Erkek arkadasim benimle sıkıntısını paylaşmiyor

Flyoen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
16
1
2 günden beri benimle dogru düzgün yazmiyor kisa crvaplar isteksiz yazmalar
Ben senin neyin var diye sordugumda bisey yok diyor sonra tamam diyorum takmamaya calisiyorum
Suan tatilde 2 hafta oldu 1 hafta sonra gelecek insallah ama diyorumki benden sıkıldımıda öyle yapiyor? Yada biraz tatilinin zevkinimi cikartmak istiyor? Fazla pstünemi gidiyorum? Cünkü kac kere sordum neyin var bana kizgin misin diyor kendi kafana göre kurgu yapma.
Ayrica dün kac kere dedim sabahdan basladi dedim müsaitsen arayim seni konusalim dedi müsait degil
Dükkanlari var dükkanda oturuyor ve aslinda bisey yapmiyor dükkan bosda kalmiyor biliyorum ama buna takmadim ben tamam dedim sonra öglene dogru yine dedim sessini duymak istiyorum müsaitmisin yok dedi sonra aksama dogru iki kere sordum yok dedi
Sonra bana 10 dk sonra konusalim dedi tamam dedim ariyorum dedim 10 dk sonra bi 10 dk daha ver dedi.
Ben yine tamam dedim aradim sonra konusduk biraz ama konusuyoruz ama böyle ara ara cünkü baya sessizlik vardi dedim ikimizde sustuk noldu bilmem dedi sonra iste ben dayanamadim cünkü öyle tuhaf tuhaf konustugu icin dedim allah askina senin neyin var anliyorum bisey var dedim bana dediki ya sen napacan dedi sana ne dedi ben istesem söylerim sana dedi
Bende bozuldum iyi tamam dedim
Neden böyle yapiyor anlamadim bi anlam bulamadim ? Ne yapmam gerekiyor?

Ya sizden sıkıldı ya da genel olarak sıkkın..
Tatil zamanı çalışıyor olmasını da kafasına takıyor olabilir..
Sıkıntısı var ama ne olduğu belli değil.
Biraz rahat bırak,üzerine düşme..
Konuşalım diyen sen olma,bırak o olsun..

Üzerine düşme bu kadar.
Zaten senle ilgili bir sıkıntısı varsa sana bunu açması çok uzak değildir. Yakında döker eteğindeki taşları.
Onun dışında ailesiyle ilgili özel bir derdi varsa anlatmak istemiyor olabilir, sen sordukça da ona sinirleniyordur. Sonuçta sen onun daha sevgilisisin evli ya da nişanlı değilsiniz. Ailevi sorunlarını paylaşmak istemiyor olması muhtemel, bu da şu aşamada çok normal.

Belkide genel olarak sıkılmıştır. Bende de olur ara ara kimseyle konuşmak istemem. Tek başıma kalıp düşünmek isterim. Eğer öyleyse bir kaç güne düzelir. Üzerine gitmeyin bakalım birazda siz sessiz kalın. O mesaj atmadikca sizde atmayin veya aramadikca aramayın olmaz mı ? Bir de ne kadar zamandır birliktesiniz ? Eger ilişkiniz yeniyse belki daha sikintisini paylasacak kadar yakın hissetmiyordur.

birlikte olduğun adamı aramak için izin mi alıyorsun?

Belkide genel olarak sıkılmıştır. Bende de olur ara ara kimseyle konuşmak istemem. Tek başıma kalıp düşünmek isterim. Eğer öyleyse bir kaç güne düzelir. Üzerine gitmeyin bakalım birazda siz sessiz kalın. O mesaj atmadikca sizde atmayin veya aramadikca aramayın olmaz mı ? Bir de ne kadar zamandır birliktesiniz ? Eger ilişkiniz yeniyse belki daha sikintisini paylasacak kadar yakın hissetmiyordur.
Evet bende üzerine düsmemeye calisiyorum ama gercekten merak ediyoyoru onu bukadar üzen sey nedir diye
Iliskimiz nerdeyse 3 ay olacak yani daha yeni ama. Sükür iyi gidiyo
Ama iste tatlie gittiginden beri simdiye kadar ilk defa böyle oldu bana karsi soguk
Simdi yine konusduk bana trdeki güzel kizlari anlatiyo bende iyi anlat anlat dedim dinledim sonunda dedim iyi güzel canin sıkılmaz orda
Hic bohuntuya almadi sadece konu degistirdi
Kiskandigimi göstermedim göstersemiydim ?

birlikte olduğun adamı aramak için izin mi alıyorsun?
Hayir izin almiyorum sadece türkiyede suan tatil yapiyo ve her an aramak istemiyorum hem yaninda bi kc kisi oluyo yip olmasin diye yanliz oldugunda ariyorum ama dün ilk kez bukadar fazla bekletti ve bukadar fazla sordum ona

Ben senin neyin var diye sordugumda bisey yok diyor sonra tamam diyorum takmamaya calisiyorum
Suan tatilde 2 hafta oldu 1 hafta sonra gelecek insallah ama diyorumki benden sıkıldımıda öyle yapiyor? Yada biraz tatilinin zevkinimi cikartmak istiyor? Fazla pstünemi gidiyorum? Cünkü kac kere sordum neyin var bana kizgin misin diyor kendi kafana göre kurgu yapma.
Ayrica dün kac kere dedim sabahdan basladi dedim müsaitsen arayim seni konusalim dedi müsait degil
Dükkanlari var dükkanda oturuyor ve aslinda bisey yapmiyor dükkan bosda kalmiyor biliyorum ama buna takmadim ben tamam dedim sonra öglene dogru yine dedim sessini duymak istiyorum müsaitmisin yok dedi sonra aksama dogru iki kere sordum yok dedi
Sonra bana 10 dk sonra konusalim dedi tamam dedim ariyorum dedim 10 dk sonra bi 10 dk daha ver dedi.
Ben yine tamam dedim aradim sonra konusduk biraz ama konusuyoruz ama böyle ara ara cünkü baya sessizlik vardi dedim ikimizde sustuk noldu bilmem dedi sonra iste ben dayanamadim cünkü öyle tuhaf tuhaf konustugu icin dedim allah askina senin neyin var anliyorum bisey var dedim bana dediki ya sen napacan dedi sana ne dedi ben istesem söylerim sana dedi

Bence de genel olabilir sikintisi. Cani dukkanda durmak istemiyordur, babasina sinir olmustur vesaire. Ustune gitme, ozlet kendini biraz. Ailevi meselesini acmak istememesi normal. Evliliklerde bile bazen karsi taraf ailevi meselelere karistirilmiyor.

gönder gitsin izinle bile tel açıyorsan bazı şeyleri bitirimiş sıkılmış senin ki arada erkeklerde olur ya asılacan biraz gururun yerlerde olması lazım ya da koşarak uzaklaşacaksın

Ya sizden sıkıldı ya da genel olarak sıkkın..
Tatil zamanı çalışıyor olmasını da kafasına takıyor olabilir..
Sıkıntısı var ama ne olduğu belli değil.
Biraz rahat bırak,üzerine düşme..
Konuşalım diyen sen olma,bırak o olsun..
Evet tatilde calismasi onu gergin etmesinide düsündüm ama anlamiyorum bana yok bisey diyipte son kez sordugumda sana ne dediginde bu bütün gece uyuyamadim bunu bana dediginde
Sabah konusduk yani yazisdik belli etmedim benim üzüldügümü yani sana ne demesine sonra anladi dedi söyle senin bisey var neden uyumadin fln filan dedim dün dediklerini düsündüm
Sonra aramami istedi konustuk dedi agzimdan cikti öyle birden
Anlamadim bende böyle biraz kafam karisti
Onu gercekten cok özledim ama öyle davranmasi beni üzdü belkide cok fazla düsünüyorum? bilemiyorum

uyuz senii uyuz deseydin uyuzlanacağına adam gibi sölesene kıza burda biri var aklımı karıştırdı onlamı yürüsem senlemi yürüsem bilemedim desene mal oğlu mal cehennemin dibine gitsin yat uyu sabaha kadar sorunu olan gelir ağlar omzunda ne ara ne sor o arasın seni neyin var die sen sus teldede o sorsun

Hayir izin almiyorum sadece türkiyede suan tatil yapiyo ve her an aramak istemiyorum hem yaninda bi kc kisi oluyo yip olmasin diye yanliz oldugunda ariyorum ama dün ilk kez bukadar fazla bekletti ve bukadar fazla sordum ona
Ayrica buna izin almakda denilmez ben sadece müsaitmi diye soruyorum izin alsam araya bilirmiyim seni diye sorarim

Evet bende üzerine düsmemeye calisiyorum ama gercekten merak ediyoyoru onu bukadar üzen sey nedir diye
Iliskimiz nerdeyse 3 ay olacak yani daha yeni ama. Sükür iyi gidiyo
Ama iste tatlie gittiginden beri simdiye kadar ilk defa böyle oldu bana karsi soguk
Simdi yine konusduk bana trdeki güzel kizlari anlatiyo bende iyi anlat anlat dedim dinledim sonunda dedim iyi güzel canin sıkılmaz orda
Hic bohuntuya almadi sadece konu degistirdi
Kiskandigimi göstermedim göstersemiydim ?
Bilemedim ki ilişkiniz daha çok yeni. Ben olsam kiskandigimi belli etmezdim sanırım. Bir de güzel kızları size niye anlatıyor yahu ? Arkadasi degilsiniz siz onun sevgilisisiniz. Kiskandiginizdan değil de arkadaş olmadiginizi hatirlatmak için kızın bence. Size karşı hislerinden emin misiniz ?

zibilyon kez sormuşsun neyin var diye bu kadar önemseme ve malesef ben okadar iyimser olamayacağım bence gayet iyi ama iş seninle konuşmaya gelince kötü. ya hisleri bitti yada orda başka biriyle.

Bir erkeğe neyin var diye sorduğunda "birşeyim yok" gibi birşey söylüyorsa bir daha sorulmaz canım. Ayrıca seni aramayan erkek bir daha aranmaz. Daha üç ay senden sadece hoşlanma aşamasında yani seni terkedebilir, ee ne olur ki. Lütfen kendinize güvenin. Eğer ilişkinin devam etmesini istiyorsan o seni arasın, sen arama. Telefonda konuşurken de sen neşeli ol. Bırak ne sorunu varsa kendi çözsün. Sana çok doğru birşey söylemiş, ben istersen anlatırım demiş, aynen öyle.

Ayrica buna izin almak ta denilmez ben sadece müsaitmi diye sordum yaninda yengesi dayisi fln oluyo ayip olur diye müsaitmi diye soruyorum
neden ayıp olacak onlara?
yasak aşk mı yaşıyorsunuz?

Bilemedim ki ilişkiniz daha çok yeni. Ben olsam kiskandigimi belli etmezdim sanırım. Bir de güzel kızları size niye anlatıyor yahu ? Arkadasi degilsiniz siz onun sevgilisisiniz. Kiskandiginizdan değil de arkadaş olmadiginizi hatirlatmak için kızın bence. Size karşı hislerinden emin misiniz ?
Evet eminim duygularindan
Ben belki kiskandigimi göstermedigim icin bana böyle seyler anlattigini saniyorum bilmiyorum
Onun hislerinden eminim yoksa iyi degilim dedigimde aramami istemezdi yani.

X