Hepimiz için öyle değil mi yengenç?
Benim bir flörtüm vardı. Adam ne zaman ne desem hazırdı, arayıp bir saat sonra görüşelim desem işini bırakır gelirdi. Bir süre sonra o her daim hazır diye ben istemsizce onu öncelememeye başladım. Başka arkadaşlarım, başka planlarım onun önüne geçti çünkü ne zaman çıkalım desem adam okeydi. (Bana da iyilik yaramıyormuş ha, yazınca fark ettim ahshf)
Demem o ki sen kendini önemsemezsen, karşı tarafın her yaptığına okey olursan, bir tavrın duruşun olmazsa, ona göre muamele görürsün.
kiz insanin sevgilisi her cagirdiginda kosa kosa gitmesinden dogal ne var?
hayatta boyle seylerle insanlardan soğumam. tam tersi bana koşmayanla, beni öncelemeyenle isim olmaz ki benim de sevgilim her daim hayatimda basroldur yani onun icin (5 gun sonra ayrilip unutsam da eger berabersek) her daim vaktim vardir.
benim bahsettigim az ile kanaat etmek
adam vakit ayirmiyor , emek vermiyor, ilgi vermiyor. konu sahibi hala beraber. bu adam neden daha iyi bir sevgili olmak icin cabalasin ki? kadin en azina bile razi zaten.
kendine layik gördüğü iliski bu.
ben genelde sevgililerimi terkederken "senden daha iyisine layigim" diye ayriliyorum. çünkü öyleyim yani. iliskide ennn guzelini enn iyisini hak ettigimi düşünüyorum o yuzden bana bunu vermeyenle yollarimi ayırıyorum.
simdiki nisanlimla da takilirken hersey harikayken mesajlarima gec dönmesinden rahatsiz oldugumu söylediğim halde bunu sallamamasi yüzünden ayrılmıştım. iyiysen iyisin, seviyorsam seviyorum yani
en büyük ask bile kendime olan saygimdan onemli degil. uzulsem de ayrildim gitti, bir sekilde kendi hayatıma baktim, yeni insanlarla denedim vs.
1 sene kadar sonra o kisiyle gercek bir iliskiye yeniden basladik ve iki yildir elinden gelen herseyin en iyisini yapmaya calisiyor hem bana hem aileme karsi. zamaninda o kadar cok "ben en iyisini hakediyorum" modundaydim ki zaman harika bir sevgili olduğu icin tesekkur etsem "tesekkur etme sen en iyisini hakediyorsun" der.