmadığını sen yanındaki insan seni kullanıyor ama anlamıyorsan biz nasıl anlayalım müneccim miyiz biz

Sevgili olmuslar adam kahveye gel demis vercen mi demis kadin hayır demis sonra ayrilmislar bankadaki mudurle manita olmus kadin uzman adam da mudur yardimcisi ayrildiktan 2 ay sonra adam numarasını kaydedince ne yapmaya calisiyor demis. The end

Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten

Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Madem konu hortlamış yeni lincim hayırlı olsun
Kusura bakma da şu ergen ergen hareketleri 32 yaşında kazık kadar kadınsın yapmaya utanmıyo musun sen sinema salonunda yalap şap öpüşüp adama oranı buranı elletip sonra da kendime saygım yapmayalım bak ben çok cici kızım ayağı yapınca karşındaki bunu yiyo mu sanıyosun siz bu erkekleri iyice zekasız sanmaya başladınız ya ben erkek olsam açık açık ilk günden gelip benimle sevişen olduğu gibi bana gelen kadını baştacı ederim de senin gibi böyle sözde kendine saygılı salaktan namuslu ayağına orasını burasını kıyı köşede elletmiş kadını sadece kullanırım öyle niyete böyle muamele kusura bakmayın hoş sen muhtemelen trolsün falan ama belki bu konuya denk gelen benzer taktikten ilerleyen birileri varsa böyle istemem yan cebime koy tarzı sinemada kuku elletme arabada meme açmalar yapıp sonra adamlara şu cümleleri söyleyip kendinize güldürmeyiz az karakteriniz olsun git adam gibi güzel bir yerde seviş sende zevk al bu sex tek bu heriflerin zevk aldığı bişi değil arzuyu tek bunlar duymuyo sende yap ama yaptığının da arkasında dur istedim yaptım benim bedenim de geç kendine saygı böyle olur

Back
X