erkek arkadaşım düzenli bir iki kızın profiline günlük bakıyor

devam etmeli miyim?

• Ankete Katılan
    14

chersiherwarg

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
4
1
6
47
merhabalar
3 yıllık bir ilişkim var. evlilik ve cocuk için çeşitli nedenler sunuyor ve hazır olmadığını ekonomik olarak hazır olmadıgını söylüyor ve bunun gibi sözler bu yüzden ayrılmayı düşünmüştüm ama gecen internet geçmişinden her gün çeşitli kadınların (2-3 adet) profil ve resimlerine baktığını gördüm. sanıyorum başka alternatiflere bakıyor bu kızlar yazışmaları yok (bir tane eski kız arkadasının arada bir laf atması dışında) bunlar normal mi yoksa ben mi salağım

erkek arkadaşın internet geçmişinden bunları silmiyorsa senin görmeni ve ayrılmanı istiyor olabilir
zaten mesajı da vermiş açık açık "hazır değilim" demiş

ben de nette gezindiğim zamanlarda sosyal medyadan bakıyorum dikkatimi çeken profillere, boşasın mı kocam beni

ayrılık ile ilgili konuştugumda çok üzüldü ayrılmak istemedi geçmişini göremeyeceğimi sanıyor icloud olayından dolayı neye giriyorsa evdeki ipadin geçmişinde de çıkıyor görebileceğimi hayatta tahmin etmez kafam karışıyor

3 yillik iliskinz vr bence ekonomik durumu falan bahane seni oyaliyo nedemek hergn duzenli birkac kadinin profiline bakmak ben olsam kiyameti koparirim ozmn snnle ne isi var gtsn kmle napiyosa yapsn bahaneler arkasina gzlenip oyun oynamasin cok snrlendm snde tvrini koy asla geri adm atma sornlu heralde dlgasini gciyo gtsn baskasiyla gcsn snr oluyrm boyle erkeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…