Erkek arkadaşım deli mi??

Kader76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
12
2
38
İzmir
Slm kızlar
ben 35 yaşındayım evlendim ayrıldım.yaklaşık 1,5 ay önce bir arkadaşımın aracalığı ile biriyle tanıştım 38 yaşında ayrılmış ilk eşinden çocugu var.önce tlf konuştuk sonra görüştük çok iyi şeyler hissettim.iyi biri olduğunu doğru insan olduğunu...o da aynı şeyleri hissetmiş.10 gibi kısa bir sürede evlenmek istediğini söyledi ben seninle iyi olacağımı biliyorum demeye başladı ve devamlı evlilikten bahsediyor evlendikten sonra nasıl olacağımızdan kısacası evliliğimizle yatıp kalkıyor.kendimi baskı altında hissediyorum o kadar çok ilgileniyor sevdiğini söylüyorki sıkılıyorum bazen.bunları okuyunca belki çok sevdiğinden diye düşüneceksiniz ama sorum şu bu kadar kısa sürede evlikten ve devamlı gelecekten bahsetmesi normalmi??saplantılımı anlmıyorum.çözemediğim şeyler var sanki.

Slm kızlar
ben 35 yaşındayım evlendim ayrıldım.yaklaşık 1,5 ay önce bir arkadaşımın aracalığı ile biriyle tanıştım 38 yaşında ayrılmış ilk eşinden çocugu var.önce tlf konuştuk sonra görüştük çok iyi şeyler hissettim.iyi biri olduğunu doğru insan olduğunu...o da aynı şeyleri hissetmiş.10 gibi kısa bir sürede evlenmek istediğini söyledi ben seninle iyi olacağımı biliyorum demeye başladı ve devamlı evlilikten bahsediyor evlendikten sonra nasıl olacağımızdan kısacası evliliğimizle yatıp kalkıyor.kendimi baskı altında hissediyorum o kadar çok ilgileniyor sevdiğini söylüyorki sıkılıyorum bazen.bunları okuyunca belki çok sevdiğinden diye düşüneceksiniz ama sorum şu bu kadar kısa sürede evlikten ve devamlı gelecekten bahsetmesi normalmi??saplantılımı anlmıyorum.çözemediğim şeyler var sanki.

sende açık açık söyle bunu konuşmak için erken. ikimizde evlenip ayrıldık henüz birbirimizi az da olsa tanımıyoruz ben tekrar bi hata yapmak istemiyorum zamana ihtiyacımız var de

Evlilik düşünmek için önünüzde epey zaman var henüz 1,5 ay olmuş.Sizin özel alanlarınıza saygı duyması gerekir bir evliliği bitirip kendinizi toparlamanız ve yeni bir evliliğe hazır olmanız kolay değil sonuçta.Sizi gerçekten seviyorsa yanınızda olacaktır şartların olgunlaşmasını bekleyecektir zaten..Böyle durumlarda çözüm sağlıklı iletişimden geçer bence.Sizinle ilgili böyle hayaller kurmasının sizi mutlu ettiğini ancak zamana ihtiyacınız olduğunu incitmeden usülünce anlatmanızı tavsiye ederim.Dilerim her şey gönlünüzce olur...

Son düzenleme:
Back
X