- 18 Ekim 2018
- 8.182
- 33.909
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç...neler varmış.Kadının ıslanması iğrenç geldiği için sevişmeyen, boşanan ama öpüşmekte de sıkıntı görmeyen birini tanımıştım.
Öyle ya da böyle bir psikolojik/cinsel problem bu. Kurcalamaya bile değmez. Kaç yaşında adam kendini tanısın önce.
İyide niye yalan söylesin ki bu konuda
Ben rahat biriyim .niye yaptın mı diyecem?
Öbür türlüsü de bilmiyorum niye olabilir ki bu durum
Günah diyor hep .çok tutucu bu konuda
Bilmiyorum ben birkaç kez çıktım kendisiyle. Bu konuşmayı yaptıktan sonra da görüşmeyi kestim.Çok ilginç...neler varmış.
Erkekler, kadınlara göre daha fazla cinsel problemler, saplantılar yaşıyorlar gibi. ??? Ne demek yaa kadının ıslanmasından iğrenmek. Çok şaşırdım gerçekten. Hiç böyle bir şey duymamıştım.
Sakıncası yoksa, şunu sorabilir miyim; sözünü ettiğiniz adamın psikolojik olarak, bir uzman tarafından konulmuş bir teşhisi var mıydı? Gerçi bu türler, bir uzmana gitmekten kaçınırlar çoğunlukla...
Korkuyorum dediyse bir şey var zaten sıkıntılı durumYa istekli gibi duruyor da o ana gelirse sanki başarısız olucak ondan korkuyor
Öyle yaptımErkek milleti herşeyi ballandıra ballandıra anlatır bence de uzak durmak en iyisi![]()
Bence birincisi seni yorumlardan bildiğim kadarıyla açık fikirli bir kadınsın, tutucu bir adamla anlaşamazsın.
İkincisi de hadi günah demiş, evlenince de mi günahmış sevişmek.
Bilemiyorum valla burada kocası hiç elini sürmeden boşanan, problemli erkekler var konularda.
Onlardan biri olmasın...
Ay bilmiyorum zaten ayrıldım
Bir sorunu var belli
Bence başka kadınlarla da yapamamış
Günah kılıfına uyduruyor
Çünkü o kadar da tutucu biri değil
Kız arkadasları vs oluyor
Ne bilim artık düşünmüyorum zaten
Dediğin gibi bana uymayan bir tip
Öyle yaptımErkek milleti herşeyi ballandıra ballandıra anlatır bence de uzak durmak en iyisi![]()
Bence birincisi seni yorumlardan bildiğim kadarıyla açık fikirli bir kadınsın, tutucu bir adamla anlaşamazsın.
İkincisi de hadi günah demiş, evlenince de mi günahmış sevişmek.
Bilemiyorum valla burada kocası hiç elini sürmeden boşanan, problemli erkekler var konularda.
Onlardan biri olmasın...
Ay bilmiyorum zaten ayrıldım
Bir sorunu var belli
Bence başka kadınlarla da yapamamış
Günah kılıfına uyduruyor
Çünkü o kadar da tutucu biri değil
Kız arkadasları vs oluyor
Ne bilim artık düşünmüyorum zaten
Dediğin gibi bana uymayan bir tip
Benim boşandığım gibi bir adamsa (cinsellikten hoşlanmadığınız söylüyordu) arkana bakmadan kaç. Ayrıca bu konulara ayıp günah diyorsa psikolojisi cidden bozuktur
Bunu konusmadan anlayamazsin malesef kiYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
İslakliktan iğreniyor ama öpüşmeyi kuru mu yapıyormuş,öpüşmek de ıslak birşey..Kadının ıslanması iğrenç geldiği için sevişmeyen, boşanan ama öpüşmekte de sıkıntı görmeyen birini tanımıştım.
Öyle ya da böyle bir psikolojik/cinsel problem bu. Kurcalamaya bile değmez. Kaç yaşında adam kendini tanısın önce.
Anlardi aslında birkac opusmusler :)Bunu konusmadan anlayamazsin malesef ki![]()
Yani opusmeyle de pek belli etmez ki kendini bi hareketlilik yoksaAnlardi aslında birkac opusmusler :)