erkek arkadaşım facebook hesabını dondurmuş

Hemennn küreme bakıp söylerim ücret 50 tl

Erkekler de napsin simdi. Eski sevgilisini aratsa daha mi iyi. Cocuk dondurmus iste daha ne istiyorsun.

Ne gibi şeyler nasıl öğrenebilirim. Şifreyimi istesem
Eski kırıkları yazmıştır belkide o yazdı benim kafamda on tane senaryo var şuanda kıskanç olmadigim halde. Benim ni kankam vardi. Bu manita yapmış. Kız sürekli benim face bakiyormus. Benim sonradan haberim oldu. Birgün yazdı bana senin sevgilimle bi alakan varmı diye bende yok yazdım. Çocukta aynı gün bana yazdı dondurucam diye. Diğer kızlarda yazsa biri kesin benim alakam var diyecekti ondan kapattı:D

Havalar sıcak ya facesi erimesin diye dondurmuştur. :işsiz:

Ben de 1 yıl dondurmuştum. Hem çok zamanımı alıyordu hem de saçma arkadaşlık teklifleri, oyun davetleri, istemediğim gruplara eklemeler canımı sıkıyordu. Hemen kötü düşünmeyin bence. Ayarları kullanmayı bilmiyorsa bu sebeplerle dondurmuş olabilir.

Facebookta o kadar cok akraba oluyor ve bazen fotograf paylasimlari artiyor ki ben de surekli dondurup duruyorum. Birinin nisani dugunu vs oluyor merak edip acip sonra yine donduruyorum. Her seyde anlam aramaya gerek yok. Esim bunu sorgulasa sinirlenirdim sanirim cok basit seyler bunlar :)

önünüzden kara kedi geçmesi kotu sans degil; hayvanın bi yere gittigine delalettir.

Back
X