Erkek arkadasım deneyimsizliği

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...

Hem garipsedim hem garipsemedim 🙄 ben eşimle 28 yaşında tanıştım oda ilişki yaşamamıştı ha aklıma sağlık sorunu o zamanlar gelmemişti şuan evliyim zaten 🙂 ama siz yinede sorun bende ben olsam sorardım

Bende bir sorun dusundum. Ama ne bilemeyiz. Vajinismus ise erkegin tavri da onemli
Iyi tanimalisin

Ya yalan söylüyordur ya kuşu ötmüyordur.
İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda

Hem garipsedim hem garipsemedim 🙄 ben eşimle 28 yaşında tanıştım oda ilişki yaşamamıştı ha aklıma sağlık sorunu o zamanlar gelmemişti şuan evliyim zaten 🙂 ama siz yinede sorun bende ben olsam sorardım
Kırmak istemiyorum ya çok iyi biri
Banada çok ilgili

Bence bu konuyu açıkça konuş ...yani düşünsene insanın evlendiği biriyle yapmaması normal mi ? Çok zor durumun Allah yardımcın olsun ..birde cinsel olarak sana ilgi duyuyorum yani Azda olsa belli eder ne kadar tutucu olursa olsun diye düşünüyorum eğer isteksiz değil ise

Bence bu konuyu açıkça konuş ...yani düşünsene insanın evlendiği biriyle yapmaması normal mi ? Çok zor durumun Allah yardımcın olsun ..birde cinsel olarak sana ilgi duyuyorum yani Azda olsa belli eder ne kadar tutucu olursa olsun diye düşünüyorum eğer isteksiz değil ise
Ya istekli gibi duruyor da o ana gelirse sanki başarısız olucak ondan korkuyor

Iyice
İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Iyide evliymiş niye günah olsun ki?
Eşinde mi sorun vardi acaba yok sadece soğukluk vs diyor sa uzak durun..sorunları olan biri olabilir

Günah da evlenince de mi günahmış? Arızalı bence adam.
Olmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Yani şimdi açık açık da soramıyorum ki
Denediniz mi vs denemiştir illa ki
Doktora gittin mi diye sorsam ayıp mı

Iyice

Iyide evliymiş niye günah olsun ki?
Eşinde mi sorun vardi acaba yok sadece soğukluk vs diyor sa uzak durun..sorunları olan biri olabilir
Ne bilim hoşlanmıştım ya
Sorular takıldı kafama böyle deyince
Olmadı diyor .niye diyorum
Ten uyumumuz yoktu diyor
Sürekli tartışırdık zaten anlaşamazdık vs

Eşi vajinismus olsa söylerdi. Kolay kolay hiçbir erkek kendini bu zan altında bırakmaz. Madem konu buraya geldi, boşanmış bir adam olarak bile cinsellik yaşamadığını söyledi ki doğal olanı zaten yaşamış olması, eski eşinde sorun olsa "eski eşim vajinismustu birliktelik yaşayamadık" derdi.

Var bir sıkıntı belli.

Back
X