terbiyesiz ahlaksız adam evli olduğu halde yediği halta bak6 ay güzel bir beraberligimiz vardı bana bosandigini söyledi tabi burda bir is için burdaydi ama genelde haftasonlari cocuklarin yanina gidiyordu ve telden konuşmuyorduk. kimligini gördüm evli yazıyordu ve bana 4 yıl önce boşandım dedi yenilenme tarihi 2014 eşinin facebookunu buldum bizim ilişkiye başladığımız tarihlerde beraber cekildikleri fotograflari gördüm. sordum inkar etti benimle ciddi oldugunu onun için değerli oldugumu söyledi v. sama hep kafami kurcaladi budurum artik yüzyüze tekrar konuşup olmayacagini soyleyecektim haftasonu aradım acmadi pazartesi donucem dedi tamam görüşelim dedim ne o aradı ne ben 15 gün sonra tesadüf yolda gördüm iyimiyim sence kötüyüm dedi gözleri doldu ne o ne ben birşey söyleyemedik. ama aptal yerine konuldum
Haklisinİyimiyim sence yok kötüyüm göz dolmalar falan duygu sömürüsü yapmış. Zararın neresinden dönersen kardır baya kandırmış seni sil at. 6 ayda çoktan anlayıp tekmeyi vurman gerekirdi.
Esinin face ve numarasi var ama busefer benim basim belaya girsin istemiyorum ama aptalligima doymiyim nasıl goremedimo kadar çok buna benzer mesaj okudumki. hep aynı yalan. boşandım, boşanacaktım, seni daha çok seviyorum, mahkeme tarihi bekliyorum, ayrı yaşıyorum vs.... ben olsam karısına durumu anlatırdım
Evet ama nasilŞerefsız. Soyle karısına da bu ahlaksıza cektırsın bıraz bır cezası olmalı bunun
senin başın neden belaya giriyorEsinin face ve numarasi var ama busefer benim basim belaya girsin istemiyorum ama aptalligima doymiyim nasıl goremedim
Benimle ilişkisi de olduğunu soylersem banada manevi tazminat açabilir işim ailem var daha başka yoldan öğrenmeli esisenin başın neden belaya giriyor
Mesaj attım yolda tesadüf gördükten sonra herşeyi biliyorum boyle kaçarak iyice gözünden dustun sen yoluna son mesaj attım ama intikam almaliyim15 gün görüşmemişsiniz ne güzel. Hiç görüşmemeye devam edin bence. Boşver hic bulaşma.
sonra başına dert olur diye dedim. Çünkü ülkemizde kadına şiddet hat saffada. dikkat edin lütfen.Mesaj attım yolda tesadüf gördükten sonra herşeyi biliyorum boyle kaçarak iyice gözünden dustun sen yoluna son mesaj attım ama intikam almaliyim
Haklisiniz ama bunu hazmedemiyorumsonra başına dert olur diye dedim. Çünkü ülkemizde kadına şiddet hat saffada. dikkat edin lütfen.
Hazmedememekte haklisin. Butin yasamini etkileyebilir. Bundan sonraki iliskilerini daha cok sorgular hale gelebilirsin.hakkindan hayirlisi oksun. ALLAH karsiniza iyi kisi cikarsin.Haklisiniz ama bunu hazmedemiyorum
6 ay güzel bir beraberligimiz vardı bana bosandigini söyledi tabi burda bir is için burdaydi ama genelde haftasonlari cocuklarin yanina gidiyordu ve telden konuşmuyorduk. kimligini gördüm evli yazıyordu ve bana 4 yıl önce boşandım dedi yenilenme tarihi 2014 eşinin facebookunu buldum bizim ilişkiye başladığımız tarihlerde beraber cekildikleri fotograflari gördüm. sordum inkar etti benimle ciddi oldugunu onun için değerli oldugumu söyledi v. sama hep kafami kurcaladi budurum artik yüzyüze tekrar konuşup olmayacagini soyleyecektim haftasonu aradım acmadi pazartesi donucem dedi tamam görüşelim dedim ne o aradı ne ben 15 gün sonra tesadüf yolda gördüm iyimiyim sence kötüyüm dedi gözleri doldu ne o ne ben birşey söyleyemedik. ama aptal yerine konuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?