- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
İşte o hareketlilik yoksa bilsin ki bu is olmaz. Cunku o adamin kendisini open bir kadin karsisinda muhakkak bir tepkimeye girmesi lazimYani opusmeyle de pek belli etmez ki kendini bi hareketlilik yoksa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte o hareketlilik yoksa bilsin ki bu is olmaz. Cunku o adamin kendisini open bir kadin karsisinda muhakkak bir tepkimeye girmesi lazimYani opusmeyle de pek belli etmez ki kendini bi hareketlilik yoksa![]()
İyiyim hem de çok. Sen nasılsın?Nasil oldun Balamir, simdi nasilsin?
Yalan söylüyor olabilir.Bende birisiyle tanışmıştım 32 yaşındaydı ben çok utangacim bu konularda kimseyle birlikte olmadım v.s dedi bende şaşırdım bu yaşa kadar taş olsa çatlar diye neyse ben bunu biraz tanımak istedim bakireyim nasıl yapılır bilmiyorum çok tecrubesizim felan dedi ben bunu bir araştırdım adam kaldığı şehirde birlikte olmadık kadın bırakmamışYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Ay yazık yaaaKuş ölmüş baby![]()
Gülmeyin ya yazık valla üzüldümBi gülme geldi...adamda sorun olabilir uzaklaş diyorum
Yaaa valla ben ona bile razıyımYalan söylüyor olabilir.Bende birisiyle tanışmıştım 32 yaşındaydı ben çok utangacim bu konularda kimseyle birlikte olmadım v.s dedi bende şaşırdım bu yaşa kadar taş olsa çatlar diye neyse ben bunu biraz tanımak istedim bakireyim nasıl yapılır bilmiyorum çok tecrubesizim felan dedi ben bunu bir araştırdım adam kaldığı şehirde birlikte olmadık kadın bırakmamışoo daha neler
![]()
Ya o tepkime oluyor da demek o anda ya piskolojik ya da fizyolojik olmuyorİşte o hareketlilik yoksa bilsin ki bu is olmaz. Cunku o adamin kendisini open bir kadin karsisinda muhakkak bir tepkimeye girmesi lazim![]()
İstemiyor işte yapmak günah diyorBunu konusmadan anlayamazsin malesef ki![]()
Yaaa valla ben ona bile razıyım
Valla çok önemli bir mevzu. Kadinda mi vajinusmus vardi yoksa iktidarsizlik veya erken bosalmami problem. Kesinlikle denemeden alma .Yeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Seks yok ama boşanma sebebi geçimsizlik. karısı vajinusmus olsaydı bunu senin gönlünü rahatlatmak için söylemez miydi? Daha önceki evlilikte başı yandığı için bu sefer benim kuş ötmüyor diye önden haber mi veriyor acaba.Geçimsizlik diyor
2 sene falan evlilik
Denemez kiValla çok önemli bir mevzu. Kadinda mi vajinusmus vardi yoksa iktidarsizlik veya erken bosalmami problem. Kesinlikle denemeden alma .
Ya ben rahat bir tipimBen razı olamadım canım düşününce buda kötü,neden dersen direk deseydi ne olacaktı gerek yoktu bu kadar yalan ve senaryo'ya.Sizde bir araştırın derim ben.
Geçimsizlik olunca birbirlerinden cinsel anlamda uzaklaşmışlar öyle diyorSeks yok ama boşanma sebebi geçimsizlik. karısı vajinusmus olsaydı bunu senin gönlünü rahatlatmak için söylemez miydi? Daha önceki evlilikte başı yandığı için bu sefer benim kuş ötmüyor diye önden haber mi veriyor acaba.
Çok dine düşkün biri de maşallah cinsel konuşmalardan da geri kalmıyorYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış