Gerçekten çok berbat bi durumHem cimri hem yüzsüz
Kesinlikle yurtdışına gelmek gibi bir niyeti yok cunku benim Turkiyeye gelmemi istiyor ciddi düşünüyoruzda ayrıca okul okuyor yazlarida çalışıyor ama şöyle bisey var örneğin cafe yada restaurant gibi yerlere giderken tam kalkicaz hiç hesap öder havası yok bende sırf ondan beklediğimi düşünmesin diye ben ödeyecem diyorum itiraz etmiyor şimdi bir kaç kere olsa tamm derim belki parası yoktur. Adam benimle buluşmaya gelirken çalıştiği parasıni annesine verip gelip benim hesap odememi bekliyor bana diyoki paramı Anneme verdim sevgilim yurtdışından geliyor nasıl olsa diyor bunu duyunca o kdr üzüldüm ki yine onu üzmemek için hiç bisey demedimSen de ondan hediye iste madem.. Bakalım ne yapacak.. Ama evli de değilsen neden çekiyorsun ki böyle birini, belki sadece yurtdışına gelebilmek için seninle birlikte.. Sevgisinden emin misin.. Paran için seninle beraber olmasın.. Biraz kırıcı olabilirim belki ama niyetim asla bu değil, kimsenin böyle insanlar için kendini kullandırtmasını istemem sadece.. İyice düşün taşın ama sonunda def et hayatından derim.. Olay sırf hesapla bitseydi belki borcu harcı vardır diyecektim ama yüzsüzce siparişler vermesi aslında kendisinin nasıl bi insan olduğunu gösteriyor bana kalırsa..
Şaka mayetinde söylüyor ama her şakkanın altında var bir gerçek bu apaçık ortadaSevgilim yurtdışından geliyor nasılsa diyerek parasıyı anneye vermek ne ya.. O üzülmesin derken kendini kullandırıyorsun ama
Canm yurtdışında olmak yada olmamak mesele değil seviyorum onu biliyorum ki oda çok seviyor belki düzelir dedim hatta çoğukez üstü kapalı anlattım ama ne faydaKızım bu yurtdışında bıyuyen kızlar ne kadar saf,olcak işmi,lütfen yapmayın şöle şeyler
Canım 38 yaşmdayım,hayyat tecrubem,kımse değişmez,düzelmez,sakın unutma,sev ,sorgulama o halde,adam düpedüz cimri,be daha ağır sölemıcem,senın paran olmasa ne yapacaktı,senle çıkmazdı,ah be yavrum,çok gençsiniz,üzülüyom işte,ama benımde yeğen kuzen bar,siz yurtdışındakıler daha temiz düşünüyor,bak ben cimri insana kız ılsun sevgili olsun ne olursa olsun,kız olsun derken kız arkadaşım olsun asla tahammul etmem,asla,bır erkek arkdaşım benden bişi istedi 20 liralık,onun parasını ödemek istedi,çok inanışmaz kıZdım,az hesaba bak,cimri bu salak,ödıyorki benden bişey istemım filan ince hesap,ne yaptım bıl,terk ettımCanm yurtdışında olmak yada olmamak mesele değil seviyorum onu biliyorum ki oda çok seviyor belki düzelir dedim hatta çoğukez üstü kapalı anlattım ama ne fayda
Tatlım gerçekleri direk söyleyemeyen şaka gibi söler,yukarıda anlattığım da bana bir avm de şaka yaptı ,sonra ben tavrı koyunca alışveriş esnasında,şaka dıye yalvardı,rezil opmamak için uzatmadım,bır yaptı ıkı yaptı,üçünde bitirdimŞaka mayetinde söylüyor ama her şakkanın altında var bir gerçek bu apaçık ortada
Maddi durumu nasil peki?Kızlar 3 yıllık bir birlikteliğim var yurt dışında yaşıyorum Erkek Arkadaşım Türkiyede ben her yazın gittiğimde genellikle hesapları bana ödetiyor, bu güne kdr sadece 1 kere hediye aldı bana tabikide benim ona Söylememle utanmış olmalikki aldı Ayrıca çalışıyor kendisi yurt dışındaym diye benden sürekli birşeyler istiyor bende onu çok sevdigimden tamm alırım diyorum başka ne diyebilirimki Utanirim Hayır demeye sonuçta onun düşünmesi lazım sizce cimrilik mi yapıyor bana karşı kendimi enayi gibi hissediyorum Nedense sabredeyim diyorum ama Adam 3 yıldır değişmedi
Evet Gerçekten baya tecrübe edinmişsiznz Aslında sağlığımdan değil sürekli yanında değilim senede bir yaz tatillerinde görüyorum çokta seviyorum geçen burda bir mağaza var çok uygun şeyler var içinde dedim , bana diyoki ee sende git içinde ne varsa bana al şaka yapıyor aklinca ama anladım böyle yersiz şakalarn gerçek olduğunu bu arada yaz tatili için benden Ray Ban gözlüğü istedi galiba beni bankamatik sanıyorCanım 38 yaşmdayım,hayyat tecrubem,kımse değişmez,düzelmez,sakın unutma,sev ,sorgulama o halde,adam düpedüz cimri,be daha ağır sölemıcem,senın paran olmasa ne yapacaktı,senle çıkmazdı,ah be yavrum,çok gençsiniz,üzülüyom işte,ama benımde yeğen kuzen bar,siz yurtdışındakıler daha temiz düşünüyor,bak ben cimri insana kız ılsun sevgili olsun ne olursa olsun,kız olsun derken kız arkadaşım olsun asla tahammul etmem,asla,bır erkek arkdaşım benden bişi istedi 20 liralık,onun parasını ödemek istedi,çok inanışmaz kıZdım,az hesaba bak,cimri bu salak,ödıyorki benden bişey istemım filan ince hesap,ne yaptım bıl,terk ettım
Evet Gerçekten baya tecrübe edinmişsiznz Aslında sağlığımdan değil sürekli yanında değilim senede bir yaz tatillerinde görüyorum çokta seviyorum geçen burda bir mağaza var çok uygun şeyler var içinde dedim , bana diyoki ee sende git içinde ne varsa bana al şaka yapıyor aklinca ama anladım böyle yersiz şakalarn gerçek olduğunu bu arada yaz tatili için benden Ray Ban gözlüğü istedi galiba beni bankamatik sanıyor
Gayet güzel yapmışsn canım keşke bende bu kdr sevmesem direk soyleyebilsem sence nasıl dile getiriyim rahatsız olduğumu ?Tatlım gerçekleri direk söyleyemeyen şaka gibi söler,yukarıda anlattığım da bana bir avm de şaka yaptı ,sonra ben tavrı koyunca alışveriş esnasında,şaka dıye yalvardı,rezil opmamak için uzatmadım,bır yaptı ıkı yaptı,üçünde bitirdim
Maddi durumu gayet iyi evler desen araba desen babası yurt dışında
Katıksız cimri senin sevgiliMaddi durumu gayet iyi evler desen araba desen babası yurt dışında
Maalesef öyle Bence onunla ciddi birseyKatıksız cimri senin sevgili
Forumda cimri kocalarindan bikan hatunlar çok onlara bi bak canm
Maalesef öyle Bence onunla ciddi birsey dusunmeden tekrar tekrar dusunmem lazım ömür boyu çekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?