• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadasim bugün Askere gitti cok mutsuzum :((

Bende geçen sene bu zamanlar asker bekliyordum 8 gun kalmisti hatta :) biz bide ayriydik son 47 gunde baristik allah kavustursun canim azda olsa biliyorum inan cok zor. Telefonunu barisinca sokmaya baslamisti iceriye tuvalete falan girerdi orda konusurduk bi ses olsa korkardi cok sıkıydi onun yeri askerlik uzatiyorlarmis yakalayinca geceleri uyuyamazdim ya ararsa duymazsam diye :)

Ah kiyamam ya :) ama seni öyle o sekilde aramasi cok tatli benimkindende beklerm onu deli oluyordur oda zaten Simdi konusamiyor ya benimle :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Evet gercekten ilk zamanlar cok zormus insallah Telefon aldiginda Daha sik konusabilirim :) yaziyorum zaten gercekten cok iyi geliyor yazdiktan sonra bi rahatliyorum :)

Kesinlikle :) Allah kavuştursun :16:

Ah kiyamam ya :) ama seni öyle o sekilde aramasi cok tatli benimkindende beklerm onu deli oluyordur oda zaten Simdi konusamiyor ya benimle :)

Hatta bi kere hic unutmam sabah saat 5 te aradi nöbetten gelmis bende uyandim hemen :D napiyorsun diyor bana uyuyodum dedim hee dogru dedi de epey gulmustuk boyle şeylere hazirlikli ol :-) ne zaman arayacagi belli olmuyor

kuzum sabret ustalıkta hemen alır telefonu rahat rahat konuşursunuz o zaman :21:

Selam Kizlar,

erkek arkadasim bugün askere gitti kendisi zaten Türkiyede bende Almanyada yasiyorum ama tabiki her dakkika mesajlasiyorduk telefonda tangoda konusup görüsüyorduk. Simdi onuda yapamicagim onu simdikten cok özlüyorum ve tabiki korkuyorumda :(( Gözlerimdeki yas durmuyor. Erkek arkadasi askerde olan baska birisi varmi acaba? Biraz sakinlesmek icin ne yapabilirim öneriniz varmi ? Daha bide ilk günü yani 365 gün nasil dayanicam. Agustosta ama türkiyeye ucucam cok sükür oda yanima gelicek 15 günlügne tatil alicak. Ama suan cok mutsuzum ben :43: :43:
Canim benimki subatta gitti anliyorum seni. Alisiyorsun bi zaman sonra mecburen baska yapaak birseyin yok cunku.... Ama bu aralar benimde sabrim kalmadi kotu hissediyorum ugras edin kendine mesgul et kendini surekli dusunme alismaya calis

Hatta bi kere hic unutmam sabah saat 5 te aradi nöbetten gelmis bende uyandim hemen :D napiyorsun diyor bana uyuyodum dedim hee dogru dedi de epey gulmustuk boyle şeylere hazirlikli ol :-) ne zaman arayacagi belli olmuyor

Hahahahaha ay ne tatli ama ya :D Telefon zaten sesli gecenin bi vaktinde bile ariYabilir yani hic sorun Yok :D

Canim benimki subatta gitti anliyorum seni. Alisiyorsun bi zaman sonra mecburen baska yapaak birseyin yok cunku.... Ama bu aralar benimde sabrim kalmadi kotu hissediyorum ugras edin kendine mesgul et kendini surekli dusunme alismaya calis

Anliyorum canim ama güclü olmamiz gerekiYor biz ayakta duralim ki oda hemen yapip gelsin.. Allahim kavustursun Sizide canim benim

Kizlar Erkek Arkadasim aradi simdi cok kötüymüs buz gibi yerde yatiriyorlarmis cok yoruyorlarmis ayaklari su toplamis 60 gün orda kalicakmis sonra büyük ihtimal sirnaka gidecekmis Doguya ben cok korkuyorummm ya agla agla öldüm zor tuttum kendimi telefonda aglamamak icin :((((

Bizim ki gideli 6 oldu .. İlk bir kaç gün aynı senin durumundaydım ama neyse ki yapım gereği olaylara çok adapte oluyorum. Vicdansız gibi algılanabilirim ama çok dramatize etmemek lazım . Nasılsa bitecek .. Kotu bir şey düşünme sen ne yaparsan yap olacağına varır her şey dua et ve sabırla bekle kendini üzme. Ben şimdi bazen diyorum oh iyi oldu bak kıymetimi anladın falan şakalaşıyoruz ama özlemek iyidir .. Ve iyi yanı ya 15-18 ay fln olsa ne yapardık buna da şukur :)

❤😇👰 Lumia cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

sabır kızlar biraz daha sabır.. sayılı gün geçiyor.. Allah hepimize biran önce sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah:72::72:

Nişanlıyken gitmişti askere ve doğum günümde gitti kisa dönem yaptı gerçi ilk ayrılık çok zor hayatımın en zor ayrılığı oldu diyebilirim babam yanımda ağlayamadim bile sonra gitti Allahtan sarıldık ağladım ve gitti, ajanda aldım bir tane ve her gün ona yazdım, gelince de ona verdim çok hoşuna gitti :-) hala saklar güzel hatıra :-)günleri saya saya bitirdik geldi evlendik çocuğumuz bile var :-) zor zaman çabuk geçmez biliyorum ama geçecek sağ salim döner inşallah :-)

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Back
X