Erkek arkadaşım benimle ciddi değilmi?

Blackswan709

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
2
0
16
22
1yıldır birlikteyiz bana hep asker arkadaşı gibiyiz derdi bir ara cinsellik konusu açıcak ama utandığını gördüm ben açtım o konudan sonra daha çok seni seviyorum dedi sonra ailesi bile görüştürcekti istemedim erken diye ama görüştüğümüz de yiyecek gibi. Öpüyor yazışırken konuyu açmıyor artık seviyormudur evlilik gibi hayaller kuruyor

e hayal kuruyormuş işte ciddi demek

Kız sen niye açıyorsun bırak kapalı kalsın aranızdaki aşk saf ve temiz kalsın adam sonra senle bunun için gorusmesin

Bu kesinlikle gebelik belirtisi ve bence kesin üçüzler.

Başlığa bak konunun olduğu yere bak

Cinsellik konusunu sen açtığında neden seni seviyorum dedi? Ailesi cinsellik konusunu sen açtığın için mi görüşecekti? Sen ciddiysen neden kabul etmedin? Özel şeyler yaşayacak ciddiyetin var ailesi için erken? Evlilik hayali kuran erkek mantıken ciddi düşünen erkektir? Sevmeyen erkek neden evlilik hayali kursun?

Bir kaç post sonrası kotlarımız üzerimizdeyken sürtüştük benden kıvılcım ondan alev çıktı hamilemiyimdir? Olmaz umarım..

Yahu 21 yaşındasın gerçekten herhangi önlisans okumuş olsan şuan kendi ayakları üzerinde duruyor olman gerekir sorduğun soru yaşın ile asla bağdaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…