Erkek arkadaşım hiç bir şeyden keyif almıyor , heyecanlanmıyor

mrvylmzz22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2022
21
11
3
30
Merhaba arkadaşlar, benim 6 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımı seviyorum, kendisi ile güzel zaman geçiriyoruz ve benimle hemen evlenmek istiyor ama ben kendimi bazen çok değersiz ve mutsuz hissediyorum çünkü erkek arkadaşım benim çok istediğim heveslendiğim şeyleri yapmak istemiyor ve hep beni geçiştiriyor ( tatile gitmek vs) her şey çok monotonlaştı cıvıl cıvıl bir kızken artık yaşamaktan keyif almayan birisine dönüştüm şimdiye kadar hep ben peşinde koştum her ayrılığımız da o kestirip attı, sizce ne yapmalıyım özellikle erkeklerden yorum bekliyorum

Bu sitede erkeklerin olmaması dışında sorun yok

His olarak seninle ayni gibiyim şu an. Her şey bana da monoton ve sıkıcı geliyor.

Çift arkadaşlarımızla görüşünce onlar anılarını, eğlenceli zamanlarini anlatıyor.
Biz 60+ yaşındaki çiftler gibi yalnizca dinliyoruz. Hiçbir şey yaşamamışız.
Yeni farkindayim bunun.

Üstelik senden daha kötü bir durumdayim, ben evliyim.

Evlenme sakın. Bir imza mucizevi bir şekilde değiştirmeyecek. Aynı adam daha da beter olacak.

Gerçekten o kadar korkuyorum ki evlenip bi çıkmaza düşmekten seviyorum evet ama insan karşısında heyecanla plan yapan birini görmek istiyor haklısın sanırım her gün böyle biriyle olmak iyice tüketebilir beni

Çok seviyorum çok alıştım ama o kadar korkuyorum ki mutsuz olmaktan şuan yaşamdan hiç zevk almıyorum

Üstelik günlerdir gönlümü almak için mesaj atmak dışında bir şeyde yapmıyor sanırım isteklerimi şımarıklık olarak görüyor ama o kadar sıradan şeyler ki beklediğim

Bence erkeklerin büyük bir çoğunluğunun ilkel bir iç dünyası var.
Karşılarındaki kadından emin olduktan sonra onu mutlu etmek için çabalamayı bırakıyorlar.
Burada temel nokta şu: sizi mutsuz görmesine rağmen çabalamıyorsa ilişkinizi bir gözden geçirin.
Birde 6 yıl uzun sayılabilecek bir süre. Monotonlaşmaya çok meyilli bir zaman dilimi. Bunun da etkisi vardır.
Yani artık evli çiftler gibi olmuşsunuzdur.

Evli çiftlerde de çok azının eşi; onu mutlu etmek için değişik süprizler, tatiller, heyecanlar oluşturma peşinde..

Üstelik günlerdir gönlümü almak için mesaj atmak dışında bir şeyde yapmıyor sanırım isteklerimi şımarıklık olarak görüyor ama o kadar sıradan şeyler ki beklediğim
İlişkiden beklentileriniz farklı gibi duruyor. O değişmiyor diyorsunuz, o zaman siz beklentiyi keseceksiniz ya da ayrılık yani ne denir ki bu durumda

Aslında en başında da ekstra bir çaba yoktu dediğim gibi hep ben peşinden koşup kendimi anlatmaya çalıştım. Çok mutsuz olduğumu biliyor daha 2 gün önce konuştuk ve maalesef konuşurken baya bir ağladım tutamadım kendimi, bunca zaman sonra beni neyi mutlu edeceğini bildiği halde şuan evinde hiç bir şey yapmadan oturması da sorgulanması gereken bir şey sanırım

Buyrun ben kadınlar klübünden Mahmut, nasıl yardımcı olabilirim

Bacım gençliğini mi öldüreceksin,içi ölmüş adamla 6 yıl ne işin var? Birkaç sene önce ayrilsaydin çoktan ayrılığı atlatıp su an yeni sevgilinle olacaktın.
Sevgiliyken bile içi gecmis adam evlenince evden çıkmaz. Niye laf olsun diye , "6 yıl çıktı evlenemedi" demesinler diye evlenesin ki?

Merhabalar konunuza testislerimi okutarak giriş yaptım öncelikle hiç şüpheniz olmasın. Ben Emre.

Gardaşımın üstüne atlayın sadece gerisi gelir.

Ayyy tıpkı senin durumunda bi arkadaşım vardı. Erkek arkadaşı evden cıkmayı sevmez, tatil bilmez evde dizi izlemek tek aktivites idi o kadar çok üzülüorduk ki arkadaşıma köreltmişti kızı, hatta artık o da dışarı cıkmayı sevmedğini sanıyordu. Mutsuz olduğu için hep ayrılmasını istyorduk ama fazlada üstüne gitmiuorduk. Sonra birgün bir aydınlanma yaşadı terketti cocugu. Aradan 1 yıl geçmeden yeni manita buldu ışıl ışıl şimdi hayat dolu heryerdeler imrenilecek enerjik bir çift oldular. Darısı başına

Kesinlikle öyle.
Benim sevgilim de çok ince düşünceli biri değildir ama birşeyden ötürü mutsuz olduğumu görünce en azından dile getirince çabalar hakkını yemiyim.
Ama bende bazen niye ben söylemeden yapmıyor deyip alınırım.
Anlayabiliyorum sizi

Ayy valla o kadar doğru ki şu gencecik yaşımda ebem gibi oldum param işim her şeyim var ama hiç bir şeyden keyif alamaz duruma geldim adamla avmye gitmek ve evde oturmaktan başka hobimiz yokkkk planın kralını yapıyorum ben senin kadar heveslenmiyorum diyor

Hala devam etmekteki motivasyonun ne?
Ayrıca o yapmıyorsa sen tek başına ya da eşin dostunla yap. Benim sevgilim varken ve çok uyumlu biriyken bile kafa dinlemek için tek başıma kampa giderdim. Bırak onun ici ölsün sen niye hayatını AVM'de evde harcayasin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…