Seni mi bekleyecekti ? Helal olsun.bulamayanlar derdine yansın.Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni mi bekleyecekti ? Helal olsun.bulamayanlar derdine yansın.Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Valla senin bu sevgilinden de parça parça marjinal itiraflar geliyor konu da pek iyi yerlere gitmiyor hayırlısıÜniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
soylenilene degil de goruntuye takmak tam sizlik hareketHanfendi aramıza 2007den mi katılıyonuz
Söylenilen de pek mantıklı olmayıncasoylenilene degil de goruntuye takmak tam sizlik hareket![]()
okunulani anlamamak sizin sorununuzSöylenilen de pek mantıklı olmayınca
![]()
Zevkini kıskandım matmazelokunulani anlamamak sizin sorununuzne konuda yaraniz var ben anlamadim zaten bi renkten dolayi boyle nefret kusulmaz heralde neyi kiskandiniz?
![]()
haklisinZevkini kıskandım matmazel![]()
Bu renkler nasıl degisiyorhaklisin![]()
soylenilene degil de goruntuye takmak tam sizlik hareket![]()
hiç bir şey banane? Ben bu tarz şeylere kapaliysam ve benden de talep etmiyorsa çok ta fifi.Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Evet evli degillermis ki, sevgilisiyle bosan demesi saka herhalde. Komik benceGerçekten "boşan" kelimesine mi haykırdınız?![]()
Geçmiş bitmiş geçmiş , geçmişini kontrol edemezsin , bugüne ve geleceğinize bak sevgilini seviyorsanÜniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Eğer bu yazdıkların dışında ilişkiniz olumluysa; kafaya takilacak bir durum değil bence..Dimi zaten bir şey yaşanmamış bulunmaz
Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?
Evet geçmişte kalmış ama ben olsam kafama takardım. Bazı erkekler seneler sonra eskiye özlem duyup irtibat kurmaya kalkıyor. Üç sene beraber yaşamışlar ya sonradan tekrar görüşmeye başlarlarsa?Üniversite okurken 3 sene sevgilisi ve kızın arkadaşıyla aynı evde yaşadığını itiraf etti siz olsanız ne yapardınız ?