erkek arkadaşım hakkında düşüncelerinize ihtiyacm var

abi yay burcumu?

tüh tutmadı. fazla çapkın ve uçarı olunca yay sandım.
yaşın kaç bilmiyorum ama gerçek mutluluğu arıyosan koşarak uzaklaş bu adamdan. yoksa ağlayarak uzaklaşmak zorunda kalcaksın bacım. maalesef sana değer vermiyo, üzülerek söylüyorum :( dikkat et kendine.

Ben bu tür konuların sahiplerini anlamıyorum önce olanca güçleriyle eş yada sevgililerinin kötü huylarından bahsedip şikayet edip akıl danışıyorlar sonrada olanca güçleriyle onu savunmaya geçiyorlar. Şöyle olduğu için böyle diye bahaneler üretiyorlar. Seven erkek iki eli kanda da olsa ilgilenir,kıskanır ve kırmaktan korkar.Tabi kaybetmektende. Gerisi bahane...

amacım onu savunmak deil size burda yaşadğmz sadece bikaç olayı anlattm siz de ona göre yormlar yaptnz.bu iki şey benm son dönemde aklımı en çok kurcalayan şeylr.hala da öle ama biz kadın olarak düşünüorz erkeklere sordğmda onlr da bana burda yazdğm şekllerde mantklı açklamalar yapıolar.erkek arkadaşm sevmediği ve mutlu olmadığı bi insanla birlkte olacak biri deil bunu bana açık açık sölemşti.bazı saygszlklar yapmş olablr bunları da savunmadm gelnce konuşucm dedm bakalm ne cvp verecek.ama sırf bu yüzden ayrıl bitr demş bazıları. ben dört dörtlk deilm ondn da böle bişi beklemem.herkesn hatası olr hatasını anlayp özr diler ve bi daha yapmazsa nedn sorn çıkartaym.ayrıl demek herkese ne kadr kolay gelio çocuk oyuncağı bazılarına göre..
O diyenler sizin için diyor buna emin olun.
Kimin ne gibi bir çıkarı olabilir ki sizin ilişkinizi bitirmenizden?
Herkes burda tecrübelerine, yaşadıklarına dayanarak bişeyler anlatıyor, fikirlerini söylüyor.
Madem hoşunuza gitmiyor söylenilenler, her yoruma açık değilsiniz, o zaman sormayın, danışmayın bence..
CADIARZU

biz sana ne sölersek söyliyelim sen sevgilini savunmaya geçiceksin onu sevdiğin için toz konduramıyorsun ama hepimizin başında böle şeyler geçti bizler sana sen üzülmeyesin diye yaşadığmız tecrübelerimizi söylüyoruz...bunları dinlersin ya da dinlemezsin sana kalmış sen sevgiline ben senden ayrılmak istiyorum desen acaba sana ne der?ki zaten daha önce bunu demişsin verdiği cevapta senden ayrılırsam üzülürüm ama saygı duyarım bu ne demek biliyor musun ister benimle ol ister olma umrumda değilsin seven bir erkek bunları söylemez ben sana demiştim yha 1 yıla yakın ilşkimi bitrdim ona yazdım diye ki biz uzaktayız ayrı şehirledeyiz ama o ben ona san kihiç bitirmeyle igili bir şey demedim bana neler yaptığını ben merak etmiyim diye ki işleri var çok yoğn ama yinede gecenin bir yarısında benim için bir kaç gün msne giremiceğini haber veriyo neden ben merak etmiyim bana saygı duyduğu için sen diyorsun yha çok yoğun bana vakit ayıramıyor seven erkek ne yapar ne eder ayrırır bir şekilde...

canım ben senin yerinde olsam ne yapardım bak bitti diye mesaj atardım ondan sonrada hiç bir şey yapmazdım bana msj atsa bile cvp vermez arasa bile açmazdım gördüğüm kadarıyla ilşkinde sadece sen kendini yıpratıyorsun o kendi dünyasında rahat boşver bırak ne hali varsa görsün aslında ona bir açıklamada yapmak zorunda değilsin bitti bile yazman onu msj çekerek önemsediğini gösterir hiç bir şey yapma sen ağlasanda kendini yesende bırak artık onu ondan sana ne köy ne kasaba olur...sana başkasıyla çık demiyorum onu unutmak için ama onla olmaya devam edersen sen kendine yaparsın nerden biliyorsun karşına iyi bir insan seni sevip sana saygı duyucak biri çıkmayacağını onunla zamanını boşa harcama o gezip tozuyo yha sende çık dışarıya arkadaşlarınla kafanı dağıt emin ol bölesi senin için daha iyi olur...zemuszemus

20 yaşındasın.Ben de öyle.Yaşıtız yani.... Erkeklerin bir çoğu dans'a kız tavlamak için giderler.Ama bu önemli değil.Es geçiyorum. 20 yaşında hayatının baharında kızsın... Kalkıp bunu buraya mı yazıyorsun???? Sen çocuk değilsin ki yahu??? Milletin ne sorunları var sen dengesiz bir adamı,bu kadar takmışsın.Bırak gitsin.Ayrıl inan bana senden değerlisi olmaz.Ayrıl git... Yok üzülürüm ama saygı duyarımmış.Seven adam saygı duyarım tarzı cümleler kurmaz.Neden böyle düşünüyosun hayır falan filan der.Ve ilgisini arttırır. Ben bıktım 17-18-19-20 yaşındaki insanların birine bu kdr bağlanıp sanki,onla doğmuşda onsuz ölemiyormuş gibi davranmalarına... O mu vardı şimdiye dek? Değmiyorsa,şimdiden sonra da olmasın.Ekmeğini o da vermiyor??? Allaha şükür vardır bir geçimin. Kocan değil,baban değil.Hoş artık kocan olsa da farketmez,baban olsa da.Hayatta yalnızca sen varsın... Başka da kimse yok.Sen kendine değer verirsen herkes verir.Çok gurursuzca davranmışsın bence.Adam seninle ilgilenmiyor,kızları tavlama sanatını anlatıyor filan seeeen hala onunla sevgilisin öyle miiii? Dinliyorsun birde.Pes... Sen kendine saygını kaybetmişsin bir de o sana saygı mı duysun??? Çok çocukça. Eski kız arkadaşının güzelliğinden bahsetmesi,kıskandırmak için tavlama sanatını anlatması filan.Devam böyle... Böyle aptal insanlara tahammül edin,sonra niye karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor diye yakınıp durun... Hayatından yanlışı atmazsan doğruyu bulamazsın canım.Sert çıkışıyorum farkındayım,ama üzgünüm.Çünkü 20 yaşında bir insanın bu şekilde aciz davranmasını hazmedemiyorum.Sen aciz değilsin ve lütfen öyle davranma.Ayrıl,bak gör nasıl peşinden gelecek.Gelmezse bende bir şey bilmiyorum.Ama peşinden gelse de geri dönme.Değmez be güzelim daha gençsin kimler çıkacak karşına:)))) Bunları söylüyorum ve bende hayatımda uyguluyorum.Daha dün bir erkek müsvettesi,bana dil döktü.Ve inanırmısın beni silme hayatından demesine rağmen,arkadaş olalım sen çok iyi birisin demesine rağmen,kanmadım... Ve sildim.Bu adam 1 hafta bana hiç msj atmamış bir adamdı hiçbir açıklama yapmamış bir adamdı.Ama ben ona msnden yazdım birtakım şeyler siliyorum seni hayatımdan herşeyden diye.Bir baktımmmm açıklama yapıyorrrr.Hemde çok gerçek açıklamalar.Daha önce aklın nerdeydi be g.......kalı dyesim gelsede demedim.Gayet kibarcaaa konuştum.Tüm içtenliğimle mutlu olmasını diledm ve sildim.Benden beklemiyordu belki de.Ama ben onun göremediği Kadar kendime HAKıMDıM ve Güçlüydüm.Sen de göster kendini sevdiğini....Ayrıl kibarca.Ve git tatlım.Hayatta neler var.

Canım,Bitirmeyi kafana koyduğuna sevindim.En doğru karar bu. Mesajla bitirebilirsin bence.Yüzyüze bir şekilde kndırıyor erkekler.Hatta sonuna da şöyle diyebilirsin,mesajla bitirmenin basit olduğunu düşünüyorsun,haklısın bence de öyle... Normalde hiçbir ilişki mesajla bitirilmez.Ama inan bana sen bu basitliği hakediyorsun der geçersin;) Senin değerini anlamasını istiyorsun ama hiç anlamayacak.Bu tip insanlar hiç anlamaz.....:/

yol yakınken dön derim ben cokda gencsin
adam ne istedigini bilmiyor daha sana acık acık kız tavlamaktan bahsediyor
tamam bazı seyler yapılır kıskandırmak için ama senin arkadasınınki kıskandırmayı gecmiş...

[/HTML]
Canım,Bitirmeyi kafana koyduğuna sevindim.En doğru karar bu. Mesajla bitirebilirsin bence.Yüzyüze bir şekilde kndırıyor erkekler.Hatta sonuna da şöyle diyebilirsin,mesajla bitirmenin basit olduğunu düşünüyorsun,haklısın bence de öyle... Normalde hiçbir ilişki mesajla bitirilmez.Ama inan bana sen bu basitliği hakediyorsun der geçersin;) Senin değerini anlamasını istiyorsun ama hiç anlamayacak.Bu tip insanlar hiç anlamaz.....:/[/QUOTE

vereliniortak bencede böyle yap o zaman gör bak nasıl kıymetli olursun aramayan insan nasıl seni arıyoo...

tatile gitmiş yeni ortamlara girmiş, sen yanında olmadığına göre seni mi bekleyecek? evet bize göre beklemeli ama o öyle düşünmüyor işte.
2 ayda fazla kaptırmışsın kendini, bu adama fazla değer vermişsin. seni daha fazla üzmesine izin verme. bence artık msj atma arama. o ararsa aynı onun üslubunda cevap ver. sen artık bir adım atma. onu kaybetmemeye çalıştıkça küçülüyorsun. gururun da kırılıyordur. sana bunu yaşatmasına izin verme.

kendi ayrılamadığı için senin ondan ayrılmanı bekliyor.

erkekler korkaktır birazcık.

her gün böyle üzülmektense bir gün üzül bitir ilişkiyi derim ben.

Back
X