• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım benle sevgili olmadan seneler önce?

soylenilene degil de goruntuye takmak tam sizlik hareket :halay:

matmazelvera matmazelvera siteye bilgisayardan mı, cep telefonunuzdaki tarayıcıdan mı giriyorsunuz ? Seçmiş olduğunuz yazı renkleri cep telefonu ile giren kullanıcıların okumasını zorlaştıran ve göz yoran renkler; özellikle ilk sayfadaki sarı renkli mesajınız. Üyeler de sizi bu yüzden uyarmış.

IMG_3302.webp

Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Geçmiş bitmiş geçmiş , geçmişini kontrol edemezsin , bugüne ve geleceğinize bak sevgilini seviyorsan

Hanımlar iyi misiniz sıcak mı çarptı? Rica ediyorum olmadık sebeplerden de polemik çıkmasın.

Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Evet geçmişte kalmış ama ben olsam kafama takardım. Bazı erkekler seneler sonra eskiye özlem duyup irtibat kurmaya kalkıyor. Üç sene beraber yaşamışlar ya sonradan tekrar görüşmeye başlarlarsa?

Back
X