- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeyler saklamak için baska ne olsun
Başka biriyle samimiyet kurduysa ilişkisi oldugunu görsünler istemiyordur.Neden olsun başka.Senden de uzaktaysa oralarda görüşüyordur zaten her kimse o kişi.Neden böyle bişey yapsın ki
O kişinin Kimliği ortaya çıkmasın diye.Nasıl yani. Neden kapatsın öyleyse
O zaman kapatmasında bir problem yok neden telaşlanıyorsun ki?Sorunlarınız var ki bunu problem olarak görmüşsün Can'ım.İki mziin resimleri yok. İliski durumu var ve hep erkekler ekli
Eski kırıkları yazmıştır belkide o yazdı benim kafamda on tane senaryo var şuanda kıskanç olmadigim halde. Benim ni kankam vardi. Bu manita yapmış. Kız sürekli benim face bakiyormus. Benim sonradan haberim oldu. Birgün yazdı bana senin sevgilimle bi alakan varmı diye bende yok yazdım. Çocukta aynı gün bana yazdı dondurucam diye. Diğer kızlarda yazsa biri kesin benim alakam var diyecekti ondan kapattıNe gibi şeyler nasıl öğrenebilirim. Şifreyimi istesem
Arkadaşım başıma gelmez bu durumOlabilir çünkü insan kendi başına gelince bu kadar soğuk kanlı olamıyor
İki mziin resimleri yok. İliski durumu var ve hep erkekler ekli

Suçlu psikolojisi açayım demek..Şuan benzer durum olmadı inanın. Kafasına estiğini söyledi istersen açayum dedi