Erkek arkadaşım evli olduğunu gizledi?

Dilgess

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
23
1
16
6 ay güzel bir beraberligimiz vardı bana bosandigini söyledi tabi burda bir is için burdaydi ama genelde haftasonlari cocuklarin yanina gidiyordu ve telden konuşmuyorduk. kimligini gördüm evli yazıyordu ve bana 4 yıl önce boşandım dedi yenilenme tarihi 2014 eşinin facebookunu buldum bizim ilişkiye başladığımız tarihlerde beraber cekildikleri fotograflari gördüm. sordum inkar etti benimle ciddi oldugunu onun için değerli oldugumu söyledi v. sama hep kafami kurcaladi budurum artik yüzyüze tekrar konuşup olmayacagini soyleyecektim haftasonu aradım acmadi pazartesi donucem dedi tamam görüşelim dedim ne o aradı ne ben 15 gün sonra tesadüf yolda gördüm iyimiyim sence kötüyüm dedi gözleri doldu ne o ne ben birşey söyleyemedik. ama aptal yerine konuldum

terbiyesiz ahlaksız adam evli olduğu halde yediği halta bak

o kadar çok buna benzer mesaj okudumki. hep aynı yalan. boşandım, boşanacaktım, seni daha çok seviyorum, mahkeme tarihi bekliyorum, ayrı yaşıyorum vs.... ben olsam karısına durumu anlatırdım

o kadar çok buna benzer mesaj okudumki. hep aynı yalan. boşandım, boşanacaktım, seni daha çok seviyorum, mahkeme tarihi bekliyorum, ayrı yaşıyorum vs.... ben olsam karısına durumu anlatırdım
Esinin face ve numarasi var ama busefer benim basim belaya girsin istemiyorum ama aptalligima doymiyim nasıl goremedim

Şerefsiz bide duygu sömürüsü yapıyor yarın öbür gün yenisini bulucaktir yazık karısına fark edene kadar o pislikle yasicak. sende daha dikkatli olursun artık 6 ay çokta kısa bi süre değil

15 gün görüşmemişsiniz ne güzel. Hiç görüşmemeye devam edin bence. Boşver hic bulaşma.

15 gün görüşmemişsiniz ne güzel. Hiç görüşmemeye devam edin bence. Boşver hic bulaşma.
Mesaj attım yolda tesadüf gördükten sonra herşeyi biliyorum boyle kaçarak iyice gözünden dustun sen yoluna son mesaj attım ama intikam almaliyim

Mesaj attım yolda tesadüf gördükten sonra herşeyi biliyorum boyle kaçarak iyice gözünden dustun sen yoluna son mesaj attım ama intikam almaliyim
sonra başına dert olur diye dedim. Çünkü ülkemizde kadına şiddet hat saffada. dikkat edin lütfen.

Hah şuna bak ya, bi de gözleri dolmuş.
Bence hayatına 6 ay öncesinden devam et.
Başını derde sokma.

Sizi kırmak istemem ama ilk konunuzdan erkek arkadaşınızın pek de evli olduğunu bilmediğinizi çıkaramadım.
kaldı ki haberim yok diyorsunuz kandırılmışsınız size tazminat falan açılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…