- 17 Eylül 2013
- 279
- 14
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim sevgilimde geçen yıl tam da bugün gitmişti o yaşadığınız duyguların aynısını ben yaşıyordum..Ama bitti geleli 3 hafta oluyor şimdi sadece sabır başka hiç bir çaresi yok..Bol bol dua et ki iyi insanlarla karşılassın
Nereye giitti sevgilin ??
Merhaba sözlüm 3aydır askerde.ben istanbuldayım oda izmirdeydi yine ayrıydık ama dediğin gibi her an mesajlaşırdık gitmeden de 20gün hep beraberdik istanbulda.bir gitti boğazım düğümlendi ağla ağla kalkamadım üzüntüden bi yarımı kaybetmiş gibi hissettm.sonra ilk arayısı anlesörlüden hem mutlu oldum hem kapatınca deli gibi ağlamıştım alışmak çok zor oldu ama insan her şeye alışıyor şuan alıştım mesajlaşmak ilk yetmiyodu ama şimdi bi arasa dünyalar senin oluyo buna katlanıyosun o bi kez araması seni mutlu etmeye yetiyo sonra çok tatlı bir özlem oluyo:) dayanmalıyız bu bizim ne kadar kuvvetli bağımız olduğunu gösterecek aradığında sesin mutlu olsun hep bunu yapmaya çalış onun morale ihtiyacı olacak sevgileer..
daha önce sekiz ay bekledim sonra aldatıldığımı öğrendim ayrıldım şimdi de sevgilim gibi olan şahıs (henüz cesaret edip evet diyemedim) askerde altı ayı kaldı baya bi bunalımlarda depresyona girdi resmenarkadaşlarım bu gidişle asker beklemekten sertifika falan alacağımı söylüyorlar
ay ne bahtsızım yaa ama beş ay 20 gün sonra emekli oluyorum inşallah
![]()
ah kiyamam sana canim benim ya. Insallah simdiki daha olucak erkek arkadasinla öyle bisey yasamasin. Evet depresyona girmesi normal benimkide cok kötü depresyonlara girmisti..
Selam Kizlar,
erkek arkadasim bugün askere gitti kendisi zaten Türkiyede bende Almanyada yasiyorum ama tabiki her dakkika mesajlasiyorduk telefonda tangoda konusup görüsüyorduk. Simdi onuda yapamicagim onu simdikten cok özlüyorum ve tabiki korkuyorumda( Gözlerimdeki yas durmuyor. Erkek arkadasi askerde olan baska birisi varmi acaba? Biraz sakinlesmek icin ne yapabilirim öneriniz varmi ? Daha bide ilk günü yani 365 gün nasil dayanicam. Agustosta ama türkiyeye ucucam cok sükür oda yanima gelicek 15 günlügne tatil alicak. Ama suan cok mutsuzum ben
![]()
![]()
yok buna gözüm kapalı güveniyorum yine de belli olmaz ama düşük bir ihtimaldepresyon da ne depresyon valla geldiğinde kına yakıcam beni de delirtti hep mutsuz hep ümitsiz şurda kalmış beş ay bitmiycek allah bitmiycek verem etti valla
![]()
Benim erkek arkadaşım askerde. İlk zamanlar zor oluyor canım zamanla telefonu aldıktan sonra falan rahatlarsınız. Nerede asker ? uzun mu kısa mı ?
Biliyorum canim ya benimkiside öyleydi hep aglardi falan.. Kafasini dagitmaya calis ozaman bi süreligine unutuyor :)
Selam Kizlar,
erkek arkadasim bugün askere gitti kendisi zaten Türkiyede bende Almanyada yasiyorum ama tabiki her dakkika mesajlasiyorduk telefonda tangoda konusup görüsüyorduk. Simdi onuda yapamicagim onu simdikten cok özlüyorum ve tabiki korkuyorumda( Gözlerimdeki yas durmuyor. Erkek arkadasi askerde olan baska birisi varmi acaba? Biraz sakinlesmek icin ne yapabilirim öneriniz varmi ? Daha bide ilk günü yani 365 gün nasil dayanicam. Agustosta ama türkiyeye ucucam cok sükür oda yanima gelicek 15 günlügne tatil alicak. Ama suan cok mutsuzum ben
![]()
![]()
benim sevgilimde yarın bu saatlerde gidecek seni teselli etmek isterdim ama bende seninle aynı durumdayım![]()
Canim dun gitti nisanlim deli gibi telefon bekliyorum cok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim sevgilim de dün gitti aynı durumdayım......
Bnmkide gideli 2 gün oldu. Gitmeden önceki 1 hafta full ağladım. 2 gündür daha iyiyim. Yada kendimi kasiyorum ama umarım son zamanlarda isyan modd olmam....
Evet acemi birlikten sonra insallah telefonunu alicak canim.. Suan acemi birlik Isparta Egidirde dagci Komando.. 1 Sene sürecek askerligi ya senin erkek arkadasin?
Peki sevgilisi usta birliğe Üsküdar a gidecek ya da orada yapmış olan var mı :)
15 gün önce bu askerlik sıkıntısından kurtuldum çok şükür ama çok zor bir süreç etrafındaki insanlar sizi anlamayacak ve bu sebeptendir buradaki kızlarla çok birbirimize destek olduk şanslıydık çok iyi anlaştık face de falan hep dertleştik grubumuz bile varama şimdi artık hepimizinki geldi neredeyse ve güzel şeyler paylaşıyoruz tavsiyem sende öyle yap kimse anlamaz çünkü başka çok zor ama şimdi bakıyorum bitiyormuş diyorum hatta durup durup bitti mi yani diyorum sabırdan başka bir şey gelmiyor elden Allah kavuştursun
[/
Tekirdağ'da canım acemilikte bizde telefon alamamıştık ustada alır rahat edersiniz :) Çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda sık sık arayamıyordu falan şükür şimdi telefonumuz var rahatız canım.
İlk zamanlar en zorlu dönemler. Ben her aklıma geldiğinde mail yazıyordum rahatlatıyor öneririm yada al eline kağıt kalem yaz canım rahatlarsın :)