erkek arkadasım eskı sevgilisıyle yarış edıyor yada onu unutmamış

Almirena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
106
8
erkek arkadaşım yaklaşık bır yıl once kız arkadaşıyla ayrılmış biz 1 yaklaşık 1 aydır gorusuyoruz ıkımızde bırbırımızden hoslanıyoruz gorunen hıssedılen bu ama bunun eski kız arkadaşının arkadaşı hala facebooktan arkadası gecen gun bırden sınemaya gıdelım dedi neyse gittik sonra bır baktım eskı sevgılısıyle ortak arkadası olan kızla eskı sevgılısıde sınemaya gıtmısler etıketlemısler aynı gun aynı saatlerde sankı onları gorup gaza gelıp gıdelım demıs gıbı oldu geldı bana bilmiyorum kafam karısık

tesadüften ziyade sizinle görünmekmi istedi acaba ??
(kıskandırmak için)
aklıma direk bu geldi sen yinede dikkat et derim .

canım dikkat ettim ortak arkadas sureklı eskı sevgılıyle bıseyler yapıp etıketlıyor buda goruyor sankı yarıs yapıyorlar bılmıyorum kafam karıstı sonucta bunlar 4 yıl bır ılıskısı olmus
Canım o zaman bunu en iyi sen anlarsın sevgilin eğer çocukca davranışları olan biriyse o niyetle yapmış olabilir olgun bi insan öyle şeylerle uğraşmaz etiket metiket :KK51:

cok sinir bozucu ya neden böyle yaptığını sormadın mı?bence hesap sormalısın tesadüf olmadığına emin olduğunda da direk ayrılmalısın yapman gereken bu bana göre.tesadüf değilse eğer nasıl böyle birsey yapabilir ya önemsiyor demek ki seni de kıza karsı kullanıyor kıskandırmak icin.Sunu da ekliyim tesadüf değilse diye düsünerek bunları söylüyorum tesadüfse zaten ne sucu var?

tesadüften ziyade sizinle görünmekmi istedi acaba ??
(kıskandırmak için)
aklıma direk bu geldi sen yinede dikkat et derim .

Benim de aklıma geldi bence seninle görünmek için yaptı gibi kıskandırmak gibi düşündü sanırım :)

bence kafasında kendı kendıne yarıs edıyor yansıtmıyor kendınce bak bende burda gıdebılıyorum gezebılıyorum

Buna benzer başka hareketleri var mı,neden ayrılmışlar peki,kim ayrılmış bi de
buna benzer hareketlerı daha rastlamadım yanlız bırkacgun samımı bırkacgun sankı bıraz uzak eskı kız arkadası ıle 4 sene cıkmışlar kız buna cok asıkmıs saglam kaynaklardan duydum hem alttan almıs kız bun kız rus turkıyede rehber buda turızmcı kız baska bı ulkeye gıtmıs buna sende gel demıs hep kız gelıyormus bu gıtmemıs bunlar bırbırlerınden uzak 1 yıl gecırmısler ve sonra kız terketmıs tabı bızımkıde gıtmeyınce sordugumda tabı ben ayrıldım dıyo

buna benzer hareketlerı daha rastlamadım yanlız bırkacgun samımı bırkacgun sankı bıraz uzak eskı kız arkadası ıle 4 sene cıkmışlar kız buna cok asıkmıs saglam kaynaklardan duydum hem alttan almıs kız bun kız rus turkıyede rehber buda turızmcı kız baska bı ulkeye gıtmıs buna sende gel demıs hep kız gelıyormus bu gıtmemıs bunlar bırbırlerınden uzak 1 yıl gecırmısler ve sonra kız terketmıs tabı bızımkıde gıtmeyınce sordugumda tabı ben ayrıldım dıyo
yeterince sevmiyomuş demekki ayrılan kız olsa da sebebi erkek arkadaşınmış canım bence çok takma alışkanlıklar mutlaka vardır ama zamanla seninle geçirdiği şeyler alışkanlık olur

Zıp zıp gibi olacak ama yaşlar Kaç? Yani ergengibi tavırlar var sevgilinde

Simdilik ters bisey dusunme bence
Tekrar boyle bisey olursa dusunebilirsin..

ilk goruste ask vardır ama onlar bıle guvenlı olmaz
insan aklı kayabılır
1 ayda kımse sevemez
en az 3 ay
o yüzden dıkkatlı ol
sevgı oyle olmalı kı aklının ucune bırsey gelmemelı

kıskanc kadın yoktur kıskandıran adam vardır unutma

Belkide tesaduftur "eger ilk kez oluyorsa"
Ama benim kuzenim ozellikle eski sevgilisinin gidecegi yerleri ogrenip erkek arkadasiyla oralara gitmisligi vardi ve hala eski sevgilisini seviyordu .. ordan biliyorum sacma ama iste..
Bikac kez daha tekrarlarsa anlarsın takip et

X