Erkek arkadasım deneyimsizliği

Sormadı soramaz zaten
Geçmişim onu ilgilendirmez
Biletek geliyor bana
Bu hakkı kimseye vermiyorum
Ya arkadaslar eski eşe nasıl sorayım ya
Yani gerçekten bunu sormak kolay mı
Bi dakka şekerim siz niye yapmadınız merak ettim ben eski kocanla birlikteyim de
Vajinusmus musun?yoksa o mu sorunlu
Böyle mi diyecem
Kadın muhattab bile olmaz sinir olur ya
hahahaha tabiki de oyle deme de, ne bileyim keske kadini taniyan birini bulsaniz dolayli yoldan ona sorsaniz.. ama en dogrusu, acik acik kendisine sormak. kirip incitmekten korkuyorsunuz ama, ilerde sizin incinmenizdense acik acik anlatmasi en dogrusu olur bence.

Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Yalan söylüyo ilk gecede mi anlaşamamışlar

hahahaha tabiki de oyle deme de, ne bileyim keske kadini taniyan birini bulsaniz dolayli yoldan ona sorsaniz.. ama en dogrusu, acik acik kendisine sormak. kirip incitmekten korkuyorsunuz ama, ilerde sizin incinmenizdense acik acik anlatmasi en dogrusu olur bence.
Ya tabi canım
Böyle pat diye evlenmrm
Bakmam lazım
Kadınla bağlantım yok
Ya bide doğru söyleyeceğini nerden bilecem
Herkes kendi açısından anlatır

Seni tutucu gördüyse uyduruyor olabilir yani kendisini de öyle muhafazakar, tutucu gör de evlen onunla diye. İyi taraftan bakmaya çalıştım. Benim aklıma gelen ilk şey cinsellik ile ilgili sorunlar yaşadığı, buna da kılıf uydurmak için "acemilik" bahanesini bulduğu oldu açıkçası.

Ya kendisinin cinsel bir sorunu var ya da eski esi vajinismustu. Ne kadar surmus evlilikleri peki? Eger esi vajinismus idiyse ve bu yuzden bosandilarsa bu adamdan uzak dur derim. Hicbir kadin isteyerek vajinismus olmuyor. Zaten yeterince zor ve yipratici bir surec ve es destegi cok onemli.

Madem bu adam cinsellikle ilgili konuyu kendi acmis evliligimde cinsellik yasamadim diye,o zaman sizinle bir gelecek dusunuyorsa sebebini de soylemek zorunda.
2 yıl
Kadını senelerce mi beklicekti yani
2 sene ya
Ama olay o değil ki bunlarda
Bunlardaki olay başka bence

Arkadaşımın eşi 1 yıl evli kalmış kadın kızlığım duruyor deyip boşanma davası açmıştı. Bunlar boşandı arkadaşımla evlendi şuan 1 yaşında kızları var 😍

Seni tutucu gördüyse uyduruyor olabilir yani kendisini de öyle muhafazakar, tutucu gör de evlen onunla diye. İyi taraftan bakmaya çalıştım. Benim aklıma gelen ilk şey cinsellik ile ilgili sorunlar yaşadığı, buna da kılıf uydurmak için "acemilik" bahanesini bulduğu oldu açıkçası.
Yok ya ne tutucu görecek
Off valla kafam kazan oldu ya
Nerden beni buldu

Yok ya ne tutucu görecek
Off valla kafam kazan oldu ya
Nerden beni buldu

İyi niyetli bakmaya çalıştım da zorlama oldu. :) Cinsel sorunları olabilir, muhtemelen öyle onu da sana "Ya benim ilkimsin" falan diyerek yumuşatmaya çalışacak (diye düşünüyorum). Erkekler için cinsel sorunlarını açıkça kabul etmek zordur genelde. Ama tabi bu kadar bariz bir yalan da pek tabi hoş değil.

Yalan söylüyor.
Ama bu saatten sonra size de doğruyu söylemeyecektir bence.
Bende sorun var der mi hiç, demicek.
Günah kılıfına sığınıyor.
Evet günah.
Ama eşiyle dahi birlikte olmadığını söylemesi abes. Siz onu sorun mu edecektiniz? Kaldı ki zaten bu konularda rahatmışsınız, evlilik dışı ilişkileri bile sorun etmeyecekken adam karısı ile birlikte olmadığını söylüyor, saçma. Var bir tuhaflık.
Bana göre de zaten birlikte olmanız hata. Biriniz dindar diğeriniz hiç değil, zihniyet farkınız fazla ise zaten ilişki yürümez. Aşık olmadan bitirmeli belki de.

Bu arada haram haramdır elbette ama flört etmekle cinsel ilişki yaşamayı da aynı kefeye ye koymamalı.
Her flört eden ilişki yaşamaya açık değildir. Herkesin nefsinin sınırları farklı.
Ama bu adam gülünç durumda.
Uzak durulası

Eski eşine neden boşandıklarini sorabilirsiniz cinsel bir sebepse hemen söyler zaten
Ayrıca çok dindar tutucu vs.ise sizin daha önce böyle bir şey yaşayıp yasamadiginizi sordu mu, dediğiniz gibiyse bu konuda da hassas olması lazım o şartlarda
Ama nerden baksak çok garip gizlediği birşeyler var gibi
Ya dindar ama oda erkek yani
Kendince inandığı şeyler var
Adam da ben din alimiyim demiyor ki
O konu beni tutuyor diyor
Tabi sağlık sorunu var mu bilmiyorum

Arkadaşın duyduğuna göre kadın çirkeflik yapmış para göz diye hep bir bahane falan geçiştirmiş tabi detaylarını tam bilmiyorum ama kadın için kızlık raporu aldı dediler
Vayy ne değerliymiş
Töbe ya
Valla neler duyqcam
Buda diyor işte kız evliliğimiz otursun demiş
Sanki çocuk yapacak

2 yıl
Kadını senelerce mi beklicekti yani
2 sene ya
Ama olay o değil ki bunlarda
Bunlardaki olay başka bence

Vajinismusu 2 yilda 3 yilda 4 yilda yenen kadinlar var. Ve eslerini bekleyen sabirli erkekler. Evlilikte cinsellik cok onemli muhakkak ama seven bir adam esini 2 yil beklemis cok degil. Cunku hersey salt cinsellik degil. Neyse yasamayan gercekten bilemez.

2 yil evli kalmis hic mi iyi bi gunu olmamis ilk gun olmaz anlarim kiz korkar yorgun olurlar vs ama insan nasil durur helalin sonucta hic bir erkekte durmaz normal.sartlarda yani valla bencr sebebini tam.ögrenmeden bağlanmayin derim belli ki cinsel sorunlari var simdiden size yolunu yapiyo evliyken gunah olmuyor deyin hersey de gunah degil kilif ariyo beyimiz

İtirafı tam olarak nasıl yaptı? Konu neydi ve anlatım biçimi nasıldı? Gözden kaçırdığınız detaylar olabilir

Müsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarına :D

Ya böyle şey olur mu, bahsi geçen kadın karısı :D Karısı kalkıp "bekaretimi aldın" diye adamı mı suçlayacak? Kocasını? Ya insan (siz değil, adam) böyle bir şeyi öne sürmeye utanır "bu da çok saçma oldu yahu" diye.

Evli olan da bekaretini kaybetmeyecekse yani hahsjsjjs namuslu olmakta top level. Böyle bir durum varsa cidden yani psikopatolojik bir durum. Evliyiz ama nasıl benimle sevişirsinnn?

Vajinismusu 2 yilda 3 yilda 4 yilda yenen kadinlar var. Ve eslerini bekleyen sabirli erkekler. Evlilikte cinsellik cok onemli muhakkak ama seven bir adam esini 2 yil beklemis cok degil. Cunku hersey salt cinsellik degil. Neyse yasamayan gercekten bilemez.
Vajinismus gibi bir durum olsa doğrudan söylerdi adam herhalde. Evliliğimizin oturmasını bekledik falan demiş. Daha ilk geceden oturmayacağı belliydi demek ki😂

Back
X