Erkek arkadaşım eski kız arkadaşı

Arfkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
21
4
1
37
Kızlar bir buçuk yıllık erkek arkadaşım eski sevgilisinin istagram dan takip ediyo ve son iki aydır kızın paylaştığı iki fotoyu beğenmiş sorduğumda nasıl yaparsın bunu diye "ne var beni bunda kız beni rahatsız etmiyordu etseydi silerdim" diye saçma sapan bi açıklama yaptı o sırada askerdeydi iki gün önce terhis oldu şimdi konusmuyorum yazıp duruyo sen benim tek aşkımsin falan filan on gün sonra yanıma gelecek bende yüz yüze konuşalım yüzüme söyle herseyi dedim telde msjla halletmek istemedim napmaliyim hiç bilmiyorum

Tek aşkımıymışsın hım peki öbür kıza da bunu söylemiş mi acaba?

• Beğen
Reactions: KV_
Daha sonra cirkeslesti sen biliyomusun ben çok kötü ayrıldım ondan diyo kötü ayrıldoysa niye takip ediyo ben buna anlam veremiyorum

Kızlar bir buçuk yıllık erkek arkadaşım eski sevgilisinin istagram dan takip ediyo ve son iki aydır kızın paylaştığı iki fotoyu beğenmiş sorduğumda nasıl yaparsın bunu diye "ne var beni bunda kız beni rahatsız etmiyordu etseydi silerdim" diye saçma sapan bi açıklama yaptı o sırada askerdeydi iki gün önce terhis oldu şimdi konusmuyorum yazıp duruyo sen benim tek aşkımsin falan filan on gün sonra yanıma gelecek bende yüz yüze konuşalım yüzüme söyle herseyi dedim telde msjla halletmek istemedim napmaliyim hiç bilmiyorum
Kim bilir ona da neleer neler söylüyor karaktersiz:işsiz:
Yaşınız kaç? Resimlerini begenene kadar sabrettiginize gore baya küçük olmalısınız

ben bir sorun göremedim bence cok normal. siz üstüne gittiniz diye kötü ayrıldık demis belli ki. arkadasca ayrılmıslardır, illa kanlı bıcaklı mı olmak gerekiyor.

27 yaşındayım askerden gelince evlenevektik sözde bide hergün ev bakıp link atıp duruyodu
Benden 1 yaş buyukmussunuz.O zaman bunlara inanilmayacagini çoktan biliyor olmalisiniz
Bu zamana kadar neden listesinde durmasina göz yumdunuzki yenimi ekledi?
Hesabinda beraber resminiz varmı bari

Benden 1 yaş buyukmussunuz.O zaman bunlara inanilmayacagini çoktan biliyor olmalisiniz
Bu zamana kadar neden listesinde durmasina göz yumdunuzki yenimi ekledi?
Hesabinda beraber resminiz varmı bari
Daha once listesinde gördüm rahatsız olduğumu ona söyledim silecwgini söyledi ama yakası yedi ay önce colyak hastası olduğumu öğrendim nerdeyse her hafta hastanedeydim o bu sırada bende unuttum bakmayı geçen rastgele baktığımda ekli olması bi yana begenmeye de başlamış

ilişki bitti mi eski sevgilide bitmeli, eskiler hep karın ağrısı yeni gelenler için, evlilik öncesi belki eskisini yoklamak istemiştir eğer böyle bir şey yapıyorsa evlenme daha iyi ,aklında hala eskisi varsa evlenmemen daha sağlıklı

Daha once listesinde gördüm rahatsız olduğumu ona söyledim silecwgini söyledi ama yakası yedi ay önce colyak hastası olduğumu öğrendim nerdeyse her hafta hastanedeydim o bu sırada bende unuttum bakmayı geçen rastgele baktığımda ekli olması bi yana begenmeye de başlamış
Geçmiş olsun canım. Peki beraber resmini varmı hesabında? Kızın sizden haberi varmı?

İnsanlar ilişkileri bitse de arkadaş kalabilirler.

Back
X