- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.697
- 358
- Konu Sahibi delibirselvi
Yeni bir birliktelik olsa bu şekilde davranmasını anlayabilirdim ama 3,5 sene uzun bir zaman. Artık önünüzde okul gibi bir engel de yok mezun olmuşsunuz. Ben olsam açık konuşurdum. En azından düşüncesi ne diye çabalamaz, kafamda kurup stres olmazdım. Bu hemen evleneceğiniz anlamına da gelmiyor. Sevgilinizin değil sizinle belki de herhangi biriyle evliliğe dair hiçbir planı yok. Bunu da bilmek hakkınız. 3,5 sene bir ilişki yaşayıp sırf evlilik meraklısı görünmemek için (ne alaka ise) sessiz kalmayı ben saçma buluyorum. Size açıklama yapabilir. Önceliğim askerlik, iş bulmamız vb. diyebilir. Ama sadece yurtdışı hayalinden bahsedip es geçmesi bana bencil olduğunu düşündürüyor.
Ayrıca, yerinizde olsam babama böyle bir imkan sunmasını istemezdim. Babanızın imkanı ile yurt dışına çıkıp bir bahane ile ayrılalım demesi çok yüksek bir ihtimal. Açıkça konuşun ve ona göre yolunuza bakın derim ben.
Ayrıca, yerinizde olsam babama böyle bir imkan sunmasını istemezdim. Babanızın imkanı ile yurt dışına çıkıp bir bahane ile ayrılalım demesi çok yüksek bir ihtimal. Açıkça konuşun ve ona göre yolunuza bakın derim ben.